2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr pierre cardin twist bebek arabası nasıl? Kullanan var mı? Travel tarzi alayım diyorm. Puseti falan herşeyi olsun. Aslında bana saçma geliyor bebek arabası ama alayım yinede. Kucağımda taşıyamazsam araba işe taşırm

Bundada kız çıkmadı yiyorum yiyorum anası al yanaklı ablası al yanaklı buda olur herelde 😅ense kalınlığını ilk kez duyuyorum doktor dediğine göre vardır herkese bir bildiği 😅
🥰🥰 var işde kızın. Bu da oğlun olsn. Ama şımark olur. 🤩

kanaman yada kanama alanın varmıydı?

Hayır yoktu. Yani çook önce ilk haftamda kahvrengi lekelenmişim çamaşırımda farkedip gitmiştim doktora tekrarlamadığı sürece sıkıntı yok demişti. Birdahada olmamıştı. Kontrollerdede sıkıntı olmadığı söylenmişti.

Mart anneleri.. Hamilelik değilmi forumun konusu.. Neden öğretmen ek ders memur imam konuşuyoruz..

Kızlarr pierre cardin twist bebek arabası nasıl? Kullanan var mı? Travel tarzi alayım diyorm. Puseti falan herşeyi olsun. Aslında bana saçma geliyor bebek arabası ama alayım yinede. Kucağımda taşıyamazsam araba işe taşırm
Canım kızımda hiç kullanmadım sevmedi ağlamaktan helek oluyordu ama baston Bebek Arabası aldim uyguna bulduğunu al çok para v erip kullanmamak var 😅

Ben uzun süre kullandım ilk çocuğumda. Memnundum. Pusetininde arabasının da hakkını verdik. Şimdi yeni bebeği bekliyor araba:)

Kizlar bisi soracagim size, ben persembe gunu bulanti ilacimi biraktim artik, her halukarda aksamlari bulantim var, kusuyorum ve 16. Hafta diye biraktim artik. Bir de 5 gundur yuruyuse basladim normalde evden calistigim icin gun icinde az hareket ediyordum, simdi 5000 adim falan atmaya calisiyorum. Normalde aksamlari gobegim masallah 6 aylik gibi oluyordu, bugun gobegim son 1 haftaya gore daha inik, biraz tedirgin etti beni, onun disinda bulantim devam, kanama, akinti falan yok. ilaci biraktigim ve yuruyuse basladigim icin mi bilmiyorum ama basina gelen var mi diye sormak istedim:KK43:

Doktor cinsiyeti kız demişti ama oğlan olma ihtimali nerede belli olıyor canım
Ense kalınlığından tahmin yaptk. Tutmadı demk sendi🥰 koca karı tahminleri. Belkide ben yorumlamayı yanlş yaptm. Dur soram ense kalınlığınm neresine baktklarına.

Kizlar bisi soracagim size, ben persembe gunu bulanti ilacimi biraktim artik, her halukarda aksamlari bulantim var, kusuyorum ve 16. Hafta diye biraktim artik. Bir de 5 gundur yuruyuse basladim normalde evden calistigim icin gun icinde az hareket ediyordum, simdi 5000 adim falan atmaya calisiyorum. Normalde aksamlari gobegim masallah 6 aylik gibi oluyordu, bugun gobegim son 1 haftaya gore daha inik, biraz tedirgin etti beni, onun disinda bulantim devam, kanama, akinti falan yok. ilaci biraktigim ve yuruyuse basladigim icin mi bilmiyorum ama basina gelen var mi diye sormak istedim:KK43:
Başdaki şişlik ödem olabiliyr tatlm. Ben ilk 3 ay 10 kilo aldm. Son bir ayda hiç kilo almadm. Bulantı ilaçlarında da hormonlar olduğundan şişiriyordu.vüct alışıyor hamileliğe artk

Doktor cinsiyeti kız demişti ama oğlan olma ihtimali nerede belli olıyor canım
HCG sanırım 50 altiysa erkek demisti biri 😅ense kalınlığı dedi şimdi bir arkadaş sordum bende kaçıncı haftada kız dedi 15. 16. Haftadan önce pek kimseye söyleme sonradan değişen çok oluyor

Bence ilaç ve yürüyüş etkili olmuştur, ben de geçen hafta ne oluyor yaa karnım küçüldü benim hayırdır diyerek gezdim, birkaç gündür yine aynı duruma geldi

Bi bebek arabasına kaç lira verilmeli sizce. Çok uçuk fiyatlar var kızlar
Canım hevesini anlıyorum ama ciddi diyorum letgodan al 2.el masraf etmeyin boş yere çocuk sevecekmi sevmeyecekmi yürüdükten sonra oturmak isteyecek mi istemeyecek mi insan anlamıyorum kızım cidden maksimum 4 5 sefer kullanmıştır

X