Benim 4.30 du sonraki ay 3.70 sonraki ay 2.70 e düştü t4 te düzeldi kendi kendine oldu ilaçsız. Dr takip edelim demişti. Düzeldi gerçekten.Kızlar kan testinde tsh, T3 ve T4 değerleri sıkıntılı çıkan var mı aranızda, doktorunuz nasıl bir yol izledi acaba?
Bulantı ilaclari kilo yapıyo bende de öyle oldu. Bazi bünyeleri sisirirmiş. Bulantı olmayınca yedim ictim yattım evde egzersiz de yapmadim.5 kg da ben aldım. İnş almam daha bıraktım ilaci. Birakinca istahım azaldi. Şişlik yapti benceYarın kimlerin kontrolü var??? 22 -23 Eylülde gel dedi doktr ama yarın gideyim diyorumözledim sıpamı. Buarada bu 1 ay hiç kilo almadım. Aldığım 10 kilo ile yola devam. Kusma ilaçlarını bıraktm oda etkilimolmş olabilir.
Erken söylemiş benimde 2 3 gün önden gidiyor hep 15 16. Haftadasiniz zannettim cihazı çok iyi sanırım kesin net soylediginr göre.Benim adete göre 11+4 ama ölçümlerde 12+4 çıktı her muayenede 1 hafta önde gidiyor erken döllenme olmuş olabilir dedi
Pki rica etsem Zeliham için link atmanız mümkün mü BNde sormak istiyorumİkra meyra nuba göre tahmin yapıyor ama zelihaya sordum cevap vermemiş bilmiyorum . Ama ikra meyra bana erkek zeliham kız dedi farklı şeylere baktıkları kesin
Ben de tüm gün sersemim işi gücü bırakıp yatacam diyorum çocuğu uyutuyorum ama yatınca çok kötü oluyorum. Ne uykuda ne uyanık. Kalkıyorum daha kötü olmuşumBende ayniyim.gozumden uyku akiyor heran her dk uyusam uyurum ama oğlan yattimi onu bunu yapmaktan uyuyamiyorum veya ha uyandi uyancak diye.sersem gibiyim bende
Bende tahmin istiyorum merak ettim herkes yazınca
Evet riskli gebelik olduğu için perinatologa gidiyorum sürekli cihazı çok iyi. Başta çok emin gibiydi sonradan kesin değil dedi bakalım gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsun daErken söylemiş benimde 2 3 gün önden gidiyor hep 15 16. Haftadasiniz zannettim cihazı çok iyi sanırım kesin net soylediginr göre.
Doktor israrla yaptirmalisin diyince bende tmm dedm aldirmak degil ama belki tibbi destek verilir bazi seyler önlenebilir. 150$ verdim hata hastanenjn degil kan verdigim labratuarin doktorla ilgisi yokNeden yaptırıyon ki!!! Allah göstermesin bi sorn çıksa aldırcak mısın? 3 lü tarama yaptırrsın. 4 lü yaptırrsın. 2 li taramayı yaptrdm ben . Bi aman aman birşy görmedim. Yaptrmama gelince, hastane paketine dahil diye. Ha bide hastanenin kendi sorumsuzluğu iken senden para talep etmesi başka test için. Uyguna mı yapıyor bari...
Canım bnm kese ve bebişe benzio. Ben erkek hissediom senın de erkek sanırımBende tahmin istiyorum merak ettim herkes yazınca
Rabbim sağlıklı doğmasını nasip etsin 15 haftadan önce herelde cinsiyete kaptırmamak lazımEvet riskli gebelik olduğu için perinatologa gidiyorum sürekli cihazı çok iyi. Başta çok emin gibiydi sonradan kesin değil dedi bakalım gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsun da
Evet canim sikayet edicem ama sonucunda bisi olcagini sanmiyorum.olan oldu zaman gecti.Ahhh yaa en sinir oldugum seylerden biri kaybolan testlerneyse sikma canini bebisini dusun, dna testi biraz pahali ama cok daha detayli daha guvenilir Hem bebisin iyiymiss bak sana dans etmis ❤
Canm bende soylememsm yas 35 ismim Ezgi yurtdisiTamam
Tamam kuzum Yazıyorum
Ekliyorum tatlımCanm bende soylememsm yas 35 ismim Ezgi yurtdisi
Hipertiroit çıktı bende. Zehirli guatr. İlaç verdi. İlacı 10 gün alıp bıraktm. Tekrar bi tahlil verceğim. Hamilelik troiti de olabilir diye.Kızlar kan testinde tsh, T3 ve T4 değerleri sıkıntılı çıkan var mı aranızda, doktorunuz nasıl bir yol izledi acaba?
As ermenin baska bir cesidi de ruyada gormek bence. Bende doner ekmek gordm gecen sabah gittik aldik kahvaltida onu yedmYa kızlar benim bir sorunum var.. her gece rüyamda yemek görüyorum. Bu masterchef i izliyorm ondan olsa gerek... ama bazen ağlayarak uyanıyorum. Bana yemek vermiyorlar diyeaslında olay tayinim çıktığı okulda , seminer haftasında öğretmenler arasında pasta yedi. Bana da vermediler. Gizli yediler sınıfda. Ama ben gördüm. Ondan sonra rüyalarımda bana yemek verilmiyor. Ağlıyorum ben hamileyim bana verin diye... böyle rüyalar gördüm. Sonra sabaha kadar adana kebap gördüm dünde. Acaba gerçekden aç mıyım? Rüyalarımda hep yemek istiyorm
Ben kusma ilaçlarında da kustm. Ama akşamları sadece. Ben 1 defa serum yedim. O baya şişirdi. Birde bende hipertroit çıktı. Verdikleri ilaçda metoblzma yavaşlasın diye. Normalde kilo vermm gerekirken zaten 10 kilo aldm. Baktm olacak gibi değil, diyabet teşhisi koyacaklar bu gidişle. Bütün ilaçları kestim. Allaha emanet ettim kendimi. Umarm ödemdir. Kocaman göbeğim var. Karnmda sanki karpuz var.Bulantı ilaclari kilo yapıyo bende de öyle oldu. Bazi bünyeleri sisirirmiş. Bulantı olmayınca yedim ictim yattım evde egzersiz de yapmadim.5 kg da ben aldım. İnş almam daha bıraktım ilaci. Birakinca istahım azaldi. Şişlik yapti bence