2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım dün Dr bana bebeğin suyunun sizin içtiğiniz suyla yakından uzaktan alakası yok dedi. Bulantımı söyledik bulantı aslında cok iyi bşy biz Dr lar için dedi. Bana 2 tane bulantı ilacı verdiler 2 farklı Dr 2sini de kullanmadım. Zararı olur die korktum. Biri prilam biri de m ile başlayan Bi ilaçtı. Bebek bizden beslenmeye başlamamıstır daha. Bende daha kilo almadım üstüne üstlük verdim 2 3 kg ama ilk haftalara göre biraz daha iyim şükür elhamdülillah

Prilam en masumuymuş bitkiselmiş. Canım bazı Dr ların verdıgını bazıları onaylamıyor anlamdım. Devlette ki mantar fitili verdi özeldeki önceki gittiğim Dr önermedi henüz bebek küçük kullanma sakın dedi.

Kusma da var mi sizde? Sürekli bir bulantı var zaten yedikçede kusuyorum ben

Kizlar ya size bişey sorucam benim karnım göbek deliğinden itibaren şişti sanki artık o şişlik kasıklarıma inmiş gibi nete baktım ama pek bişey bulamadım bebekler aşağı inmiş olabilirmi

İlaç içmeme rağmen kafasına esince geliyor ve kasılmadan dolayı sancım oluyor lekelerim artıyor doktor kusmasan iyi olur diyor gelen şeyi nasıl tutayım yatmadan 2 tane prilam içiyorum ama sabah zor dayanıyorum

Kizlar ya size bişey sorucam benim karnım göbek deliğinden itibaren şişti sanki artık o şişlik kasıklarıma inmiş gibi nete baktım ama pek bişey bulamadım bebekler aşağı inmiş olabilirmi
Canım ödemin inmiştir benimde şişti ilk zamanları sonradan indi merak etme ALLAH'ın izni ile birşey olmaz

Yok ben artık gözümü kararttım. Doktorunuzun dediği doğru beslenmemiz lazım artık küçükte değil bebekler. Bende isteyeceğim yarın ilaç bakalım verecek mi
Bir sorun bakalim size de yazik, bebekler her turlu besleniyorlar ama sizin gucunuzu emiyorlar, o sebeple dikkat etmek lazim, bide su, artik su cok onemli bide ikizmis sizinkiler

İlk gebeliğim de çok kustum bünye okadar önemli ki napsan geçmez sadece yağlı hamur işinden abur cubur dan uzak dur nane limon iyi geliyormu deniye bilirsin olmadı adaçayı icebilirsin papatya yada kendi vücudunu ne rahatlatıyor bulman lazım gene kusarsin ama seni etkilemez çok serum yedim inşALLAH kusmaktan bir an önce kurtulursunuz

Benimde daha geçen haftaya kadar lekelenmelerim vardı acaba bu kasılıp kusmaktan dolayı mıydı ki
Geçmiş olsun sizede inş tez zamanda biter bu kusmalar

Haa sen prilam içiyorsun.
benim ilaçta 10 tane var zaten 10günde bitiyor
Evet ya şuan bişeyler yedikçe midem bulanıyor oysa dün falan çok iyiydim. Ama işte analık vicdan yapıyorum içmesem mi diye
Yaa ani anini tutmuyor bu bulanti illetinin ama sen mesela eskiden de kokudan falan etkileniyormussun o sebeple bunyen daha narin olabilir bu konuda. Valla soyle bi rahatlayamadik yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…