2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yine bugün bi sürü kıyafet aldım. Aslında almayacam artık biraz zaman geçsin demiştim ama duramadım. Çok korkuyorum bunları giydiremeyecem diye 😔
Allah korusun canım öyle düşünme.ben daha bişey almadım almayı da düşünmüyorum. Mesela Kasım da bazı sitelerde indirim oluyor eşime dedim bebek arabasını falan alsak mı die eşim de alma taraftarı değil. Ha ne olur 300 500 fazla verırıx sonra alırız dio.

Merhaba arkadaşlar bende kısmet olursa 13 haz sat, marta doğumu olacak ikiz bebek bekleyen 2.dogumu olacak olan bı anneyim😍 beni de listeye ekler misiniz, üyeliğim ne zamandır donmustu tekrar aktif ettim

Tüp bebek doktoru ile devam eden arkadaşlara imreniyorum.😁 Bende çoook isterdim tüp bebek doktoruma devam etmeyi, malum aramda büyük bir bağ kurdum yavruma kavuşmama vesile olduğu için.❤ Devam edememe sebeplerimse gebelik takibi yapmıyor yapsa bile şehir dışında yani bana 2 saat uzak ve muayene ücreti çoook pahalı 😑
Canım senin doktorun da çok iyiymiş, hem ben de bazen sadece gebelik takibi yapan doktora mı gitseydim diyorum, tüp bebek doktorlarının uzmanlık alanı infirite olduğu için gebelik öncesi çok başarılılar ama gebelik sonrası tam ilgili olamayabiliyorlar

Ben yine bugün bi sürü kıyafet aldım. Aslında almayacam artık biraz zaman geçsin demiştim ama duramadım. Çok korkuyorum bunları giydiremeyecem diye 😔
Öyle düşünme sen içini ferah tut. Gerçi ben de arada böyle karamsar oluyorum örneklerde olunca. Dr bana yüzde 80 kız dedi kaç gündür kıyafet bakıyorum acaba cinsiyeti değişir diye de almaktan vazgeçiyorum 😄

Selam Mart anneleri bende İzmirdeyim buradadır doğumlar pahalı malesef , benim doğumum Mart sonu Nisan başı sizlerede sormak istedim hepimizde cinsiyet merakı😂 birde sizlerden yorum alayım acaba nedir nedir 😻😻😻

Eklentiler

• 8DCE495E-54B8-4E1D-91D5-B3CD07C5AA5A.png
    8DCE495E-54B8-4E1D-91D5-B3CD07C5AA5A.png
    201,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 6A207036-74B6-4853-9C4B-1E52F398DA07.png
    6A207036-74B6-4853-9C4B-1E52F398DA07.png
    173,1 KB · Görüntüleme: 36
Selam Mart anneleri bende İzmirdeyim buradadır doğumlar pahalı malesef , benim doğumum Mart sonu Nisan başı sizlerede sormak istedim hepimizde cinsiyet merakı😂 birde sizlerden yorum alayım acaba nedir nedir 😻😻😻
Bnm bebenin duruşuna benzio bize erkek dedi. Senin de erkek büyük ihtimalle. 🤔🥰

Niye giydiremiyecekmişsin öyle düşünme güzel güzel giyecek annesi 😍
inşallah kuzum inşallah 🥰🥰😇
Allah korusun canım öyle düşünme.ben daha bişey almadım almayı da düşünmüyorum. Mesela Kasım da bazı sitelerde indirim oluyor eşime dedim bebek arabasını falan alsak mı die eşim de alma taraftarı değil. Ha ne olur 300 500 fazla verırıx sonra alırız dio.
ben duramıyorum kıyafet görünce 😔
İnsan heyecanlanıyor ya, almışsın sağlıkla güzel günlerde giyer inşallaaah iyi düşün sen
inşallah canım yaaa düşünmek istiyorum ama yine aklıma geliyor
Öyle düşünme sen içini ferah tut. Gerçi ben de arada böyle karamsar oluyorum örneklerde olunca. Dr bana yüzde 80 kız dedi kaç gündür kıyafet bakıyorum acaba cinsiyeti değişir diye de almaktan vazgeçiyorum 😄
%80 se değişmez bence😁
Bu karamsarlığı nasıl atcam bilmiyorum. İlk defa bi hafta doktora gitmedim ondanda böyleyim😒

Kizlar camasir makinesinin filtresi tıkanmış tamirci cagirdik makinenin suyunu bosaltti, etraf kirlendigi icin banyoyu yikadim ama camasir suyu boğazımı yaktı. Bundan bisey olmaz dimi?

