Ben cok sık dinlemiyorum herseyin fazlası zarar ama kullanan cokBende letgo da gördüm 100 tl civarydi. Eşim bide bunu çıkarma belki bebeğe zararı olur dedi sık dinlemek. Çünkü ilk hamile kaldıgımda Dr çok dinlemek zararlı demişti. Ordan aklında kalmıs heralde
Ay aman canım ne bakıon kaynananın dediğine sinir olma bebişi üzme boş yere. Geçen bnm kaynana da beni sinir etti şekerim hemn düştü 50ye elim ayağım titredi sinirden. Eltim temmuzda geldi şuan hamile benden 2 hafta geride. Bnm riskli Bi gebelik yaşadım ilk başlarda ki şuan da mide bulantısı çok var eşim anne gelin birazda burda durun dedi burda bu gelin de hasta oluo istifra edio dedi ki cok zor geçmio onun. Ben yerimden kalkamıom o gezio baya baya. Ama onu tercih etti ben 3 yıldır istiom bu bebeği yani. Bende dedim eşime kimse gelmesin başımın çaresine bakarım ben. Allah razı olsun eşim yapabıldgı kadar yapıyor. O yüzden boşver sinir olma. Kaynanalar devamlı kız annelerini kıskanır bunu çok iyi bılırım.Kaynanam aradı sinirlerimi bozdu ya. Yorgan nevresim bakmaya gitmiş. Ordaki adamda güya demiş ki bebeğin çeyizini ananesi yapar sen ne karışıyorsun. Adım gibi eminim öyle birşey olmadığına. Amacı laf sokmak. Bebeğin beşiğini yorganını nevresimini kızın annesi yaparmış hep. Doğru mu bu ? Annem zaten yapar kaçmaz ama kayınvalidemin bunu arayıp söylemesi çok sinir bozucu.
Aman gelmesin daha iyi. Gelip sinir bozacağına hiç gelmesin.Ay aman canım ne bakıon kaynananın dediğine sinir olma bebişi üzme boş yere. Geçen bnm kaynana da beni sinir etti şekerim hemn düştü 50ye elim ayağım titredi sinirden. Eltim temmuzda geldi şuan hamile benden 2 hafta geride. Bnm riskli Bi gebelik yaşadım ilk başlarda ki şuan da mide bulantısı çok var eşim anne gelin birazda burda durun dedi burda bu gelin de hasta oluo istifra edio dedi ki cok zor geçmio onun. Ben yerimden kalkamıom o gezio baya baya. Ama onu tercih etti ben 3 yıldır istiom bu bebeği yani. Bende dedim eşime kimse gelmesin başımın çaresine bakarım ben. Allah razı olsun eşim yapabıldgı kadar yapıyor. O yüzden boşver sinir olma. Kaynanalar devamlı kız annelerini kıskanır bunu çok iyi bılırım.
Canım baş popo mesafesi mi , boyumu bu söylediğin? Benim doktorum baş popo mesafesini söylemedi. Kiloyu ölçerken tüm boyu söyledi sanırım. Bizimde 14 hafta 100gr, 145mm
Aynen öle dedim. Gelmesin yüzünü de görmeyim zaten farklı şehirlerdeyiz.ama benim adımı koyun demeyi de pek iyi bilir. Bakmaya gelince geline yani bana bakmaz. Diğer gelini de hamile o koysun gariAman gelmesin daha iyi. Gelip sinir bozacağına hiç gelmesin.
