2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fb-hcg yazıyor. Risk olasılığım yokdu benim.. yani kağıtda yazıyor ama doktor risksiz dedi. 1/10000 Yazıyor . Raporda. Ense kalınlığı da 1.1 yazıyordu.
Hmm demek ki farklı canım seninki f-hcg, benim ki total hcg, ama ıkısinden de sonuç elde ediliyormuş, aynen bana da risk yok dedi, hadi hayırlı bakalım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Hadi gözün aydın canım

Çok şükür sıkıntı yokmuş canım

O yurtdısında yaşıyor orda prosedür farklıdır. 150 tl gibi bisey vermis ücreti gayet makul. Burda o fiyatlara olsa bende yaptırırdım. Bebegi aldırmak yada aldırmamak kisiye kalmıs ama önceden bi sorun varsa bilip ona göre erken müdahale önemli anne karnında

Gozun aydin annesi

Kızlar detaylı ultrason icin kacıncı haftada cagirdi doktor sizi? Ben 17+3 te gitmis olucam acaba yanlıs mı hesapladı tarihi erken degil mi genelde 20. Haftada falan gidiyorlar

Hiç telaş yapma ne güzel işte bulantın durmuş zaten bu haftalarda kesiliyor bulantı hiç bir şey olmayacak bebeğin sağlıklı inşallah

Gözünaydın canım ya.Sonunda öğrenmişsin.Yine gıcık etmiş dr.un.Eger sen devam etsen buna Allah korusun erken dogurtturur bu ne ya.Ne sinirmis.

Kızlar bebeklerinin hareketini hisseden var mı ben 4 5 gündür hissediyorum minik yumruklarını sanki yoğuruyormuş gibi içeriden değişik ve güzel bir his ilk hissettiğimde o kadar hareket ettik sanki içimde dönüp duruyor gibiydi 2 3 dakika döndü durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…