- 27 Kasım 2018
- 3.305
- 3.463
Hahay Bizim de 13 Ekimkız sende mi söyledinumarım değişmez ikimizinki de ne diyim. Bi de sonraki kontrol 12 ekim de o zamana kadar erkek bizim çocuk bakalım erkek kalmaya devam mı değişecek mi 12 ekimde görücez
Güldürdüysem ne güzel ehehhYahu sero sen çok yaşa emi hiç gülesim yoktu
Bencede degismez sen bosver insanlari takma mutluluğuna bak canimYa bana da değişmez gibi geliyor ☺zaten en başından beri erkek hissediyorum rüyalar erkek nuba göre erkek cinsiyet tahmini yaptırmıştım o erkek falan ben eminim ama ne bileyim işte. Bi de ben kendi doktorum dışında başka bir doktora sırf cinsiyet için gittim kadın 10 dk cinsiyet inceledi başka bir şeye bakmadı ondan güven verdi yani bana☺
Martin sonuna yaklasigim bende erkekDoğumu martın başı olanlar sanki hep kız martın sonlarında erkek gibi geldi bana
Benim doğum inşallah mart başı cinsiyet ise erkekDoğumu martın başı olanlar sanki hep kız martın sonlarında erkek gibi geldi bana
İvittt bencede öyleDoğumu martın başı olanlar sanki hep kız martın sonlarında erkek gibi geldi bana
İkiz gebeliklerde bulantı daha fazla diye duydum. Benim de vardı. Prilam kullanmama rağmen kusuyordum akşamları. 15. Haftada doktor kes ilacı dedi. Kesdim. İlk hafta lavabodan çıkamadım... derken baktım yavaş yavaş kusmalarım kesildi.. çok şükür eskiye göre iyim. 18. Haftada toparladım. Ama su içemiyorm fazla içsem kusturuyor. Her marka su deniyorum. Midemi bulandırmayacak.. sıcak su limonda fayda etmiyor. Serum ben aldım. Bildiğin ödem yaptı. 3 kilo bir anda fark etti. Ben kussamda yiyordum. Meyve çok yedim.Aynen doktor söyledi, kanser hastalarında kullanılan bir ilaç kullanmadan dayanabildiğin kadar dayan geçecek dedi ama geçmiyor. İkiz bekliyorum birde ya beslenemiyorlarsa diye korkuyorum. Serum işe yaradı mi sizde? Yani kiloyu toparladınız mı acaba
Ahahahhaha kiyamam sana canim valla zormus senin cocukluk daEvet ya ilk okul hocam beni hiç sevmezdi. Hep çöpe kusardım. Iyyy yine kusuyor bu kız derdi
İlaçsız bu halde olsam başka bşey istemem kuzum yaa
Sen onu öğretmenime sorcanAhahahhaha kiyamam sana canim valla zormus senin cocukluk da
O kadar spora bi zahmet olmasınSabah ac karna neredeyse gobek yok gibi cok az ..
Yaa ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. Yani yumurtlama olduğu zaman o zaman ben iki arada mıyımKızlar İnternette bşy okumustum. Ayıp olmasın ama bu cinsiyet dağılımyla ilgili. Adet bitiminden yumurtlama öncesine kadar birlkteliklerde kız bebek, yumurtlama ve ondan sonraki günlerde erkek bebek olur die duymustum. Ben yumurtlamayı Ovülasyon testyle takip yaptım ve yumurtlama zamanı değerlendirdim. Dün Dr erkek dedi. Bu tez tutan var mı
Benim martin basi hatta subat sonu bile olabilir ama erkekDoğumu martın başı olanlar sanki hep kız martın sonlarında erkek gibi geldi bana
Kızlar İnternette bşy okumustum. Ayıp olmasın ama bu cinsiyet dağılımyla ilgili. Adet bitiminden yumurtlama öncesine kadar birlkteliklerde kız bebek, yumurtlama ve ondan sonraki günlerde erkek bebek olur die duymustum. Ben yumurtlamayı Ovülasyon testyle takip yaptım ve yumurtlama zamanı değerlendirdim. Dün Dr erkek dedi. Bu tez tutan var mı
Valla 2 arkadasım çatlatma iğnesi yle hamile kaldı 2sininde kız bebeği olduYaa ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. Yani yumurtlama olduğu zaman o zaman ben iki arada mıyım
Cocugunun bu huyu sana cekmesin yazik yavrumSen onu öğretmenime sorcan
Benim martın sonu neredeyse, ama cinsiyet kızDoğumu martın başı olanlar sanki hep kız martın sonlarında erkek gibi geldi bana