Kızlar bilgisi olan varsa 2 li tarama testi mi yorumlayabilir
Söylemesi hiç hoş değil gönlünden gelir yapar bunun kuralı yok ama bizim burda genelde öyle kızın annesi yapıyor ben saçma buluyorum gönlünden gelen yapsınKaynanam aradı sinirlerimi bozdu ya. Yorgan nevresim bakmaya gitmiş. Ordaki adamda güya demiş ki bebeğin çeyizini ananesi yapar sen ne karışıyorsun. Adım gibi eminim öyle birşey olmadığına. Amacı laf sokmak. Bebeğin beşiğini yorganını nevresimini kızın annesi yaparmış hep. Doğru mu bu ? Annem zaten yapar kaçmaz ama kayınvalidemin bunu arayıp söylemesi çok sinir bozucu.
Gercektenmi bilmiyordum inanBizim oralarda bebek çeyizi olur kızın annesi bebeğin herseyini yapar bebek doğduktan sonra da bir törenler götürülür tamamen saçmalık yani isteyen yapar isteyen yapmaz kimseye şunu yap denmez çok haklisin yani bebek çeyizi diye bir saçmalık var
Ayva mıYa canım sanki biz babamızın evinden götürüoz cocukları. Tabi Allah rızkını verir ki kimseye güvenerek bebek yapmıoz ama insan umuyor anneden kaynanadan. Kızın tarafı yapıyor orası ayrı. Kızkardeşlerimin cocukların da annem elinden geldiğince yaptı bşyler ama Bi kardeşimin kaynanası Bi tane elbise bile almadı. Heralde bnm kaynana da bşy yapmaz gibi. Parası var pulu var ama yapmaz. Eltimde hamile ama ona herşeyi yapar ki şimdiden canı Ayva istedi die 1 ayvayı 20 TL ye getirtmişler.
Erkk mi senin bebek??? Ankamam ama ense kalınlığından yorum yapasım geldiKızlar bilgisi olan varsa 2 li tarama testi mi yorumlayabilir
Canım ense kalınlıgından nasıl anlıon cinsiyeti.Erkk mi senin bebek??? Ankamam ama ense kalınlığından yorum yapasım geldi
valla bende bulamadım daha. Geçen gün aradıklarında söyledi kaynanam nispet yapar gibi.Ayva mıben daha bulamadım.. okulun arkasındaki ağaçda var. Bekliyorm olgunlaşsn da yiyem
Ankarada isen sana da gönderemvalla bende bulamadım daha. Geçen gün aradıklarında söyledi kaynanam nispet yapar gibi.
Enseleri kalın olur derler erkeğin. Doktr bi arkadaş demişdi. Hatta hamile olduğumu söylediğimde drek bana ensesi kaç çıktı diye sorduCanım ense kalınlıgından nasıl anlıon cinsiyeti.
Al benden de o kadar 15+6 bugun ama hissetmiyorum
Arkadaşlar iki gündür baş ağrısı çekiyorum parol mu kullanmalıyım
Hamileler minoset ve parol içebilir canımArkadaşlar iki gündür baş ağrısı çekiyorum parol mu kullanmalıyım
1.7 çıktı benimki yalnız çocuğu zorla kız edicemEnseleri kalın olur derler erkeğin. Doktr bi arkadaş demişdi. Hatta hamile olduğumu söylediğimde drek bana ensesi kaç çıktı diye sordu☺
Allah razı olsunAnkarada isen sana da gönderem
Canım ben uzun zamandır manavdan alıyorum ayvayı1.7 çıktı benimki yalnız çocuğu zorla kız edicemayva bende istiyorum yaw bir zamanı gelse yesek şuan deli gibi elma yiyorum kilosu 7.45 gel delirme,
Kırmızı ye bari al yanaklı olsun. Ayvada gamzeli olsun diye derler. Senn ki de o zamn erkk, bnm ki kız 1.1 ensesi1.7 çıktı benimki yalnız çocuğu zorla kız edicemayva bende istiyorum yaw bir zamanı gelse yesek şuan deli gibi elma yiyorum kilosu 7.45 gel delirme,
Bundada kız çıkmadı yiyorum yiyorum anası al yanaklı ablası al yanaklı buda olur hereldeKırmızı ye bari al yanaklı olsun. Ayvada gamzeli olsun diye derler. Senn ki de o zamn erkk, bnm ki kız 1.1 ensesi
Yok burda maalesef eşim baktı öyle aşırı canım çekmiyor elmaya duskunlugum hala ateş basmalarim devam ediyor canım kola istiyor ferahlayayim diye eve sokmuyorum hamilelikten beri içmedim bugun dolabı bir açtım kolaCanım ben uzun zamandır manavdan alıyorum ayvayı