Merve bende sana yzcaktim etlik lokman hekime demi elif hanım haftaya randevu alcam dOlu lokman hekim varBende Etlik lokman hekime gidiyorum. HamileLiğimi öğrendiğim anda başladığım için doğum paketi aldım. İlk doğumumu da aynı hastane ve doktorla gerçekleştirdiğim Ve memnun kaldığım için Şu ortamda da çok fazla hastane doktor arayışına girmek istemedim. Evime de yakın tek başıma da gidip gelebiliyorum.
Ben 650ye doğurdum 2012 temmuzda. Istanbul ankaradan ucuzNasıl fiyatlar bunlar ya. Özeller uçtu zaten para da kolay kazanılmıyor ki. Bizim burada da 150 den başlıyor muayene ücretleri testler tahliller hariç. Doğum desen 5000 binden aşağı yok. Oğlumu 5 sene önce özelde 1700 doğurmustum muayene ücretleri de uygundu simdi gerekmedikçe gidemiyorum.
Ben de devlette özellikle ebelerin doğum konusunda çok tecrübeli olduğunu düşünüyorum ama bazen sert kayaya denk geliyor insanlar ve korkuyorum tavırlarından. Yengem iki doğumunu da devlette yaptı o kadar memnun kaldı ki. Eğer normal yolla hamile kalsaydım ve pandemi olmasaydı devleti düşünürdüm bir ihtimal. Tüp bebek olunca özele gitmek istedim. Doğum konusunda devletteki ebeler tecrübeli olsa da muayeneler de ilgi farkı çok oluyor. Beni takip eden kişi doğumuma girsin huyunu suyunu bilmediğim biri gelip doğurtmasın beni istedimYa kontrol bide paket çıkarmışlar taş çatlasa 11 kere git 150 tl de 1650 ee geri kalan 5000den doğumu zaten kendimiz yapıyoruz sadece içeriden çıkartıyorlar çoğu doktor yetişemiyor ebe doğurtuyor.
Ayrıca neden acil bisey olunca devlete yolluyor özeller herzaman devlet daha tecrübelidir. Ben kayseri hüma da doğurdum özelde ALLAH belâlarını versin. Bunu devlette düşünüyorum.
Doğum tamamen nasip sans işi
Evet arkadaşım. Bende cuma gideceğim bi ay önceden yazdırıyorum ben randevuyu yoksa sıkıntı oluyor. Her kontrolden sonra diğer ayınkini alıyorum.Merve bende sana yzcaktim etlik lokman hekime demi elif hanım haftaya randevu alcam dOlu lokman hekim var
Evet ya dun hamile pantolunu giydim gogus altina geliyor lastigi cok rahatsiz ettiya aynen benim ilkinde daha ileri haftalarda olmuştu diye hatırlıyorum, bunda her şeyden rahatsızım ayakkabı giymek çorap giymek daha erken diyorum kendime de ama ne yapayım, zaten pantolon lastikleri falan da çok önce rahatsız etmeye başlamıştı, hele rahat bir elbisenin göğüs altında bir lastiği var hani karnımda bile değil onu bile giyemiyorum darlanıyorum. Geçen bir arkadaşıma diyorum ki huylu olacak bu bebek heralde ilk zamandan başladı her şeyden rahatsız olmaya
İyi yalniz degilmisimBeni sütyen bile rahatsız edio. Mideme vuruo rahatsızlığı ve darlanıom. Tayt yada lastikli pantolonları da göbek altında tutuom.
Benim.bulanti filan ayni yine var ama karnim.erken cikti bakalim benimkinin cinsiyeti neEvet ilkinde son aylarda giydiğim bir pantolon vardı bunda şimdi giyiyorum onda anca rahat bizim kızbir de benim ilki erkekti bu kızmış, tüm hamileliğim de çok farklı geçiyor zaten aynı cinsiyet olsaydı şoka girecektim. Mide bulantısı, işte bu ağrılar, şişkinlik, canımın istediği şeyler, karnımın şekli hepsi farklı
Ben egedeki ozelide begenmedim hic ilgilenmediler ya hep alalecele herseyArkadaşlar ben izmir deyim sizin doğum ücretlerini duyunca ooo süpermiş diyorum. Burda Ege üniversitesi hastanesinde hocaya doğum ücreti 6000 TL özel hastaneler 8000 TL civarı. Tabi çok ucuzlar da vardır muhakkak ama onlara da insan canı nasıl emanet edilir bilemem
Kız sen doğurana kadar rahat birakmıcaklarNaber kizlarr aksama yemege misafirlerim var yazamadim temizlik vs
Maşallah sana sürekli misafirin varNaber kizlarr aksama yemege misafirlerim var yazamadim temizlik vs
Niye giydiremiyecekmişsin öyle düşünme güzel güzel giyecek annesiBen yine bugün bi sürü kıyafet aldım. Aslında almayacam artık biraz zaman geçsin demiştim ama duramadım. Çok korkuyorum bunları giydiremeyecem diye