Cnm dün bende gittim normalde 13+1 dik ama ultrason da 14+1" cıktık 79larda cıktı. Senin küçük değil merak etme. Belki o arkadsların baştan ayağa kadardır. Bizim ölçümler baş ve popo ölçümüArkadaşlar ben de 2 gün önce gittim crl denen şey nedir baş popo mu tam boy mu. 14+1 de 81.6 mm çıktı boyu. Siz 10 11 cmlerden bahsediyorsunuz benim yavrum 8 cm niye küçük kalmış ya doktor bir şey demedi kafama takıldı şimdi
Cnm dün bende gittim normalde 13+1 dik ama ultrason da 14+1" cıktık 79larda cıktı. Senin küçük değil merak etme. Belki o arkadsların baştan ayağa kadardır. Bizim ölçümler baş ve popo ölçümü
Aynen aynen.Sağol canım ya rahatladım
❤crl baş popoymuş şimdi baktım. Arkadaşların tam boy bahsettikleri
Canım crl baş popo arası mesafe. Ultrason kağıdında yazan o. Benim kilo falan ölçtü farklı bir şekilde. O sırada boyuda 14,5cm olmuş, çok güzel dedi. Senin 8cm kesin crl ölçüsü. Senin kuzununda boyu iyi bence. Bacaklarını hesaba katarsak aynı olurlar zaten.Arkadaşlar ben de 2 gün önce gittim crl denen şey nedir baş popo mu tam boy mu. 14+1 de 81.6 mm çıktı boyu. Siz 10 11 cmlerden bahsediyorsunuz benim yavrum 8 cm niye küçük kalmış ya doktor bir şey demedi kafama takıldı şimdi
Tövbe bismillah el torununu bu kim ne yaparsa yapar garip bir kayınvaliden varmışKaynanam aradı sinirlerimi bozdu ya. Yorgan nevresim bakmaya gitmiş. Ordaki adamda güya demiş ki bebeğin çeyizini ananesi yapar sen ne karışıyorsun. Adım gibi eminim öyle birşey olmadığına. Amacı laf sokmak. Bebeğin beşiğini yorganını nevresimini kızın annesi yaparmış hep. Doğru mu bu ? Annem zaten yapar kaçmaz ama kayınvalidemin bunu arayıp söylemesi çok sinir bozucu.
Abowww kendiniz büyütün mis gibi sonra ben baktım diyemezler benim torunum dedikleri an fırsatı buldunuz mu yapistirin arslan gibi kadınım tek başıma büyüttüm diyeAy aman canım ne bakıon kaynananın dediğine sinir olma bebişi üzme boş yere. Geçen bnm kaynana da beni sinir etti şekerim hemn düştü 50ye elim ayağım titredi sinirden. Eltim temmuzda geldi şuan hamile benden 2 hafta geride. Bnm riskli Bi gebelik yaşadım ilk başlarda ki şuan da mide bulantısı çok var eşim anne gelin birazda burda durun dedi burda bu gelin de hasta oluo istifra edio dedi ki cok zor geçmio onun. Ben yerimden kalkamıom o gezio baya baya. Ama onu tercih etti ben 3 yıldır istiom bu bebeği yani. Bende dedim eşime kimse gelmesin başımın çaresine bakarım ben. Allah razı olsun eşim yapabıldgı kadar yapıyor. O yüzden boşver sinir olma. Kaynanalar devamlı kız annelerini kıskanır bunu çok iyi bılırım.
Doğunun adeti bu. İlk çocuğun beşiği ıvor zıvırı anneanne yapar. Ama bizim kini kayınvalidem yapıyor. Çok istemiyorsa bıraksın sen yap. Bu devirde aile mi kaldı. Herkes kendi yapıyor.Kaynanam aradı sinirlerimi bozdu ya. Yorgan nevresim bakmaya gitmiş. Ordaki adamda güya demiş ki bebeğin çeyizini ananesi yapar sen ne karışıyorsun. Adım gibi eminim öyle birşey olmadığına. Amacı laf sokmak. Bebeğin beşiğini yorganını nevresimini kızın annesi yaparmış hep. Doğru mu bu ? Annem zaten yapar kaçmaz ama kayınvalidemin bunu arayıp söylemesi çok sinir bozucu.
