2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizi de Bi ana doğurdu bizim de canımız var. Kaynanamı kaynanası sevmezmiş dolayısıyla eşim ve kardeşini de sevmezlermiş. Aynısını kaynanam şimdi bana yapıyor. Demekki kaynanayla gelinle geçinmiyorsa sorun ozaman bnm kaynanadaAh keşke annem gelebilseydi oda köyde bekar erkek kardeşim var yemek yapamaz sofra koyamaz kardeşim. Köy işleri de çok koyunları kuzuları var. Kaynanam ve kayınpeder im kaynımla oturuo devamlı kayırıp kolladgı o. Eşimi küçükten ayırt etmişler zaten sen okumazsın die çırak olarak vermişler kaynımı okutmuslar. Ama Allahın adaleti eşim Bi şekilde yatılı falan okumus öğretmen şuan şükür. Ama kaynım okumamış. Ben eşime diyorum asla annenin yaptıgını ben cocuklarıma yada eşlerine yapmam diyorum. Allah herşeyin hayırlısını versin.

Şuan mesela benim ihtiyacım var onlar gelip bana yardımcı olmalıydı. Çünkü bugünün yarını da var. Ne oldum değil ne olcam demeli insan. Yarın bende onlara yardımcı olcam bu işler böyledir bana göre. Kimin ihtiyacı varsa.

Amin canım eşin bunları görüyorsa ne mutlu koy işlerini bilmiyorum yemek yapmaya vakti olmaz kardeşinin eminim el birliği ile atlatirsiniz kızımı tek büyüttüm eşim esnaf ti sabah bir çıkardı gece gelirdi sadece 3 saat uyku ile giderdi işe sırf ben uyuyayım diye ama ilişkimiz ailemiz bir okadar sağlamdır kimseye ihtiyaç duymayiz kafana takma sakın

Maşallah ne mutlu size.

Oğlumun herşeyini annem yaptı maddi sıkıntımız vardı eşim telefonunu satmıştı bir kısmını da öyle aldık kızımın da herşeyini benle teyzesi yaptık kimsenin yardımı dokunmadı ben şahsen dokundurtmam da sonra başa kalkma olmasın böyle iyi

Ya canım sanki biz babamızın evinden götürüoz cocukları. Tabi Allah rızkını verir ki kimseye güvenerek bebek yapmıoz ama insan umuyor anneden kaynanadan. Kızın tarafı yapıyor orası ayrı. Kızkardeşlerimin cocukların da annem elinden geldiğince yaptı bşyler ama Bi kardeşimin kaynanası Bi tane elbise bile almadı. Heralde bnm kaynana da bşy yapmaz gibi. Parası var pulu var ama yapmaz. Eltimde hamile ama ona herşeyi yapar ki şimdiden canı Ayva istedi die 1 ayvayı 20 TL ye getirtmişler.

Benim kayinvalidem de sağolsun yardım edeyim diye geldi 2 hafta zor kaldı ama dilinde hep annen de gelsin o da yanında kalsın vs, neyse sonra annem de geldi ama annemler köyde bir sürü işi var kayinvalidem emekli şehirde, annemde 10 gün kadar kaldı niye hemen dönüyor sana baksın 2 3 ay kalsın diyor surekli bi kıyas içinde olması yoruyor beni

Kızlar bilgisi olan varsa 2 li tarama testi mi yorumlayabilir

Eklentiler

• Screenshot_20200919_175454.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 58
Tövbe yarabbi. Benim annemde hastane de yatmıstı ben yanında kalmıstım. kaynanam geçmiş olsun diceği yerde kardeşin nie kalmıyor sen kalıyorsun demişti bundan 2 sene önce. Ki kardeşimin okula giden cocugu var yani.

Bildiğin laf sokmuş hem ne alâka.ceyizmi düzülüyor? Kim icinden ne gelirse yapar.o bunu yapar bu bunu yapari duymadim ben bebek için
Bizim oralarda bebek çeyizi olur kızın annesi bebeğin herseyini yapar bebek doğduktan sonra da bir törenler götürülür tamamen saçmalık yani isteyen yapar isteyen yapmaz kimseye şunu yap denmez çok haklisin yani bebek çeyizi diye bir saçmalık var

Ya canım bu dondurma yersen bebeğin beyni donar diyen kaynana değil miydi sanki öyle bir şey hatırlıyorum aklımda yer etmiş boşver sen onuuu o her şeyi der

Arayıp söylemesi hiç hoş olmamış tabiiki ama bizde de öyle canım. Anneanne yapar bizde oda takımını. Yatak odasına anne yanı beşiğini babanne alır.bir de ıvır zıvır şeyler mesela puset vs. Anakucağı falan babanne alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…