2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım geç döllenme olmuş diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Kızlar cinsellik konusunda napıyorsunuz? Doktor bana yasaklamadı ama bne bu mide hassasiyeti bulantıların içinde aşırı isteksiizm kocamla baş edemiyorum üzülüyorum da ne bileyim

Ya orası öyle ama benim erken döllenmeydi ben 5 gün adete kala silik ciZgi gördüm yani nasıl olur kese 7.5 mm olur demek kese oluşmuyor o zaman

Canim zaten bir sorun olsa doktor soylerdi icini rahat tut ben bugun gidicem ama bakalim gorebilecekmiyim Benimde 4+3 oldu bugun ama bende yumurta takibi yaptigimdan adetin 10. Gunu erken dollenme oldugunu biliyorum bakalim ne dicek

Canim zaten bir sorun olsa doktor soylerdi icini rahat tut ben bugun gidicem ama bakalim gorebilecekmiyim Benimde 4+3 oldu bugun ama bende yumurta takibi yaptigimdan adetin 10. Gunu erken dollenme oldugunu biliyorum bakalim ne dicek
İnş güzel haber alırsın canım hayır benim 4+2 de değerim 2500 dü şimdi kim bilir kaçtır tam bir hafta sonra 5+2 de gittiğimde doktor bana 7.5 mm deyince şoka girdim bu işte bir terslik var bence çok üzülüyorum zor hamile kalmıştım ya doktor hcg değerimi bilmeden ultrasondan baktı kaç mm olduğunu söyledi işte bilse hcg yüksek acaba bir uyumsuzluk olduğunu söyler miydi

Keske doktora sorsaydin canim icin rahat ederdi o an, ben hic o mm lere takilmiyorum daha onu arastirmadim cunku oraya daha gelmedigimizden kese gozuksun suan yeter benim icin ama kendine dert etme bence cok hizli buyuyolar zaten bir terslik olsaydi doktor derdiki mesela haftasiyla uyumlu degil sen kac haftaliksin tekrar beta alalim filan boyle bisey demedigine gore sadece ultrasonda bakip gondermemistir yani bunlari muhakeme yapmistir sen rahat ol

Kızlar cinsellik konusunda napıyorsunuz? Doktor bana yasaklamadı ama bne bu mide hassasiyeti bulantıların içinde aşırı isteksiizm kocamla baş edemiyorum üzülüyorum da ne bileyim
Hamilelik boyunca bu isteksizlik devam ediyor canım bende öyleyim erkenden uyuyorum hiç o olaya girmemek için

Ben çok istiyorum ama korkuyorum bir şey olur diye. Doktora soracağım inşallah yasak demez.

Ya orası öyle ama benim erken döllenmeydi ben 5 gün adete kala silik ciZgi gördüm yani nasıl olur kese 7.5 mm olur demek kese oluşmuyor o zaman
benim bildigim zaten 5 haftaliksa sata gore hesap yapildiysa, bu bebek aslinda 3 haftalik bisey ona gorede kese bence normal eger aklinda halen soru varsa baska dr gorun yoksa kendini yipratmaktan baska birsey yapmiyorsun dur bakaljm bu yol uzun ve yolun basindasin henuz..yok kalp atisi,yok ikili uclu testi derken daha nelerden hangi sinavlardan gececeksiniz...en ufak sorunu dert etmeyi birak ve lutfen olumlu sekilde dusunmeye baslaa

Doktor eğer risk görürse yasaklıyor canım ama benim şahsi görüşüm 3 ay çok önemli olduğu için riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum
3 ay eşlere engel olmak mümkün mü bilmiyorum (bir yandan da üzülüyorum)ama ben de senin gibi düşünüyorum

Aslında haklısın bende ki durumda görmemişin normal gebeliği olmuş kendi kendine kuruntular yapıyor ne yapayım canım bende ama haklısın akışına bırakmak lazım

3 ay eşlere engel olmak mümkün mü bilmiyorum (bir yandan da üzülüyorum)ama ben de senin gibi düşünüyorum
Aynen canım işte ben de üzülüyorum ama ben gebeliğimi annemlerin yanına memlekete geldiğimde öğrendim eşim pazartesi gelip beni alcak o zaman da 7. Hafta doldurmuş olcam kalacak 4 hafta artık bi şekilde geçecek insallah eşim de cidden 3 ay yasak mi diye sorup duruyor

Yaa kızlar siz de kaygılanıyorsanız benim kendimi atmam lazım. Hepinizinki gayet sağlıklı ve net gidiyor bence neyi kafaya takıyorsunuz? Ben daha kaç haftalık olduğunu bilmiyorum, düşük önleyici ilaç kullanıyorum, ben ne yapayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…