2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ben izmir deyim sizin doğum ücretlerini duyunca ooo süpermiş diyorum. Burda Ege üniversitesi hastanesinde hocaya doğum ücreti 6000 TL özel hastaneler 8000 TL civarı. Tabi çok ucuzlar da vardır muhakkak ama onlara da insan canı nasıl emanet edilir bilemem

Kızlar bende Ankaradayım. Özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum. Prof kendisi muayeneye 500 tl aliyor, galiba doğuma da 5 000 tl isteyecek. Daha konusmadik ama oyle duydum. Pandemi dolayisiyla ozel hastanede dogum olacak. Tup bebek ucreti öderken doğum içinde fiyat ödedik hastane ile anlaşmam bu şekilde demişti doktor. Biz de irdelemedik o an. Inşallah hastaneye ekstra ödeme olmaz. Tahlil ve taramalari da ozel laboratuvarda yaptırıyor. Ankara aşırı pahalı kesinlikle.
2 sene önce arkadaşım demirhayattan özel sağlık sigortası alıp medicana da 7000 gibi bir fiyata doğum yapmıştı Dogum +kontroller.

Ya kontrol bide paket çıkarmışlar taş çatlasa 11 kere git 150 tl de 1650 ee geri kalan 5000den doğumu zaten kendimiz yapıyoruz sadece içeriden çıkartıyorlar çoğu doktor yetişemiyor ebe doğurtuyor.

Ayrıca neden acil bisey olunca devlete yolluyor özeller herzaman devlet daha tecrübelidir. Ben kayseri hüma da doğurdum özelde ALLAH belâlarını versin. Bunu devlette düşünüyorum.
Doğum tamamen nasip sans işi

Bende Etlik lokman hekime gidiyorum. HamileLiğimi öğrendiğim anda başladığım için doğum paketi aldım. İlk doğumumu da aynı hastane ve doktorla gerçekleştirdiğim Ve memnun kaldığım için Şu ortamda da çok fazla hastane doktor arayışına girmek istemedim. Evime de yakın tek başıma da gidip gelebiliyorum.

Merve bende sana yzcaktim etlik lokman hekime demi elif hanım haftaya randevu alcam dOlu lokman hekim var

Nasıl fiyatlar bunlar ya. Özeller uçtu zaten para da kolay kazanılmıyor ki. Bizim burada da 150 den başlıyor muayene ücretleri testler tahliller hariç. Doğum desen 5000 binden aşağı yok. Oğlumu 5 sene önce özelde 1700 doğurmustum muayene ücretleri de uygundu simdi gerekmedikçe gidemiyorum.

Ben 650ye doğurdum 2012 temmuzda. Istanbul ankaradan ucuz ben özele hiç gitmedim daha 12. Haftaya gircem yarın busefer gidecem diğer hafta niyetliyim

Ben de devlette özellikle ebelerin doğum konusunda çok tecrübeli olduğunu düşünüyorum ama bazen sert kayaya denk geliyor insanlar ve korkuyorum tavırlarından. Yengem iki doğumunu da devlette yaptı o kadar memnun kaldı ki. Eğer normal yolla hamile kalsaydım ve pandemi olmasaydı devleti düşünürdüm bir ihtimal. Tüp bebek olunca özele gitmek istedim. Doğum konusunda devletteki ebeler tecrübeli olsa da muayeneler de ilgi farkı çok oluyor. Beni takip eden kişi doğumuma girsin huyunu suyunu bilmediğim biri gelip doğurtmasın beni istedim

Evet ya dun hamile pantolunu giydim gogus altina geliyor lastigi cok rahatsiz etti

Benim.bulanti filan ayni yine var ama karnim.erken cikti bakalim benimkinin cinsiyeti ne

Dogum ucretleri gercektn cok fazla bende ozelde olucam insallah ozele gittigm doktor 5 milyar 4 milyatfa hastane alaiyor ama hastanenun kendi doktoruna yaptrtisan sadece 4 milyar suan son 3 ay kala hastane doktoruna gidicem ameliyayimida ona yaptricm ins

Ben egedeki ozelide begenmedim hic ilgilenmediler ya hep alalecele hersey

Kızlar gerçekten de küçük yerlere bakınca büyük iller pahalı ama ankara ya bakınca İstanbul ucuz. Şöyle de bşy var ucuz olan hastaneler yada Dr lar kötü anlamına gelmiyor. Pahalı olup çok vasat hastaneler artı Dr lar da var. Böyle algı çok yanlış.bnm bundan önceki Dr doçent ti bayandı vede aynı memlkettendi. Oh dedim iyi Bi Dr denk geldim ama bşyi ben sormadan söylemiyor. Bi daha ki kontrolü ben sormadan söylemiyor bazı testler vardı devlette yaptırayım dedim bozuldu biraz. İlgisiz gibi geldi bana eşimi almıyorlar, 2 aydan Bi doğum ücretleri artıyor ve de gece yada cumartesi pazar kendi gelmiyor doğuma. Nöbetçi Dr giriyor ayrıca doçent die hem muane hem doğum ücreti daha pahalı.

Ben yine bugün bi sürü kıyafet aldım. Aslında almayacam artık biraz zaman geçsin demiştim ama duramadım. Çok korkuyorum bunları giydiremeyecem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…