2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bez aldım şimdiden desem 😀 ne yapayım Trendyol da indirim vardı bez bu akmaz kokmaz bozulmaz nolucak dedim bir paket 0 numara 1 paket 1 numara Prima premium care aldım 😀 yorumlar çok iyiydi
Sifiri iptal etme şansın varsa et bebeğin belki direkt 1 kullanacak benim 3.440 doğdu sıfır kullanmamıştı Allahim miss gibi kokusu geldi🥰🥰🥰🥰😄😄

🥰🥰🥰🥰

Eklentiler

• 20200921_152328.jpg
    20200921_152328.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 15
Evet bayağı uygunmuş ama ben bastın düşünmüyorum 😊
Valla çok pratik oluyor diğerlerinden de var benim ben baston aldım indir kaldır kolay oluyor ayrıca seyahat için çok uygun çubuk şeklinde oluyor yalnız bastonların yarım yatarlısı var bir de tam yatarlısı. Tam olanı iyi çocuk uyurken rahat ediyor

Valla çok pratik oluyor diğerlerinden de var benim ben baston aldım indir kaldır kolay oluyor ayrıca seyahat için çok uygun çubuk şeklinde oluyor yalnız bastonların yarım yatarlısı var bir de tam yatarlısı. Tam olanı iyi çocuk uyurken rahat ediyor
Belki kullanım olarak çok bilmedğim için bilmiyorum ama görüntüye daha çok önem veriyorum şuan. Bebek arabasını da pek kullanacağımı sanmıyorum ama yine de alcam 😀

O değil de bundan sonraki bebeklere gücümüz kalacak mı😀 hadi senin ikinci. Ben kendimde o gücü hiç görmüyorum. Sürekli diyorum ya bu 7-8 tane doğuranlar hiç mi kusmamış😀
Ah kıyamam seninki şanssızlık kuzum ya hamilelik zaten bizim gibilere zor bir de kusma işin içine girince işkence gibi oldu sana inşallah artık tamamen biter ve ikinci hamileliğinde hiç kusmazsın 🤗 eskileri ben de anlamıyorum kusup tekrar tarlada çalışmaya devam ediyolardı heralde 😄

Kızıma iki paket 0 numara bez almıştık zaten 3800 dogdu 1 aylıkken 5 kilo oldu 😂 bir paketi anca kullanabildik diğer paket kaldı 1 numaraya geçtik diğeri ikinci bebiş için duruyo dolapta 🤗
Pekii yenidoğan bir bebiş 1 ayda ortalama ne kadar bez kullanıyor 😁 yani ilk etapta 1 paket almak yetecek mi stok yapmayı düşünüyordum biraz ama kilosu ne olacak bilemediğim için vaz geçtim bittikçe alayım diyorum 🤗

Peki hangi marka bez düşünüyorsunuz kızlar. Var mı kafanızda bişeyler.
Prima pure ile başlarım diyordum ama sonra ufak çaplı bir hesap yapıp vazgeçmem saniyeler sürdü 😂
Sleepy bebek bezinden kullanan herkes memnun fiyat olarak da primaya göre cok daha uygun. Sleepy alacağım ben.:emir_bebek:

Bu arada ınstagramda @muhendisinoglu diye bir sayfa var kesinlikle bakmanızı öneririm hamile kalmadan önce de takip ederdim içeriği temiz ürünleri araştırıyor bebeklerimiz için. Oradan bakıp karar veriyorum genelde.🤗

Pekii yenidoğan bir bebiş 1 ayda ortalama ne kadar bez kullanıyor 😁 yani ilk etapta 1 paket almak yetecek mi stok yapmayı düşünüyordum biraz ama kilosu ne olacak bilemediğim için vaz geçtim bittikçe alayım diyorum 🤗

Prima pure ile başlarım diyordum ama sonra ufak çaplı bir hesap yapıp vazgeçmem saniyeler sürdü 😂
Sleepy bebek bezinden kullanan herkes memnun fiyat olarak da primaya göre cok daha uygun. Sleepy alacağım ben.:emir_bebek:

Bu arada ınstagramda @muhendisinoglu diye bir sayfa var kesinlikle bakmanızı öneririm hamile kalmadan önce de takip ederdim içeriği temiz ürünleri araştırıyor bebeklerimiz için. Oradan bakıp karar veriyorum genelde.🤗
Valla kuzum ne söylesem yalan olur gerçekten unuttum günde kaç tane değiştiriyoduk 🙈 ama iki büyük paket 0 numara almıstım 1tanesi bitti diğerini hiç açmadık benim bebiş maşallah tombik tombikti 😍 bittikçe almak en mantıklısı şöyle 3 4 numara olunca internetten toplu alırsın uyguna geliyo

