2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Muayene 100-170 doğum 4500 den başlıyor 14 bine kadar
Valla bnm bundan önceki gittiğim Dr doçentti. 145 TL muane ücreti işte sendika indirimi falan 118 TL ye düşüyordu. Doğum ücreti de biz başlarken sorduk doçent 2250 normal 3250sezeryandi.1 hafta sonra fiyatlara zam gelmiş 2500 sezeryan 3500 normal olmus ocakta yine artacakmış. Bide eşimi almıyorlardı bizde hem hastane hem Dr değiştik. Şimdiki gittiğimiz hastane 1350 normal 1800 sezeryan dediler ocakta buda artacak ama burda Dr cok iyi herşeyi anlatıo aydınlstıo. Ayrıca gece hafta sonu doğumlar da evden gelip kendimiz girioz doğuma dedi. Diğer hastanede nöbetçi kimse o giriyormuş.

Çok iyi canimnya ankara vallahi çok pahalı benim ilki normaldi araştırıcam zaten sadece doğuma gidicem

Canım erkekte bulantı, hazımsızlık, istifra falan yaşamadın mı? Ya bende iştahsızlık bulantı istifra var. Göbeğim sivri değil yayvan. Ama Dr erkek dedi.

Benim ilk hamileliğim çok rahattı ya, ya da 5 yıl geçti unuttum mu acaba diyorum midem zaten bulanmamıştı 1 defa falan anca, sonra da mide sorunu yaşamamıştım ama hiç öyle çok iştahım olmadı normal yerdim herşeyden, tatlı istemiyordu canım sadece o da işime gelmişti. 9 kg almıştım sadece oğlumda 3,5 civarı doğmuştu. Karnım aslında sivriydi de 6 aydan sonra büyümüştü

Bide siz bakin net değil ama

Eklentiler

• 20200922_144835.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20200922-150648_WhatsApp.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 23
Kız zamanında istanbuldaydik zeytinburnunda semiha şakire.gidiyordum özel sunte plus vardı ikisine gidiyordum doğumu kayseri özelde yapmistimdoğum tamamen şans şehir hastanesinde doğurasım var
Ee ozamn şehir hastanesine git. Şehir hastanesinde okadar güzel Dr lar var ki. Eşim ikna olsa memlekette şehir hastanesinde doğururum ama eşim izin vermio kim bakacak orda size dio. 2 kardeşim var merkezde eşleri çalısıo annemler köyde. Eşimde bosver burda doğum olsun dio. hayırlısı bakalım. Cümlemize hayırlı saglıklı doğumlar nasip etsin Allahım. Alcagım rapor parasını hastaneye veririm artık

Çok iyi canimnya ankara vallahi çok pahalı benim ilki normaldi araştırıcam zaten sadece doğuma gidicem
Batıkent medical parka gidiyorum. Dığum paketleri 7.500 den başlıyor. Sedece kontroller 200 tl den başlıyor. Kan testi falan derken 600 den aşağı çıkamazsın. İlla bi kan testi istiyor. Dışardan yaptırayım bak sen deme.. oralı bile olmazlar. Sadece doğum 6000 tl. Tek gece yatış. Kimden duydu isem 2 gün yatırıyorlar. Onada ayrıyetden para. Güzel yanı bana çok yakın. İsdediğim an randevu alıp gidiyorm. 4000 lik hastanelerde var ama o kadar yoğunlar ki devlet hastanesi gibi 2 hafta önceden randevu ayarlıyon. Doktor yoğun oluyor. Devlet hastanesine gidilmiyor pandemiden dolayı sistemler hep kapalı. Zübeyde hanım var bi.

Hayretler içerisinde okudum benim 2 arkadaş başkentte yaptı çok iyiydi uni hastanelerin kadin doğumları var ufak ücretleri var ama az tabikide bilemiyorum inan memleketimde doğum yapsam en fazla ödeyeceğim 2500

Ben de kontrole tüp bebek doktorumda devam ediyorum, doğum yaptırıyor mu diye sordum, anlaşmalı olduğu özel hastanede toplam 4.170 tl ye yaptırıyor dediler yılbaşında zam gelse 4500 olur diye tahmin ediyorum

Hayretler içerisinde okudum benim 2 arkadaş başkentte yaptı çok iyiydi uni hastanelerin kadin doğumları var ufak ücretleri var ama az tabikide bilemiyorum inan memleketimde doğum yapsam en fazla ödeyeceğim 2500
Başkent hastanesi daha pahalı diye biliyorm. Başkent hastanesini duydum iyi bir hastane hem de. Ben memleketde yapsam o kadar bile vermem Ankara gerçekden gereksiz bir pahalı. Lokman hekim hastanesi ve doğu tıp sanırım. Keçiörende . Orada iyi dediler. Şehit hastanesinde de randevu alabilirseniz yabancı uyruklu bir hoca var. Onu bize met ettiler

Medical parklar pahalı oluyor genel olarak. Ama şehirden şehire de fiyat baya fark ediyor. Ben kendi şehrimde gittiğim hastaneden çok memnunum muayeneler 120 tl doğum normal sezaryen fark etmiyor 2700 tl (ocak ayında zam gelecek)
İstediğim zaman randevu da alabiliyorum genelde eşimin iş durumuna göre ayarlıyorum 3 4 gün öncesinden alıyorum çoğu zaman.
Genele göre bence uygun fiyat olarak. Doktorum da çok ilgili biridir, paragöz değildir bi tahlil yapılacak ise isterseniz devlette yaptırma şansınız var nasıl isterseniz der. Özelde yaptırmaya yönlendirmez.

Bilkent diyecektim

Ben de kontrole tüp bebek doktorumda devam ediyorum, doğum yaptırıyor mu diye sordum, anlaşmalı olduğu özel hastanede toplam 4.170 tl ye yaptırıyor dediler yılbaşında zam gelse 4500 olur diye tahmin ediyorum
Tüp bebek doktoru ile devam eden arkadaşlara imreniyorum. Bende çoook isterdim tüp bebek doktoruma devam etmeyi, malum aramda büyük bir bağ kurdum yavruma kavuşmama vesile olduğu için.❤ Devam edememe sebeplerimse gebelik takibi yapmıyor yapsa bile şehir dışında yani bana 2 saat uzak ve muayene ücreti çoook pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…