- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
ben tıp fakültesinden aldım randevu ücretsiz olacak. ama belki ayrıntılı için profdan randevu isterim. o zaman ücretli olabilirOzelmi ucretsizmi olucak ucretleri ne kdr acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben tıp fakültesinden aldım randevu ücretsiz olacak. ama belki ayrıntılı için profdan randevu isterim. o zaman ücretli olabilirOzelmi ucretsizmi olucak ucretleri ne kdr acaba
Çok belirgin değil canım damar bariz çıkınca tehlike oluyor bunda bir şey yokPihtilasma sorunum var zaten iyice korktumEki Görüntüle 2698021 Eki Görüntüle 2698022
Sanırım onların bedeni oluyor sağlık ocağına gidicem bir ara. Gidince sorayım ona göre alırım ben de kuzumÇok ise yarıyor diyorlar baya arastirdim bence al . Yürüyüş otururken ayagi yüksekte tutma masaj hepsi ise yarıyormuş dahada ilerletme cnm
Bende duydum varış çorabını n çok işe yaradığını sanırım bende alicamSanırım onların bedeni oluyor sağlık ocağına gidicem bir ara. Gidince sorayım ona göre alırım ben de kuzum
Keşke ben de daha önce alsaydım diyorum ama olsun zararın neresinden dönsek kârdırBende duydum varış çorabını n çok işe yaradığını sanırım bende alicam
Medicallerdd varmış onlara neye gore kullanacagini ne icin istedigini sorunca yardimci oluyolarmiaSanırım onların bedeni oluyor sağlık ocağına gidicem bir ara. Gidince sorayım ona göre alırım ben de kuzum
Öyle de olur kuzum. Baya sıkı oluyor o çoraplar bende sıkıntıya hiç gelemiyorum ama böyle giderse doğuma kadar tüm bacağımı kaplar gibi geliyorMedicallerdd varmış onlara neye gore kullanacagini ne icin istedigini sorunca yardimci oluyolarmia
Catlak diyolar annem tanidik doktora gostermis krem basliyim yag karisimi birde diyorum benddÇok belirgin değil canım damar bariz çıkınca tehlike oluyor bunda bir şey yok
Kış gelince rshatca giyilir genelde diz alti kullanisli diyolarda ustlerdede varsa mecbur kullan derim cnm bendd bugün almayi düşünüyorumÖyle de olur kuzum. Baya sıkı oluyor o çoraplar bende sıkıntıya hiç gelemiyorum ama böyle giderse doğuma kadar tüm bacağımı kaplar gibi geliyor
Inşallah bebeklerimiz sapasağlam herseyi eksiksizdir bizde mutlulukla çıkarız ayrintili ultrasondanben tıp fakültesinden aldım randevu ücretsiz olacak. ama belki ayrıntılı için profdan randevu isterim. o zaman ücretli olabilir
Diz altında var kuzum bende. Aynen kış geldiği için rahat kullanılabilir Varis sağlıksal bir sorun aslında ihmal etmeye gelmezKış gelince rshatca giyilir genelde diz alti kullanisli diyolarda ustlerdede varsa mecbur kullan derim cnm bendd bugün almayi düşünüyorum
Oyy sevindim kuzumm hadi gözünaydın maşallah prenseseAnca eve gelebildim.
Çok şükür bebeğim gayet iyiymiş kalbini duyunca deriin bir oh çektim.❤ Uzun uzun izledik herşeyi iyiymiş kilosu boyu falan. Doktorum bu aralar zayıf olduğun için bebeğini hissedebilirsin dedi. Zayıf dedi bana. hamile kaldığım kilonun üzerine bu ay itibari ile çıkmışım. 67 ile kalmıştım 68,4 çıktım tartıda.
Cinsiyetinin kız olduğu da kesinleşti tabii.
Bu defa uyukluyordu ama bacaklar gayet açıktı.
15 Ekim 10 Kasım arası detaylı randevusu alacağım. Doktorum da perintalog bakarsa daha uygun olur dedi. Demir ilacını soracaktım ben sormadan söyledi 6. Ayda başlayacakmış.
Tüp bebek olduğu için bazı doktorlar direk sezaryen diyor doktoruma bunu da sordum düşüncesi ne diye. Hiçbir sakıncası yok herşey yolundaysa normal doğum tabiki yapabilirsin ama bir sıkıntı olursa sezaryen için 1 dk düşünmem dedi. Bizde durumlar böyle hanımlar. Çok özlemişim kuzumu.
Teşekkür ederim kuzucuum ❤ Sizlerden de güzel haberler duymak nasip olsun insallah.Oyy sevindim kuzumm hadi gözünaydın maşallah prensese
Al bence sıkıntı varsaBende duydum varış çorabını n çok işe yaradığını sanırım bende alicam
Anca eve gelebildim.
Çok şükür bebeğim gayet iyiymiş kalbini duyunca deriin bir oh çektim.❤ Uzun uzun izledik herşeyi iyiymiş kilosu boyu falan. Doktorum bu aralar zayıf olduğun için bebeğini hissedebilirsin dedi. Zayıf dedi bana. hamile kaldığım kilonun üzerine bu ay itibari ile çıkmışım. 67 ile kalmıştım 68,4 çıktım tartıda.
15 Ekim 10 Kasım arası detaylı randevusu alacağım. Doktorum da perintalog bakarsa daha uygun olur dedi. Demir ilacını soracaktım ben sormadan söyledi 6. Ayda başlayacakmış.
Tüp bebek olduğu için bazı doktorlar direk sezaryen diyor doktoruma bunu da sordum düşüncesi ne diye. Hiçbir sakıncası yok herşey yolundaysa normal doğum tabiki yapabilirsin ama bir sıkıntı olursa sezaryen için 1 dk düşünmem dedi. Bizde durumlar böyle hanımlar. Çok özlemişim kuzumu.
Çok tatlı değil mi onyaNormal kuru kayisidan daha faydali derler ama ben pek sevmem
Anca eve gelebildim.