- 31 Mayıs 2017
- 181
- 169
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Migrenden beter benimdeCnm bu aralar benimde ağrıyor öpleden sonra 3-4 gibi başlıyor bir süre ağrıyo geçiyo ☹
var işde kızın. Bu da oğlun olsn. Ama şımark olur.Bundada kız çıkmadı yiyorum yiyorum anası al yanaklı ablası al yanaklı buda olur herelde ense kalınlığını ilk kez duyuyorum doktor dediğine göre vardır herkese bir bildiği
kanaman yada kanama alanın varmıydı?
Oğlan mi şımarık olur hiç zannetmiyorum biz kızciyiz rabbim sağlık nasip etsin ilk baş ama gönlümüz 2. Kizdaydi bakalım kesin değil cumayı bekliyorumvar işde kızın. Bu da oğlun olsn. Ama şımark olur.
Okonu bitti iki kişi arasinda hallettiler en güzelini yaptılar keşke herkes farklı gorusle birbirini saygı duysaMart anneleri.. Hamilelik değilmi forumun konusu.. Neden öğretmen ek ders memur imam konuşuyoruz..
Okonu bitti iki kişi arasinda hallettiler en güzelini yaptılar keşke herkes farklı gorusle birbirini saygı duysa
Canım kızımda hiç kullanmadım sevmedi ağlamaktan helek oluyordu ama baston Bebek Arabası aldim uyguna bulduğunu al çok para v erip kullanmamak varKızlarr pierre cardin twist bebek arabası nasıl? Kullanan var mı? Travel tarzi alayım diyorm. Puseti falan herşeyi olsun. Aslında bana saçma geliyor bebek arabası ama alayım yinede. Kucağımda taşıyamazsam araba işe taşırm
Kızlarr pierre cardin twist bebek arabası nasıl? Kullanan var mı? Travel tarzi alayım diyorm. Puseti falan herşeyi olsun. Aslında bana saçma geliyor bebek arabası ama alayım yinede. Kucağımda taşıyamazsam araba işe taşırm
Doktor cinsiyeti kız demiştiErkk mi senin bebek??? Ankamam ama ense kalınlığından yorum yapasım geldi
Doktor cinsiyeti kız demişti ama oğlan olma ihtimali nerede belli olıyor canımAnladığım kadarı ile iyi çıkmış canım birde oğlun mu oluyor
Fiyatlar uçuk aynen. Ben işleve bakıyorm. Puseti olsn ana kuçağı olsn istiyrom. Puset çok işe yarıyor. Evde bile koy içine salla..Bi bebek arabasına kaç lira verilmeli sizce. Çok uçuk fiyatlar var kızlar
Ense kalınlığından tahmin yaptk. Tutmadı demk sendi koca karı tahminleri. Belkide ben yorumlamayı yanlş yaptm. Dur soram ense kalınlığınm neresine baktklarına.Doktor cinsiyeti kız demişti ama oğlan olma ihtimali nerede belli olıyor canım
Başdaki şişlik ödem olabiliyr tatlm. Ben ilk 3 ay 10 kilo aldm. Son bir ayda hiç kilo almadm. Bulantı ilaçlarında da hormonlar olduğundan şişiriyordu.vüct alışıyor hamileliğe artkKizlar bisi soracagim size, ben persembe gunu bulanti ilacimi biraktim artik, her halukarda aksamlari bulantim var, kusuyorum ve 16. Hafta diye biraktim artik. Bir de 5 gundur yuruyuse basladim normalde evden calistigim icin gun icinde az hareket ediyordum, simdi 5000 adim falan atmaya calisiyorum. Normalde aksamlari gobegim masallah 6 aylik gibi oluyordu, bugun gobegim son 1 haftaya gore daha inik, biraz tedirgin etti beni, onun disinda bulantim devam, kanama, akinti falan yok. ilaci biraktigim ve yuruyuse basladigim icin mi bilmiyorum ama basina gelen var mi diye sormak istedim
HCG sanırım 50 altiysa erkek demisti biri ense kalınlığı dedi şimdi bir arkadaş sordum bende kaçıncı haftada kız dedi 15. 16. Haftadan önce pek kimseye söyleme sonradan değişen çok oluyorDoktor cinsiyeti kız demişti ama oğlan olma ihtimali nerede belli olıyor canım
Kizlar bisi soracagim size, ben persembe gunu bulanti ilacimi biraktim artik, her halukarda aksamlari bulantim var, kusuyorum ve 16. Hafta diye biraktim artik. Bir de 5 gundur yuruyuse basladim normalde evden calistigim icin gun icinde az hareket ediyordum, simdi 5000 adim falan atmaya calisiyorum. Normalde aksamlari gobegim masallah 6 aylik gibi oluyordu, bugun gobegim son 1 haftaya gore daha inik, biraz tedirgin etti beni, onun disinda bulantim devam, kanama, akinti falan yok. ilaci biraktigim ve yuruyuse basladigim icin mi bilmiyorum ama basina gelen var mi diye sormak istedim
Canım hevesini anlıyorum ama ciddi diyorum letgodan al 2.el masraf etmeyin boş yere çocuk sevecekmi sevmeyecekmi yürüdükten sonra oturmak isteyecek mi istemeyecek mi insan anlamıyorum kızım cidden maksimum 4 5 sefer kullanmıştırBi bebek arabasına kaç lira verilmeli sizce. Çok uçuk fiyatlar var kızlar