Yolundadır annesi hem büyümüştür de güzel haberle gel inşallah5te doktor randevum. Çok merak ediyorum miniğimi. Umarım herşey yolundadır
Aminnn canımmYolundadır annesi hem büyümüştür de güzel haberle gel inşallah
Ay hayır olmaz inşallahİlerleyen zamanlarda gaviscon şişesini kafasına dikenlerle dolacak burası merak etme
Aynıymş tarihlerimiz. Benm de hazirandı. Bakalım benim bebişn cinsiyeti ne?? Gerçi demişimdir tipine kız dedilerSon adet tarihim 27 mayıs, ovulasyon takibi yaptım haziranda yumurtlama oldu.
Sende ddgstr doktoru cnmAynen öyle sonuç olarak karnımızda bir canlı var ve ilgilenilmiyor 2li test bile yaptırana gerek yok dedi ben yaptırdım
Bana da 12+2 de doktor göremedim ama erkek diye düşünüyorum dedi sonra öğrenmek için inat ettim 2 hafta sonra başka doktora gittim o zamanda bebiş bacaklarını kapamıştı göstermedi doktor erkeğe benziyor diye yorum yaptı en son geçen hafta yine gittim sırf cinsiyet için çocuk da bıktı galiba tamamen açıp gösterdi ben bile gördüm ekrandaAynıymş tarihlerimiz. Benm de hazirandı. Bakalım benim bebişn cinsiyeti ne?? Gerçi demişimdir tipine kız dediler
Sagol canımKlinik kuzum. 400 tl
Cinsiyet için erken değilmi ya yarın gidicem ben ikili test için cuma gittim göstermedi bişeyTutmamış sendehep meraktan bu araştırmalar neyse ki öğrenmeye az kaldı.
Bende doktor gibi %50 %50Bana da 12+2 de doktor göremedim ama erkek diye düşünüyorum dedi sonra öğrenmek için inat ettim 2 hafta sonra başka doktora gittim o zamanda bebiş bacaklarını kapamıştı göstermedi doktor erkeğe benziyor diye yorum yaptı en son geçen hafta yine gittim sırf cinsiyet için çocuk da bıktı galiba tamamen açıp gösterdi ben bile gördüm ekrandabendeki tahminlerde yanılmadı 3 doktor da aynı şeyi söyledi. Sen ne hissediyorsun?
Şu papp-a yazan mı canım. Benim 1.68Kizlar ense ölçumleri kaç cikti bebeklerinizin. Bugun ikili sonucumu gostermeye gidicem insallah güzel cikar
Nyle yaziyor bilmiyorum bende kagit yok su an doktor muayene sirasinda ense olcumunu soyledi miŞu papp-a yazan mı canım. Benim 1.68
Benim kocanın bensiz alışveriş yapabildiği tek yer market. Orda da listeyi eline veriyorum
Kızlar benim hamilelikte burnum büyüdü herkes farkediyor hic yasayan varmı bu durumu araştırdım oluyormuş normal bi durummuş doğumdan sonra genelde normal haline dönüyormuş
Doner insallah baya koca burunlu oldumAynı benim eşim, onda bile telefonla arar fotoğraf çeker atar, bazen diyorum ki kabul ediyorum ne alıyorsan marketten beni arama
Bir arkadaşımın da öyle oluyor, doğumdan birkaç ay sonra normale dönüyor canım
Yok rakam vermedi ama ense kalınlığı iyi demişti canımNyle yaziyor bilmiyorum bende kagit yok su an doktor muayene sirasinda ense olcumunu soyledi mi
Benim de her yerde kız cıktı rüyamda erkek görmüştüm öyle de hissediyordum ama her yerde kız çıkınca kendimi kız fikrine alıştırmıştımEmoshhh bende 30 yaşındayım. Haziran ayı gebelik oldu. Çin takvimi hep kız diyor ☺☺ ama sizinki doğru çıkmamış. Benimki çıkar mı bilmem.
Ben daha cinsiyeti öğrenemedim.