2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

K KurkmantoluS naptın canım?
Bulantılarin nasıl? Kg verdim diyordun biraz toparladinmi?
kuzum geçmiyor bi türlü. Zoferi içmesem mutlaka kusuyorum. 3 aydan sonra prenses olcan dediler 4 oldu ben hala annemde kalıyorum 🙄🙄 kiloyu da bilmiyorum kuzum evde olmadığım için tartılamadım en son 67 idim. 69 la hamile kalmıştım
Negatif canım maalesef
Ay gerçekten mi. Nasıl yaaa. Kaç çıktı beta

dira90 dira90 daha yeni yemekten kalktım şimdi tartıldım da 70 çıktım 😀😀 ama benim için önemli olan sabah 😀

15 haftayı beklemek lazım canım kesin sonuç için cidden yanilan çok istaha yapacak birşey yok tarçın yoğurt geçiştirmeye çalış ama takma nasıl verdin kilo gene verirsin
8 ayda acliktan geberip deli gihi spor yaparak verdim çok zordu asiri yavas veriyorum ben cok zor veriyorum ins daha almam yani aşırı almam .. vermem cok zor çünkü

kuzum geçmiyor bi türlü. Zoferi içmesem mutlaka kusuyorum. 3 aydan sonra prenses olcan dediler 4 oldu ben hala annemde kalıyorum 🙄🙄 kiloyu da bilmiyorum kuzum evde olmadığım için tartılamadım en son 67 idim. 69 la hamile kalmıştım

Bende 2kg vermişim hamile kaldığımdan beri.Kusma yok ama bulantı ve iştahsızlık feci.Aklıma sen geldin.Merak ettim ya.

0.820 canım çok saçma bütün markalarda silik çıktı hemde gözükür şekilde hiç bişey anlamadım

8 ayda acliktan geberip deli gihi spor yaparak verdim çok zordu asiri yavas veriyorum ben cok zor veriyorum ins daha almam yani aşırı almam .. vermem cok zor çünkü
Bende çok zor vermiyorum fitness yaptım ama inandım fitness öneririm zmanla toplayacaksın kendini sağlıklı şeyler yemeye bak sağlıklı ye koca salata bitir tavuk ye et ye istediğin kadar tercihlerini değiştir yemeklerde

X