Ah kıyamam seninki şanssızlık kuzum ya hamilelik zaten bizim gibilere zor bir de kusma işin içine girince işkence gibi oldu sana inşallah artık tamamen biter ve ikinci hamileliğinde hiç kusmazsın 🤗 eskileri ben de anlamıyorum kusup tekrar tarlada çalışmaya devam ediyolardı heralde 😄
Annem beni ahırda doğurmuş sonra saman atmak için samanlığa girmiş. Benim bulantılarımı görünce dio ki hani ne iş var bu zamanda. Eskiden kaynana elti hep birlikte yaşarlarmış ve Çocuk doğurdu yada midesi bulandı olayı yok. Miden bulana bulana kalkıp onların karşısında iş yapacaksın. Tarlaya gideceksin. Eskiden makina lar mı vardı elinde arpa bugday yolarlarmış. Çamaşırlar elde yıkanıyor.. En azından şimdi herşey teknolojik.

Valla kuzum ne söylesem yalan olur gerçekten unuttum günde kaç tane değiştiriyoduk 🙈 ama iki büyük paket 0 numara almıstım 1tanesi bitti diğerini hiç açmadık benim bebiş maşallah tombik tombikti 😍 bittikçe almak en mantıklısı şöyle 3 4 numara olunca internetten toplu alırsın uyguna geliyo
Oy maşallah 😁
O zaman 0 ve 1 numara bezden birer paket alsam olur mu ilk etapta😁 baktım da 0 numara bez için 3 kiloya kadar yazıyordu 3.300 3.500 falan olsa sıkar mı

Kuzum biz 4 sene önce prima pampers yenidogan 0 numara almıştık şimdi hala var mı ondan bilmiyorum bez fiyatları da baya uçuk ya
En iyisi milli bez kullanmak yıka yıka kullan😊🤪eskiden bizlere kullandıkları gibi. Milli naylon 🤪🤪en son bundan 21 sene önce kardeşime kullanmıştık biz. Gidişat kötü eskilere döncez Allah korusun

Kızlar günaydın bişey danışmak istiyorum bildiğim kadarıyla hamileyken x-ray cihazından geçilmez ve ben bunu bildiğim halde 3 kez geçtim son 1 ay içinde.Hic aklıma gelmedi sanki hamile değilmişim gibi hareket ettim çok kızgınım kendime. Intertte bişey olmaz yazıyor ama yine de endişelendim doktor randevum da cumartesi belki içimi rahatlatan bir yorum okurum diye buraya yazmak istedim.
Doktoruma ilk sorduğum sorulardan birisiydi bu xray cihazı ve geçebilirsin sorun değil demişti.Endişelenmene gerek birşey olmaz ama ben yinede geçmiyorum sende bundan sonra geçme yinede :)

Bi arkalarına dönüp öğürüp geri devam heralde 😀 artık daha iyiyim kuzum bide ilacı bıraksam tam olacak 😊

Annem beni ahırda doğurmuş sonra saman atmak için samanlığa girmiş. Benim bulantılarımı görünce dio ki hani ne iş var bu zamanda. Eskiden kaynana elti hep birlikte yaşarlarmış ve Çocuk doğurdu yada midesi bulandı olayı yok. Miden bulana bulana kalkıp onların karşısında iş yapacaksın. Tarlaya gideceksin. Eskiden makina lar mı vardı elinde arpa bugday yolarlarmış. Çamaşırlar elde yıkanıyor.. En azından şimdi herşey teknolojik.
Of ne zormuş ya şimdiki şartlar gerçekten çok kolay ama bizim enerjimiz yok bulaşık mak doldurup düğmesine basmak bile zor geliyo bazen eskiler dirayetliymiş maşallah. Bizden sonraki nesil de bizim yaptıklarımıza şaşıracak mı acaba 🤭

Mühendisinoğlunu duydum ama instan yok😒
Sen burda paylaş bilgileri😀

Of ne zormuş ya şimdiki şartlar gerçekten çok kolay ama bizim enerjimiz yok bulaşık mak doldurup düğmesine basmak bile zor geliyo bazen eskiler dirayetliymiş maşallah. Bizden sonraki nesil de bizim yaptıklarımıza şaşıracak mı acaba 🤭
Valla olur mu olur yani. Ben şaşırmıyorum yani. 😊 Ama çürük oldugumuz kesin 🤪🤪

X