- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
Ismi mihra mi olacak ben orayı kaçırmışım guzel isimmisOhhh ne guzel haberler bunlar, gozun aydin canimMihra prenses geliyorrr
Çok şükür kuzum Allah hep böyle hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize.❤Çok çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Minik prenses geliyor ne güzell
Yeni gordum ben bunu cok sevindim herşeyin yolunds olmasina ve cinsiyetin kesinlesmesine gözün aydin canim
Çok şükür canım benim inşallah hep böyle güzel şeyler duyarız içim rahatladı valla görünce.
İsmi ne kiHayırlı olsun ismi gibi yaşasın prenses bana da dua edin sağlıklı şekilde göreyim son 6 saat
İsmi Mihraİsmi ne ki
Hayirli olsun canim . Bizim oğlanda nasipse çağatay olacakÇok şükür kuzum Allah hep böyle hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize.❤
Çok şükür canım benim inşallah hep böyle güzel şeyler duyarız içim rahatladı valla görünce.
Aynen ismine de karar verdik mihra olacak nasipse minik kızımın adı❤
RGunaydin kizlar
Bacaklarım sslulit olusumu oldugu yetmezmis gibi simdide damar catlamalari basliyo gibi ust bacakta mor renkli 3 tsnr incecik cizgi var damar icinde varis mi acaba bacaklarimin yuzune bakilcak hali klmayacak hamilelik sonundanlboyle olan varmi
Bence evetÇok tatlı değil mi onya
Çok güzel isim kuzum ismi ile yaşasın inşallah size de hayırlı olsuunHayirli olsun canim . Bizim oğlanda nasipse çağatay olacak
Plates öneriyorlar canım kegel hareketi öneriler arasında ama ne zaman başlanmalı bilmiyorum benim ilk doğum sezaryen bu da öyle olacak nasipseKızlar kolay dogum olması için egzersiz falan yapan var mı birşeyler yapmak istiyorum artık normal doğum istiyorum ama ne yapsam bilmiyorum
Plates eskiden yapardım ama şimdi korkuyorum yanlış bir hareket falan yaparım diye o yüzden uzak duruyorum inşallah kolaylıkla olur seninde doğumun ❤Plates öneriyorlar canım kegel hareketi öneriler arasında ama ne zaman başlanmalı bilmiyorum benim ilk doğum sezaryen bu da öyle olacak nasipse
Kızlar kolay dogum olması için egzersiz falan yapan var mı birşeyler yapmak istiyorum artık normal doğum istiyorum ama ne yapsam bilmiyorum
Insallah canim aminnÇok güzel isim kuzum ismi ile yaşasın inşallah size de hayırlı olsuun❤
Canım yine Bi kaç güne gelir. Ya ben gratis ten Bi kaç bşy aldım kakao yağı da almıstım 17 eylülde sipariş verdim bugün 29 Eylül hala sipariş hazırlanıo die. Daha öncede gratis ten alışveriş yaptım hemn gelmişti. İndirim Olumca 15 iş gününde kargoya verme durumları varmış yoğunluktan. O gelene kadar benm bebe doğacakHindistan cevizi yagi soledim ptt kargoya vermisler ptt kargo getirene kadar ohookakao yagi zeytinyağı badem yagi kayisi yagini karisim yaptim simdi bacaklarıma karnima ondan surucem loeracta aksam karnima suruyorum hindistan cevizi yagim gelince onuda karisima ekliycem umarim ise yarar bacağındaki catlak diyolar baslangici diyolar bacaklarima krem sürmüyordum onada basladim bugün
Oyyy anlamı neymişİsmi Mihra
Merdiven çıkmak iyi mı geliyormuş hiç duymamıştım yürüyüş aslında evet en güzeli teşekkür ederimYürüyüş en güzeli aslında her gün biraz biraz yapmak lazım, hamile pilates videoları var onlardan yapabilirsin. Son zamanlar merdiven falan çıkmak ve pilates topu da iyi geliyor
D vit hayati önem tasıyor ekmege bikaç damla döküp yiyin belli olmuyoki tadıYa ben d vitaminini ilk çocuğumdada kullanamadım. Neye katsam ondan tiksindim normal içemedim. En son doktorumdan gizli bıraktım. Ve onunlamı alakalı bilmiyorum çocuğumda d vitamini eksikliğinden dediler bıngıldağı taaa 2 yaşında kapandı. Okadar d takviyesi yapıldıki yok kapanmadı. Ve bunda da akıllanmamışım demekki ki yine içemiyorum. Şişeyi elime aldığım an öğürmekten mahvoluyorum.. Vicdanım sızlıyor ama yapamıyorum..
Birçok yerde baktım iyilik sever, hoşgörülü, sevgi dolu, nazik anlamlarına geliyormuş. İki sitede ekstra olarak bir kuyruklu yıldız adı diyorOyyy anlamı neymiş