2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Söylemesi hiç hoş değil gönlünden gelir yapar bunun kuralı yok ama bizim burda genelde öyle kızın annesi yapıyor ben saçma buluyorum gönlünden gelen yapsın

Ayva mı ben daha bulamadım.. okulun arkasındaki ağaçda var. Bekliyorm olgunlaşsn da yiyem

Al benden de o kadar 15+6 bugun ama hissetmiyorum

Ben ilk hamileliğimde 19. hafta gibi hissetmiştim. Bunda erken hissederim diye bekliyorum ama arada sanki bir şey oluyor ama daha heh eminim bebek hareketi diyemedim. Yani 2. de bile geç hissedilebiliyor dert etme 20 den sonra rahat rahat hissederiz inşallaah. Sonra her gece 3 te hareket ederdi oğlum, hele bir de hıçkırması vardı gelecek yani inş o günler az kaldı

Enseleri kalın olur derler erkeğin. Doktr bi arkadaş demişdi. Hatta hamile olduğumu söylediğimde drek bana ensesi kaç çıktı diye sordu☺
1.7 çıktı benimki yalnız çocuğu zorla kız edicem ayva bende istiyorum yaw bir zamanı gelse yesek şuan deli gibi elma yiyorum kilosu 7.45 gel delirme,

1.7 çıktı benimki yalnız çocuğu zorla kız edicem ayva bende istiyorum yaw bir zamanı gelse yesek şuan deli gibi elma yiyorum kilosu 7.45 gel delirme,
Kırmızı ye bari al yanaklı olsun. Ayvada gamzeli olsun diye derler. Senn ki de o zamn erkk, bnm ki kız 1.1 ensesi

Canım ben uzun zamandır manavdan alıyorum ayvayı
Yok burda maalesef eşim baktı öyle aşırı canım çekmiyor elmaya duskunlugum hala ateş basmalarim devam ediyor canım kola istiyor ferahlayayim diye eve sokmuyorum hamilelikten beri içmedim bugun dolabı bir açtım kola döktük lavobaya çünkü dursa icicem cuma bende gidicem 15 haftalık olacak bakalım doktor ne diyecek normalde 17.haftada ama dayanamiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…