Bi de enfeksiyon oldugu icin donaxyl diye bi ilac kullanmistim 2 gun oldu biteli. Bugun sabahtan beri sarı bir akintim var normale göre biraz daha fazla geliyor. Ilac mi etki etti yoksa enfeksiyon mu artti acaba? Daha gecen hafta doktora gittim her hafta da gitmek istemiyorum 😔

Buarada birşeye daha değineyim. Bu prof docent uzman operatör kısmı okumakla alakalı. Ne derler bilgiye sahip olmak ile uygulamaya koymak bambaşka. Tanı da işe yarıyor. Ama doğum falan olacaksa operatör doktorlar daha tecrübeli🤩 18 haftamda rahat bi 10 a yakın doktora gitmiş biri olarak... devlet özel ikisi karışık. İçinize azda olsa sinen doktora devam edin.

Ben egedeki ozelide begenmedim hic ilgilenmediler ya hep alalecele hersey

ben Mete hocaya gidiyorum o kadar ilgili güler yüzlü bir doktor ki özellerde bile bu kadar ilgi yok. Ayrıca perinatolog olduğu içinde ayrıca memnunum. Tavsiye ederim sana Mete hocayı

Kizlar camasir makinesinin filtresi tıkanmış tamirci cagirdik makinenin suyunu bosaltti, etraf kirlendigi icin banyoyu yikadim ama camasir suyu boğazımı yaktı. Bundan bisey olmaz dimi?

Bi de enfeksiyon oldugu icin donaxyl diye bi ilac kullanmistim 2 gun oldu biteli. Bugun sabahtan beri sarı bir akintim var normale göre biraz daha fazla geliyor. Ilac mi etki etti yoksa enfeksiyon mu artti acaba? Daha gecen hafta doktora gittim her hafta da gitmek istemiyorum 😔
Kuzum bişey olmaz inşallah ama bi daha kimyasal bşeyle uğraşacağın zaman ağzına maske yada tülbent falan sar

Evet ya dun hamile pantolunu giydim gogus altina geliyor lastigi cok rahatsiz etti
Aynen ben de yemek yiyince falan hamile taytının üst kısmı mideme baskı yapıyor rahatsız ediyor lastikli hicbiseye tahammülüm yok. Mecbur hamile taytı giyiyorum ama yinede en rahatı o.. evde düsük bel pijamalar giyiyorum

Buarada birşeye daha değineyim. Bu prof docent uzman operatör kısmı okumakla alakalı. Ne derler bilgiye sahip olmak ile uygulamaya koymak bambaşka. Tanı da işe yarıyor. Ama doğum falan olacaksa operatör doktorlar daha tecrübeli🤩 18 haftamda rahat bi 10 a yakın doktora gitmiş biri olarak... devlet özel ikisi karışık. İçinize azda olsa sinen doktora devam edin.
Bende katılıyorum. Şimdiki gittiğim Dr operatör. Ama okadar ilgili alakalı ki. Herşeyi en küçük ayrıntısına kadar anlattı. Netten araştırdım arkadsta ona gidio. Tek negatif yorum kız demiş erkek mi cıkmıs erkek demiş kız mı cıkmıs öle bşydi.mesela doğumda nöbetçi Dr gitmio kendisi evden geliyormuş. Biz sormadan kendisi söyledi. İlk randevu ii geçti bize göre inşallah hep böyle devam eder. Hepimiz saglıcakla kucagımıza alalım inşallah 🤲 🤲 🤲

Aynen ben de yemek yiyince falan hamile taytının üst kısmı mideme baskı yapıyor rahatsız ediyor lastikli hicbiseye tahammülüm yok. Mecbur hamile taytı giyiyorum ama yinede en rahatı o.. evde düsük bel pijamalar giyiyorum
Bennde evde hep bol rahat seyler giyiyorum bu yuzden disari cikmak istemiyorum artik😁

Merhaba arkadaşlar bende kısmet olursa 13 haz sat, marta doğumu olacak ikiz bebek bekleyen 2.dogumu olacak olan bı anneyim😍 beni de listeye ekler misiniz, üyeliğim ne zamandır donmustu tekrar aktif ettim
Ben de varım canım çift yumurta ikizlerini bekliyorım en geç doğum tarihi 11 mart dedi doktorum. Bir kızım var 2 buçuk yaşında şuan

X