Amin canım inşallahHiç telaş yapma ne güzel işte bulantın durmuş zaten bu haftalarda kesiliyor bulantı hiç bir şey olmayacak bebeğin sağlıklı inşallah
Nub a göre mi tahmin yapıyorZelihamm diye kullanıcı adını girersen çıkar canım şimdilik zelihamm tahmini doğru çıktı bende
Kız bana da tahmin yap
Nub a göre mi tahmin yapıyor
ah canım kelin ilacı kendi olsa başına sürermişya mavi geçen usg paylaşmıştı benimkiyle aynıydı nerdeyse. doktorda bana erkeğe benziyor diyince ben de maviye öyle dedim öyle tutmuş işte ☺ Bu arada Zeliham bana kız ikra meyra erkek dedi napayım şimdi ben
Ödemdir bence ya o kadar kilo imkansız bence doğumda birden gider ben şimdilik hamile kaldığım kilodayım ama kilolu hamile kaldım 75 henüz kilo almadımMaalesef ki evet.. balon gibi oldum.
Geçmiş olsun inşALLAH kaç haftalıkti sizin yalnız erkek oranı bir anda yükseldiMerhabalar bugün ikili test yapıldı ölçümler gayet iyi çıktı sonucu pazartesi alacağız önümüzdeki hafta dikiş atılacak inşallah sorunsuz geçer. Cinsiyet olarak da yüzde 90 erkek dedi inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.
Benimde ilk ay aşırı şişmem oldu 2 haftadır şişim indi bencede odemdirÖdemdir bence ya o kadar kilo imkansız bence doğumda birden gider ben şimdilik hamile kaldığım kilodayım ama kilolu hamile kaldım 75 henüz kilo almadım
2li test için gittim ben bugün kıza benziyo dedi Dr ben sormadım kendisi söylediInsallah doktor bebisede bakar cinsiyeti zaten soylemeyecem bakmayacagina adim gibi eminim bari bebisimi görsem ins ikili sonucuda cok iyidir oglen 1 de rsndevum benimde cumads yeni doktoruma gidicem
Ins 2 3 haftaya hepimizinki netlesir2li test için gittim ben bugün kıza benziyo dedi Dr ben sormadım kendisi söyledi
Bende cuma yeni doktoruma gtcem onada sorcam atiyim cnm banada yuzde elli elli dedi ya gicik kadin sonra sen sordun ben soyledim erkek gordum dediB Baharyagmuru35 çok sevindim canım ❤senin o net olmayan usg den oğluş demiştim sana hayırla gelsin. Bizim seninle aramızda bir gün var tahmini doğum olarak. Şimdi ben de heves ettim başka bir doktora kesin gidiyorum cuma sırf cinsiyet için. 14 haftalık olucam cuma günü tam ☺ 17 haftaya kadar asla bekleyemem Önceden öğrenip kendi doktoruma teyit ettiririm artık. ☺ Bi de geçen paylaştığın ekrandan çektiğin usg yi paylaşsana benimkiyle aşırı benziyordu her açıdan ben kendim tahmin yapıcam artık bıktım bu doktorlardan
Ins bakalik cinsiyet soliycekmi cuma yeni doktorumYine gıcıklığına demiş belli.Inşallah yeni dr.undan memnun kalırsın ya.
Benim adete göre 11+4 ama ölçümlerde 12+4 çıktı her muayenede 1 hafta önde gidiyor erken döllenme olmuş olabilir dediGeçmiş olsun inşALLAH kaç haftalıkti sizin yalnız erkek oranı bir anda yükseldi
Cinsiyeti ögrendim ben 14 te. Ayrıntılı icin cagirdiCinsiyeti için çağırmıştır benim. Doktor da o haftada çağırdı kesin söylerim cinsiyetini diye bende 20. Hafta diye hatırlıyorum
Bende ayniyim.gozumden uyku akiyor heran her dk uyusam uyurum ama oğlan yattimi onu bunu yapmaktan uyuyamiyorum veya ha uyandi uyancak diye.sersem gibiyim bendeGündüzleri adım atmaya hali olmayıp başını yastığa koyamayan bir ben miyim ya? Yatınca bütün kan kafama toplanıyor sanki aptallaşıyorum daha kötü oluyorum. Oğlum uyudu nolur ben de azıcık uyusam
Evet benim cok yuksek cikti normalde normalken tiroid ilaci kullaniyorum ic hastalıkları takip ediyor ayda bir kan veriyorumKızlar kan testinde tsh, T3 ve T4 değerleri sıkıntılı çıkan var mı aranızda, doktorunuz nasıl bir yol izledi acaba?