- 24 Şubat 2020
- 1.322
- 1.480
Gule gule giysin kuzucukkkBen yine bugün bi sürü kıyafet aldım. Aslında almayacam artık biraz zaman geçsin demiştim ama duramadım. Çok korkuyorum bunları giydiremeyecem diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gule gule giysin kuzucukkkBen yine bugün bi sürü kıyafet aldım. Aslında almayacam artık biraz zaman geçsin demiştim ama duramadım. Çok korkuyorum bunları giydiremeyecem diye
Gebelik takibi yaptıran hastası az mı kuzum ben mesela benim tüp bebek doktorumun doğumlara gittiğini de neredeyse hiç görmedim. Tüp bebekte uzman sonuçta adam profesör olmuş ama belli bir alanda yükseltmiş kendini, doğumda ne kadar başarılı bunu da düşünmüştüm. Doktorum Cem Çelik di bu arada bilirsin muhakkakCanım senin doktorun da çok iyiymiş, hem ben de bazen sadece gebelik takibi yapan doktora mı gitseydim diyorum, tüp bebek doktorlarının uzmanlık alanı infirite olduğu için gebelik öncesi çok başarılılar ama gebelik sonrası tam ilgili olamayabiliyorlar
Bnde perinotologa gttim zaten bi mete bi özgür bey perinotologmus ama ortamida hic sevmedim. Hemşireler herkes gorevliler herkes biyerden bisey soruyo araya giriyo doktorun odasi bile yok heryer eski püskü doktorun bebege baktigi oda bile heryer heryerdeydi karanlikti . 30 dk bakiliyoruz diye parayi yarim saat sonra odettiler ama 10 dk da ciktim ben.. memnunsan tabi ne gzl bi soğudum keske bastan ona bi gorunseydim mete beye yani simdi dokuz eylül 'de buldum persembe oraya gdecegim bkalimben Mete hocaya gidiyorum o kadar ilgili güler yüzlü bir doktor ki özellerde bile bu kadar ilgi yok. Ayrıca perinatolog olduğu içinde ayrıca memnunum. Tavsiye ederim sana Mete hocayı
Bende de aynı sorun antibiyotik kullandım bitti akintim ve ağrım var 1hafta sonra doktora gidicem arasına az olcak ama mecburKizlar camasir makinesinin filtresi tıkanmış tamirci cagirdik makinenin suyunu bosaltti, etraf kirlendigi icin banyoyu yikadim ama camasir suyu boğazımı yaktı. Bundan bisey olmaz dimi?
Bi de enfeksiyon oldugu icin donaxyl diye bi ilac kullanmistim 2 gun oldu biteli. Bugun sabahtan beri sarı bir akintim var normale göre biraz daha fazla geliyor. Ilac mi etki etti yoksa enfeksiyon mu artti acaba? Daha gecen hafta doktora gittim her hafta da gitmek istemiyorum
Aynı şey bende de var canım önce hevesim geçsin diye bir iki parça kıyafet aldık şimdi durduramıyorum kendimi biberon, beşik, emzik, kıyafet, şampuan lazım olacak herşeye bakıyorum alıyorum da ama bir yandan da korkuyorum bişey olursa çok üzülürüm diye hatta kimseye söylemiyorum aldıklarımı herkes daha erken ne olur ne olmaz kaptırma kendini diyor ne bileyim karışık ama aldiklarima bakıp hayal kurmak paha biçilmez bir mutlulukBen yine bugün bi sürü kıyafet aldım. Aslında almayacam artık biraz zaman geçsin demiştim ama duramadım. Çok korkuyorum bunları giydiremeyecem diye
Benim ağrım yok ama akinti fazla. Daha once su gibi geliyodu ilactan sonra acik sari renkte gelmeye basladi. Bi hafta sonra gideyim ben de bari arka arkaya her hafta gitmiyimBende de aynı sorun antibiyotik kullandım bitti akintim ve ağrım var 1hafta sonra doktora gidicem arasına az olcak ama mecbur
En son işte salı gittim şimdide çarşamba gidicemBenim ağrım yok ama akinti fazla. Daha once su gibi geliyodu ilactan sonra acik sari renkte gelmeye basladi. Bi hafta sonra gideyim ben de bari arka arkaya her hafta gitmiyim
Evet canım duydum Cem hocayı bende Bahçeci'ye gidiyorum ama Diyarbakır şubesi, hoca cok yoğun ama sanki gebe hastası az gibi kuzum, klinik çok temiz hemsireler vs çok ilgili, o yüzden devam ediyorum doğum için araştıracam amaGebelik takibi yaptıran hastası az mı kuzum ben mesela benim tüp bebek doktorumun doğumlara gittiğini de neredeyse hiç görmedim. Tüp bebekte uzman sonuçta adam profesör olmuş ama belli bir alanda yükseltmiş kendini, doğumda ne kadar başarılı bunu da düşünmüştüm. Doktorum Cem Çelik di bu arada bilirsin muhakkak