20 . Haftadan itibaren hissedersin büyükler 6 aylıkken bez bıraktırmislar bizlereKızlar 16+4 üm ilk hamileliğim ama hareketleri hissedemiyorum diye çok strese giriyorum. Annem kayınvalidem eşim sorup duruyor. Ben yok diyorum herkese. Ne zaman hissedecez ya. Sürekli elim karnımda belirti arıyorum ama yok ☹
Ee öle Dicem böyle giderse. Eşim de annesinin bu yaptıgına baya içerledi. Ama kimseden fayda yok valla.. Apaçık ortada herşey. O yüzden kimse için sinir bozmaya değmiyor canım.Abowww kendiniz büyütün mis gibi sonra ben baktım diyemezler benim torunum dedikleri an fırsatı buldunuz mu yapistirin arslan gibi kadınım tek başıma büyüttüm diye
Ya eskiyle şimdiyi neden kıyaslıyorlar anlamıyorum. Şimdi ki anneler bilgili bir şey oldu mu netten araştırıp öğreniyorlar teknoloji daha gelişmiş. Ama nedense büyükler eskiyle kıyaslayıp üzüyorlar yeni anneleri.20 . Haftadan itibaren hissedersin büyükler 6 aylıkken bez bıraktırmislar bizlerehissediyorum de geç sonra teknelerinde gece uyanicsksin insALLAH kızlar ilk hamile kalanlara sözüm aman sütun yetmiyor öyle olmaz böyle olur çok duyacaksınız sinirinizi bozmayın lafı yapıştırın zaten alıngan diyecekler hazır cevaplida desinler ilk baş sizin mutluluğunuz unutmayın evladına bende n daha iyi kimse annelik edemez herkes yerini bilsin bildirin saygıyla geliyorsa gelsin saygısızca ise ona göre cevap verin kum torbası değilsiniz siz canı sıkılan size patlasın
Al benden de o kadar 15+6 bugun ama hissetmiyorumKızlar 16+4 üm ilk hamileliğim ama hareketleri hissedemiyorum diye çok strese giriyorum. Annem kayınvalidem eşim sorup duruyor. Ben yok diyorum herkese. Ne zaman hissedecez ya. Sürekli elim karnımda belirti arıyorum ama yok ☹
Bildiğin laf sokmuşKaynanam aradı sinirlerimi bozdu ya. Yorgan nevresim bakmaya gitmiş. Ordaki adamda güya demiş ki bebeğin çeyizini ananesi yapar sen ne karışıyorsun. Adım gibi eminim öyle birşey olmadığına. Amacı laf sokmak. Bebeğin beşiğini yorganını nevresimini kızın annesi yaparmış hep. Doğru mu bu ? Annem zaten yapar kaçmaz ama kayınvalidemin bunu arayıp söylemesi çok sinir bozucu.
Ben bilmiyorum acikcasi gonlunden almak geliyorsa alsin, almiyorsan stres yapmasin bence.. torun bu yaa onun icin de mi hesap yapiliyor.. cok sasirdim..Kaynanam aradı sinirlerimi bozdu ya. Yorgan nevresim bakmaya gitmiş. Ordaki adamda güya demiş ki bebeğin çeyizini ananesi yapar sen ne karışıyorsun. Adım gibi eminim öyle birşey olmadığına. Amacı laf sokmak. Bebeğin beşiğini yorganını nevresimini kızın annesi yaparmış hep. Doğru mu bu ? Annem zaten yapar kaçmaz ama kayınvalidemin bunu arayıp söylemesi çok sinir bozucu.
Emin ol sonra ben n kıymetli sen olacaksın insanın en ihtiyaç duyduğu zamanlar bu zamanlar en olmadı annen gelebiliyorsa gelsin yanında birine ihtiyaç duyuyor insan hele ilk zamanlar millet laf der oyuZden gerçekten takmayın lafinizida esirgemeyin eskiden geline insan muamelesi yapmazlardi kendilerin çektiklerini cogu kayınvalide geline yapıyor ama biz eski gelinler değiliz iyi olurlarsa basimizla ALLAH korusun yatalak olur gene bakılır onun dışında herkes kendi yoluna giren çok çektim sanacakEe öle Dicem böyle giderse. Eşim de annesinin bu yaptıgına baya içerledi. Ama kimseden fayda yok valla.. Apaçık ortada herşey. O yüzden kimse için sinir bozmaya değmiyor canım.