2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde yarın öğleden sonra randevum var tıp fakültesinde ayrıntılı ultrason randevusu alacağım. ayrıntılı ultrason için önce normal randevu almak gerekiyormuş. orda doktor bakınca veriyormuş randevu. bende çok heyecanlıyım. hareketlerini hissedemediğim için içim hiç rahat değil. :işsiz:

Bende ikili sonuçlarımdan sonra herşey den hevesim kaçtı.. İsim düşünüyodum kız olursa şu erkek olursa şu.. Kız olursa cici cici şeyler alıncak.. Erkek olursa abisininkilerden de faydalanır vs.. Şimdi dediğin gibi detaylı da herşey netleşsin yeniden bi hamile moduna gireyim istiyorum

Su an ne diyorlar cinsiyete 🤭

Kuzu foto atma şansın var mı kan akışına bakılıyor bu durumda
Pihtilasma sorunum var zaten iyice korktum IMG-20200929-WA0009.jpeg IMG-20200929-WA0013.jpeg

Bünye ile ilgili canım bende neler sürdüm karnım bacağım harita gibi oldu ileride kendimi toplayıp karın germe ameliyatı İSTİYORUM rahatsız hissediyorum bacaklar içinde tedaviler var ona gidicem takma kafana herşeyin tedavisi çıktı artık
Pihtilasma sorunuda var bende pihti attiriyomus varislsr akciğere ya onada endisslendim onceden atmisti ya akciğere facia olur benim icin vsris corabi alicam hemen inşallah saglikla dogururuz ve kotu izlerden ve olusumlardan da kurtuluruz

benimde yarın öğleden sonra randevum var tıp fakültesinde ayrıntılı ultrason randevusu alacağım. ayrıntılı ultrason için önce normal randevu almak gerekiyormuş. orda doktor bakınca veriyormuş randevu. bende çok heyecanlıyım. hareketlerini hissedemediğim için içim hiç rahat değil. :işsiz:
Insallah guzel habrrler al cnm bende cok merak ediyorum ayrıntılı ultrason en önemlisi birde . Tam kacinci haftaya denk gelecek 20 mi

Gözün aydın canım. Ben geçen hafta salı gitmiştim perşembe 10.gün Bi gideyim diom. Normalde 13 ekime verdi randevu. Demir ilacını biz başladık maltofer die şurup şeklinde. Hap olarak aşırı bulantı kusma yaptı bende. Şurup olarak çok iyi.
Bakalım bana ne verecek merak ediyorum kabızlık yapmayacak birşey verirse iyi olur zaten hamilelikte genel bir kabızlık sorunu oluştu bende 😔

Ohhh ne guzel haberler bunlar, gozun aydin canim ❤❤ Mihra prenses geliyorrr 😍😍
Allah razı olsuunn daha güzel haberler sizden gelsiin😍😍 evet evet Mihra kuşum geliyooor👼🏻🙈
Hayırlı olsun ismi gibi yaşasın prenses bana da dua edin sağlıklı şekilde göreyim son 6 saat😁😁
Hayırlı güzel haberler verirsin inşallah kuzum sadece kendi randevum için değil sizlerden biri gideceği zamanda çok heyecanlanıyorum ben nedense 😁

Maşallah canım tüp bebek ile doğum şeklini sakın belirleme hiç ilgisi yok kuzu
Ya ben hiç böyle bir belirlemeye girmedim ama görüyorum ki bazı doktorlar sırf tüp bebek diye sezaryen yapıyor. Ben de bunu doğru bulmuyorum doktorum da benimle aynı düşündüğü için çok sevindim Allah nasip ederse normal olsun isterim tabii.❤

Pihtilasma sorunuda var bende pihti attiriyomus varislsr akciğere ya onada endisslendim onceden atmisti ya akciğere facia olur benim icin vsris corabi alicam hemen inşallah saglikla dogururuz ve kotu izlerden ve olusumlardan da kurtuluruz
Varis sorunu bende gebelik öncesinde de vardı hamilelikte çoğaldı malesef.

X