Bahçeciye gidiyorsan ortamdan kopmamak istememe sebebimi de daha iyi anlamışsındır o zaman gerçekten herkes ilgili ortam temiz. Muayene ücreti 21 gün geçerli dimi bize öyle denmişti gebelikten sonraki ilk kontrollere gittik sadece sonra da cem hocam yolları ayırma vakti dediEvet canım duydum Cem hocayı bende Bahçeci'ye gidiyorum ama Diyarbakır şubesi, hoca cok yoğun ama sanki gebe hastası az gibi kuzum, klinik çok temiz hemsireler vs çok ilgili, o yüzden devam ediyorum doğum için araştıracam ama
bende hiç kanama olmadı ama burda çoğu arkadaşımız kanama ve lekelenme sorunu yaşadı. çok şükür bir şey olmadıKizlar merhaba bugun 7+4 haftalik hamileyim kırmızı renkli 1 ped dolduracak kadar kanamam oldu acile gittim bulunduğum yerdeki progestan ve dupot igne verdi progestani vajinal kullanicam ama hala kanamam devam ediyor aranızda böyle birsey yaşamış olan ve bebegini kucagina alan yada hamileliği devam eden var mı acaba diye merak ettim
Iki kere gecirdim kanama, biri 10.haftada biri 14.haftada çok şükür bebek iyiydi en son, istirahat ve bol su, dikkat edin çok gecmiş olsunKizlar merhaba bugun 7+4 haftalik hamileyim kırmızı renkli 1 ped dolduracak kadar kanamam oldu acile gittim bulunduğum yerdeki progestan ve dupot igne verdi progestani vajinal kullanicam ama hala kanamam devam ediyor aranızda böyle birsey yaşamış olan ve bebegini kucagina alan yada hamileliği devam eden var mı acaba diye merak ettim
Ege'nin özeli nasıl oluyor? Anlamadığımdan soruyorum valla merak ettim. Ege universitesi hastanesinin ayrı bir de özeli mi var?Ben egedeki ozelide begenmedim hic ilgilenmediler ya hep alalecele hersey
Ben 6 haftalıkken aşırı kanama geçirdim ama öyle böyle deil. Uzanırken Bi anda boşaldı. 1 gece hastanede kaldım iğneyi sadece hastanede 1 kere yapıldı serum takıldı. Dr iğneyi tavsiye etmedi bana zorla reçeteye yazdırdım ama Dr not düştü kanama olursa 3 günde 1 die. . Ama gerek kalmadı çok şükür.. hastanede cıkar Ken parça gibi bşy geldi kocaman. Dr keseye baktı duruo bsy yok hemde güzel yere yerleşmiş dedi. 4 5 gün sonra kalp atısını duyduk şükür şuan 14 haftamız bitmek üzere şükür elhamdülillah . Günde 1 progestan kullandım vajinal hiç kalkmadım sadece wc ye oda ağır ağır gidip geldim ayrıca hiç oturmadım devamlı yattım bacaklarımın altına yastık koyarak.. Geçmiş olsun dinlenin ayağa kalkmayın inşallah bsy olmaz.Kizlar merhaba bugun 7+4 haftalik hamileyim kırmızı renkli 1 ped dolduracak kadar kanamam oldu acile gittim bulunduğum yerdeki progestan ve dupot igne verdi progestani vajinal kullanicam ama hala kanamam devam ediyor aranızda böyle birsey yaşamış olan ve bebegini kucagina alan yada hamileliği devam eden var mı acaba diye merak ettim
Allah kavustursun.bu halde ev isleriyle de ilgilenmek cok zor gercekten artik oldugu kadar napalim2 aydir annem yanimdaydi, bugun ankaraya donduler.. benim de prensesligim bugun itibari ile tahmin edersiniz ki son buldu 2 aydir hic bisiye dokunmadim. Cok huzunlendim, cok agladim gittiler diye sonra dedim ki uzme bebisini de yeter.. ama yine de icim bu buruk.. oyle yazmak istedim..
Aynen canım 21 gün geçerli, 500 tl muayene ucreti 3 haftada bir kontrole gidiyorum bi kontrolde ucret ödüyoruz digerinde ödemiyoruz 40 günde 500 tl gibi oluyor, çok iyi anlıyorum seni kurumsal olarak bahçeci gercekten iyi Istanbul daha da iyidirBahçeciye gidiyorsan ortamdan kopmamak istememe sebebimi de daha iyi anlamışsındır o zaman gerçekten herkes ilgili ortam temiz. Muayene ücreti 21 gün geçerli dimi bize öyle denmişti gebelikten sonraki ilk kontrollere gittik sadece sonra da cem hocam yolları ayırma vakti dedi