2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım kelin ilacı kendi olsa başına sürermiş ya mavi geçen usg paylaşmıştı benimkiyle aynıydı nerdeyse. doktorda bana erkeğe benziyor diyince ben de maviye öyle dedim öyle tutmuş işte ☺ Bu arada Zeliham bana kız ikra meyra erkek dedi napayım şimdi ben
Kız bana da tahmin yap

Banada erkek dedi doktor sendekinin tam tersi tahminde bulundu Zeliha İkra meyra

Gündüzleri adım atmaya hali olmayıp başını yastığa koyamayan bir ben miyim ya? Yatınca bütün kan kafama toplanıyor sanki aptallaşıyorum daha kötü oluyorum. Oğlum uyudu nolur ben de azıcık uyusam

Merhabalar bugün ikili test yapıldı ölçümler gayet iyi çıktı sonucu pazartesi alacağız önümüzdeki hafta dikiş atılacak inşallah sorunsuz geçer. Cinsiyet olarak da yüzde 90 erkek dedi inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.

Geçmiş olsun inşALLAH kaç haftalıkti sizin yalnız erkek oranı bir anda yükseldi

Bende cuma yeni doktoruma gtcem onada sorcam atiyim cnm banada yuzde elli elli dedi ya gicik kadin sonra sen sordun ben soyledim erkek gordum dedi bu gecen haftaki
Bu haftada goruntu vermedi ben izin alip ekrani cektim ama hic net degil onuda atiyim

Bencede git 14 de kesin solemesi lazm artik

Bende ayniyim.gozumden uyku akiyor heran her dk uyusam uyurum ama oğlan yattimi onu bunu yapmaktan uyuyamiyorum veya ha uyandi uyancak diye.sersem gibiyim bende

Kızlar kan testinde tsh, T3 ve T4 değerleri sıkıntılı çıkan var mı aranızda, doktorunuz nasıl bir yol izledi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…