2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kan testinde tsh, T3 ve T4 değerleri sıkıntılı çıkan var mı aranızda, doktorunuz nasıl bir yol izledi acaba?
Benim 4.30 du sonraki ay 3.70 sonraki ay 2.70 e düştü t4 te düzeldi kendi kendine oldu ilaçsız. Dr takip edelim demişti. Düzeldi gerçekten.

Bulantı ilaclari kilo yapıyo bende de öyle oldu. Bazi bünyeleri sisirirmiş. Bulantı olmayınca yedim ictim yattım evde egzersiz de yapmadim.5 kg da ben aldım. İnş almam daha bıraktım ilaci. Birakinca istahım azaldi. Şişlik yapti bence

Bende ayniyim.gozumden uyku akiyor heran her dk uyusam uyurum ama oğlan yattimi onu bunu yapmaktan uyuyamiyorum veya ha uyandi uyancak diye.sersem gibiyim bende
Ben de tüm gün sersemim işi gücü bırakıp yatacam diyorum çocuğu uyutuyorum ama yatınca çok kötü oluyorum. Ne uykuda ne uyanık. Kalkıyorum daha kötü olmuşum

Erken söylemiş benimde 2 3 gün önden gidiyor hep 15 16. Haftadasiniz zannettim cihazı çok iyi sanırım kesin net soylediginr göre.
Evet riskli gebelik olduğu için perinatologa gidiyorum sürekli cihazı çok iyi. Başta çok emin gibiydi sonradan kesin değil dedi bakalım gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsun da

Doktor israrla yaptirmalisin diyince bende tmm dedm aldirmak degil ama belki tibbi destek verilir bazi seyler önlenebilir. 150$ verdim hata hastanenjn degil kan verdigim labratuarin doktorla ilgisi yok

Evet riskli gebelik olduğu için perinatologa gidiyorum sürekli cihazı çok iyi. Başta çok emin gibiydi sonradan kesin değil dedi bakalım gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsun da
Rabbim sağlıklı doğmasını nasip etsin 15 haftadan önce herelde cinsiyete kaptırmamak lazım

Ahhh yaa en sinir oldugum seylerden biri kaybolan testler neyse sikma canini bebisini dusun, dna testi biraz pahali ama cok daha detayli daha guvenilir Hem bebisin iyiymiss bak sana dans etmis
Evet canim sikayet edicem ama sonucunda bisi olcagini sanmiyorum.olan oldu zaman gecti.
Cok hareketli yaa nasil hala karnimizda hissetmiyoruz anlamiyorum

Kızlar kan testinde tsh, T3 ve T4 değerleri sıkıntılı çıkan var mı aranızda, doktorunuz nasıl bir yol izledi acaba?
Hipertiroit çıktı bende. Zehirli guatr. İlaç verdi. İlacı 10 gün alıp bıraktm. Tekrar bi tahlil verceğim. Hamilelik troiti de olabilir diye.

As ermenin baska bir cesidi de ruyada gormek bence. Bende doner ekmek gordm gecen sabah gittik aldik kahvaltida onu yedm

Ben kusma ilaçlarında da kustm. Ama akşamları sadece. Ben 1 defa serum yedim. O baya şişirdi. Birde bende hipertroit çıktı. Verdikleri ilaçda metoblzma yavaşlasın diye. Normalde kilo vermm gerekirken zaten 10 kilo aldm. Baktm olacak gibi değil, diyabet teşhisi koyacaklar bu gidişle. Bütün ilaçları kestim. Allaha emanet ettim kendimi. Umarm ödemdir. Kocaman göbeğim var. Karnmda sanki karpuz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…