2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayurlısı olsun canımm Banada bugün %95 kız dedi hatta poposu görünecek pembe fırfırlı etek hayalim var, doktora alabilir miyim dedim, al dedi ❤❤
gozunuz aydinn banafa gecen hafta cuma doktor %90 kiz dedi bende pazar gunu e bebekten pembis pembis kiyafetler aldm bikac biseyde sepete attim alicm ama elim gitmiyor yaa bir dhali kontrole kdr degisirmi acaba diye korkuyorm

Kizlar yaaa ben 71 ile hamile kaldim suan 75 geliyorm tok karnina bazen 75.7goruyorm 15 haftamiz doldu sizce cok mu kilo aldim

Kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz ? Ben dün başladım haftada 1 pruluton iğne . Her gün de d vitamini regenesis max vitamin ve Demir şurubu içiyorum
Bende demir decavit ve bi tane daha adini unuttum icinde 12 tane vitamin daha olan bi hap artı eutrox trioid hapi corasprin ve oksapar 06 mg kan sulandirici igne kullaniyorum

Bendede iki damla kendimi zorlayınca kanama olmustu kahve lekelenmeler 8.haftaya kadar devam etti sadece iki hafta progesteron jel kullandım cok az kanama alani vardı doktor yerlesirken olur normal demisti . Jeli 2 hafta kullandım gecmisti sonra kanama alanida kalmamisti sukur suan hersey yolunda . Bol bol dinlen kendini yormaa ilaçları da aksatma cnm hayirlisi ne ise o olsun

Bende 76 ile kaldm 79 79.5 oldum doktor cok dedi ya
Cok mu dedi benim doktorm iyi dedi cnki oglumda cok almistm 10 kilo ilk 3 ayda nasl cok demis size ama ben rahatsiz oluyorm belim agriyor yanlarm agriyor 1 2 kilo alsm odem gbi oluyo guzum 2 gun yemesem eskisi gbi oluyorum ah ah 3 4 gun aksm yemegi yemezdm karnim duz olurdu smdi gelde gör onumde bir top var sanki

Bende 20 kilo vermis 72 olmustum 76 ya cikip hamile kalinca yine korkum olan 80 oldum
Boyum 176 ama yinede cok kilom . Cok dedi valla bundan sonra aayda1kilo meyve yasak dedi ama dinleyen kim valla nolucsk bole bilmem yuruyusde yapıyorum o kdr

Bende 20 kilo vermis 72 olmustum 76 ya cikip hamile kalinca yine korkum olan 80 oldum
Boyum 176 ama yinede cok kilom . Cok dedi valla bundan sonra aayda1kilo meyve yasak dedi ama dinleyen kim valla nolucsk bole bilmem yuruyusde yapıyorum o kdr
Olmaz kız birşey çok biliyormuş o doktor dikkat ediyorsan yürüyüş yapıyorsan takma bile

Kızlar hapı içmeye çalıştıkça komple yediklerimi de çıkardım . Sizlerin içtiği vitamin hapları acaba biraz daha küçük mü ? Yoksa ne yapacağım ben ya

Kızlar hapı içmeye çalıştıkça komple yediklerimi de çıkardım . Sizlerin içtiği vitamin hapları acaba biraz daha küçük mü ? Yoksa ne yapacağım ben ya
Eğer hap büyükse evet içmek işkence gibi oluyor. Benimki lastik gibi nohuttan biraz büyük Tuhaf bşey

Hayecan arttı bende sen gördün mü peki bacak arasını değişen çok demekki bekleki 10 gün bekle
İşin zor 12 haftalıkken kalça kemik yapısına göre tahminde bulunmuştu şimdi bacak arasına baktı çıkıntı göremedik prenses geliyo dedi sana da aynı şey olur belki sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…