2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz ? Ben dün başladım haftada 1 pruluton iğne . Her gün de d vitamini regenesis max vitamin ve Demir şurubu içiyorum

Kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz ? Ben dün başladım haftada 1 pruluton iğne . Her gün de d vitamini regenesis max vitamin ve Demir şurubu içiyorum
Ben vitamin olarak imom içiyorum sadece

Merhabalar :KK54: hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Sizler benden 2 ay öndesiniz o yüzden tecrübenize ihtiyacım var. Kızlar benim 1 haftadır kahverengi lekelenmem vardı, gebeliğin başından beri progestan kullanıyorum. Dün ilk defa kırmızı kanamam oldu birkaç damla. Doktorumun yönlendirmesiyle proluton vuruldum. Kesildi gibiydi bugün daha iyiyim ama yine 1-2 damla geldi bugün de. Benim gibi gebeliğinin 6. Haftasında böyle kanama yaşayıp sonra sağlıklı devam eden Var mı?o_O
Ben varım canım. biz 6 haftalıkken keseyi gördük ama daha kalp atısına bakmamıstı Dr. Ama anlatamam sana öyle damla damla deil bildiğin adet kanaması gibi oldu.kurban bauramnda ve arifesinde hastanedeydik biz.ilk Devlet hastanesine gittik acile ordaki acil Dr düşük yapıon die hiçbir müdahale yapmadı bizi çıkardı. Bizde özele gittik Dr iğne çok önermiyorum demişti. 1 kere iğne yapıldı yatıs yapıldgında. Hastaneden cıkar Ken iğne yazmasını istedim ama zorla yazdı onu da kanama olursa 3 güne 1 die yazdı recete ye. Almadık zaten iğne. Progestan kullandım günde 1 kere. Şükür iyiz elhamdülillah 🤲 korkma bşy olmaz.

Gözünaydın canım ya.Ne güzel.Iki kiz kardeş.Sanada iki arkadaş.
Evet canım çok severim zaten kız kardeşleri 😇
Gözün aydın tatlım 😍 kızlar önde gidiyor 😬
Evet kuzum ya kızlar önde gidiyo bu ay ben istisna olurum diyodum ama benim bebiş de kız çıktı yerim onu 🥰
Gozun aydin cnm tam kac hafta kac gunluk ogrendin simdi
16+2yim canım bugün sağol tatlım 😊
Maşallah canım sağlıkla inşallah
Sağol canım hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah 😊
Hayurlısı olsun canımm 🙏🏻🧿 Banada bugün %95 kız dedi 🥰 hatta poposu görünecek pembe fırfırlı etek hayalim var, doktora alabilir miyim dedim, al dedi ❤❤🧿🧿
Ayy al kız al benim de aklımda çok şey var hatta birazdan birkaç şey alıcaz kutlama anlamında 😍 kendime de hamile pantolonu aldım çok rahat 😇 seninki de hayırlı olsun kuzum 🥰

Evet kuzum ya kızlar önde gidiyo bu ay ben istisna olurum diyodum ama benim bebiş de kız çıktı yerim onu 🥰

Ayy al kız al benim de aklımda çok şey var hatta birazdan birkaç şey alıcaz kutlama anlamında 😍 kendime de hamile pantolonu aldım çok rahat 😇 seninki de hayırlı olsun kuzum 🥰
Erkek mi demişti doktor kaç haftalık dedi ve değişti 😁

Alınmayın lütfen. İlk bebeğimi kaybettim şimdi cinsiyet okadar önemli deil bana göre. her gidişimizde kalbi atıyor mu iyi mi diye kalbimiz ağzımızda ultrasona bakıyorum. Bide özel oldgu halde eşimi almıyorlar oda ayrı Bi konu. Değiştircem gerçi. Hepimiz saglıcakla kucagımıza alalım inşallah 🤲
Canım rabbim yardımcın olsun kusura bakma ben sadece bsy sordum kötü niyetle sormadım yapmadım o kadar pişman oldum ki yaptığıma keşke yapmasaydim

Bende hemen almak istiyorum o eteği. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah canım 🥰

Hadi isimler yazın kızlar ya. Hep aynı şeyler dön dolaş sitelerde. Farklı bişeyler bulamıylrumm

Canım rabbim yardımcın olsun kusura bakma ben sadece bsy sordum kötü niyetle sormadım yapmadım o kadar pişman oldum ki yaptığıma keşke yapmasaydim
Amin canım cümlemizin inşallah 🤲 Estağfirullah nie pişman olasın bende kötü bşy söylemek istemedim öyle anlaşıldysam sen de kusura bakma. Saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah Allahım 🤲

