2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar güzel kızlar 😊😊 keseyi görmeye gidicez bugün. Heyecandan mı sıcaktan mı bilmiyorum uyuyamıyorum 😁
Günaydııın :KK36: Ay ikisi de olabilir ama heyecan ağır basmış olabilir annesiii😄 Haber ver lütfen çok merak ediyorum internet hesabına göre doğum tarihleri aynı görünüyor bebişlerimizin :emir_bebek: Ben keseyi görmeye gittiğimde kalbi de duyacağım o yüzden randevuma daha var 16 haziran 😑 zaman geçmiyor yahu 😄

Bu haftalarda kahve rengi lekemenme normal diyor heryerde açık kırmızı kan tehlikeli olumsuz düşünme bizi de habersiz bırakma. Bende 7 de uyandım heyecandan bende bugün doktora gideceğim

Bu haftalarda kahve rengi lekemenme normal diyor heryerde açık kırmızı kan tehlikeli olumsuz düşünme bizi de habersiz bırakma. Bende 7 de uyandım heyecandan bende bugün doktora gideceğim
Ben de gece boyu taradım ne var ne yok diye insan korkuyor yine de sağlıklı hayırlı istedim olumlu düşünüyorum ama olmuyor:KK43:

Mideni boş bırakma sık sık ama az ye. Birde leblebi iyi geliyor diyorlar canm. Benim bulantım baslamadı daha sükür🙈
canım bişey yemek istemiyor ki ama böyle olunca 😏
Amniyon sıvı bebeğin içinde yaşadığı sıvı. Tehlike olduğunu net söylemesede yazdığı reçete ve önerilerden anlayabiliyorsun
yaaa umarım öyle bişey yoktur siz yine de doktor tam olarak söylemeden strese girmeyin
Cok kotuysen p.... diye ilac verir cok iyi geliyor
böyle devam ederse doktora diyim canım
Mahvoldum bende bugün bulantidan😥
😒😒😒😒😒😒

Cidden mi ya bakmazlar diye gitmedim gitsem mi acaba
Keseyi gorduysen bakiyolar diger turlu mudehale etmiyolar dis gebelik falan olablr diye ben olsam vakit kaybetmezdim kanamam var de direk ordan giris yap bence bana bakmislardi valla bilemiyorm devlet hastanesinde insallah bakarlar hemen biran once o ilaci alman lazim hatta bana hap olarak verdi karnin agridiginda ic diye

Canım sosyal medyada birkaç fenomen yapmıştı duymuştum kuru fasulye tanesi mi nohut mu tam hatırlamıyorum suyla yutmuş şak diye kesilmiş mide bulantısı 😂 ne kadar doğru bilmiyorum ama netten bir araştır istersen 😊
Yaa ilk defa duydum bi bakayım canım 😀

Keseyi gorduysen bakiyolar diger turlu mudehale etmiyolar dis gebelik falan olablr diye ben olsam vakit kaybetmezdim kanamam var de direk ordan giris yap bence
Görmedim çünkü gitmedim güya kimseye söylemeyecektim annemlerdeyim de 😖 hazırlanıp çıkıyorum ben ya bakmazlarsa da dönerim geri

X