2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız sende mi söyledin umarım değişmez ikimizinki de ne diyim.Bi de sonraki kontrol 12 ekim de o zamana kadar erkek bizim çocuk bakalım erkek kalmaya devam mı değişecek mi 12 ekimde görücez
Hahay Bizim de 13 Ekim bizim de ozamana kadar erkek bakalım. Bizim dünkü Doktora yorum yapanlarda Bi negatif yorum vardı. Erkek demiş kız mı olmus kız demiş erkek mi olmus. Şimdi biraz daha endişeye kapıldım bak gari sennn ya

Bencede degismez sen bosver insanlari takma mutluluğuna bak canim

İkiz gebeliklerde bulantı daha fazla diye duydum. Benim de vardı. Prilam kullanmama rağmen kusuyordum akşamları. 15. Haftada doktor kes ilacı dedi. Kesdim. İlk hafta lavabodan çıkamadım... derken baktım yavaş yavaş kusmalarım kesildi.. çok şükür eskiye göre iyim. 18. Haftada toparladım. Ama su içemiyorm fazla içsem kusturuyor. Her marka su deniyorum. Midemi bulandırmayacak.. sıcak su limonda fayda etmiyor. Serum ben aldım. Bildiğin ödem yaptı. 3 kilo bir anda fark etti. Ben kussamda yiyordum. Meyve çok yedim.

Kızlar İnternette bşy okumustum. Ayıp olmasın ama bu cinsiyet dağılımyla ilgili. Adet bitiminden yumurtlama öncesine kadar birlkteliklerde kız bebek, yumurtlama ve ondan sonraki günlerde erkek bebek olur die duymustum. Ben yumurtlamayı Ovülasyon testyle takip yaptım ve yumurtlama zamanı değerlendirdim. Dün Dr erkek dedi. Bu tez tutan var mı

Yaa ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. Yani yumurtlama olduğu zaman o zaman ben iki arada mıyım

yumurtlama günü hamile kaldım erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…