Amin canım cümlemizin inşallah 🤲 Estağfirullah nie pişman olasın bende kötü bşy söylemek istemedim öyle anlaşıldysam sen de kusura bakma. Saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah Allahım 🤲
Amin canım inşallah bnm 2. Çocuk olmasına rağmen çok merak ediyorum zaman geçmek bilmiyor 😏😏

Merhabalar :KK54: hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Sizler benden 2 ay öndesiniz o yüzden tecrübenize ihtiyacım var. Kızlar benim 1 haftadır kahverengi lekelenmem vardı, gebeliğin başından beri progestan kullanıyorum. Dün ilk defa kırmızı kanamam oldu birkaç damla. Doktorumun yönlendirmesiyle proluton vuruldum. Kesildi gibiydi bugün daha iyiyim ama yine 1-2 damla geldi bugün de. Benim gibi gebeliğinin 6. Haftasında böyle kanama yaşayıp sonra sağlıklı devam eden Var mı?o_O
Ben yasadim canim, 3 kere acile gittim, canasirima bulasmadi hic ama pecetede kirmizi kan vardi. Ilkinde 1 hafta rapor verdi yat dedi yattim, kanamadan sonra da hep lekelenmem devam etti 3-4 gun. Sukur kesildi sonra, doktor sakir sakir kanaman olmazsa korkma demisti, sakin kalmaya calis sen de canim.. progestan ve proluton kullanabilecegin tek ilaclar zaten.. dua et, kendini cok yorma, mumkunse ayakta cok durma ve kotu dusunme.. insallah senin de gececek canim.. Allah gonlune gore versin insallah 🙏🏻❤️

Ben varım canım. biz 6 haftalıkken keseyi gördük ama daha kalp atısına bakmamıstı Dr. Ama anlatamam sana öyle damla damla deil bildiğin adet kanaması gibi oldu.kurban bauramnda ve arifesinde hastanedeydik biz.ilk Devlet hastanesine gittik acile ordaki acil Dr düşük yapıon die hiçbir müdahale yapmadı bizi çıkardı. Bizde özele gittik Dr iğne çok önermiyorum demişti. 1 kere iğne yapıldı yatıs yapıldgında. Hastaneden cıkar Ken iğne yazmasını istedim ama zorla yazdı onu da kanama olursa 3 güne 1 die yazdı recete ye. Almadık zaten iğne. Progestan kullandım günde 1 kere. Şükür iyiz elhamdülillah 🤲 korkma bşy olmaz.
Ben yasadim canim, 3 kere acile gittim, canasirima bulasmadi hic ama pecetede kirmizi kan vardi. Ilkinde 1 hafta rapor verdi yat dedi yattim, kanamadan sonra da hep lekelenmem devam etti 3-4 gun. Sukur kesildi sonra, doktor sakir sakir kanaman olmazsa korkma demisti, sakin kalmaya calis sen de canim.. progestan ve proluton kullanabilecegin tek ilaclar zaten.. dua et, kendini cok yorma, mumkunse ayakta cok durma ve kotu dusunme.. insallah senin de gececek canim.. Allah gonlune gore versin insallah 🙏🏻
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun. 2 hafta oldu gebeliğimi öğreneli, kanımda düşük çıktığı için en başında beri sabah akşam vajinal olarak progestan kullanıyorum. Başlarda en ufak bir damla bile lekem olmadı daha sonra ilacın kalıntıları hafif renkli gelmeye başladı, daha sonra açık kahve, kahverengi derken arttı. Günlük ped kullanıyorum mecburen. Tamamen dolmuyor tabi ama yine de oluyor. Dün bebeğimin kalp atışlarını görmüştük, doktor her şey yolunda demişti nasıl sevindim, akşam evde kırmızıyı göründe başımda aşağı kaynar sular döküldü resmen. Tuvaletten nasıl çıktığımı bilemedim. Doktorumu aradım hemen, iğne yaptır dedi. Apar topar nöbetçi eczane bulduk ordan acile. İğneden sonra kesildi gibiydi. Bugün progestanı da 3e çıkardım ama yine dünkü kadar olmasa da çok açık kırmızı birkaç damla geldi yine. Gebeliğimden bir şey anlamadım, sevinemiyorum bile 😔 inşallah geçer benimki de.

Haftada bir proluton ignem var, d vitamini , imom omega, kalsiyum hapi, demir ilaci kullaniyorum..

X