2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

30 yaştan bildiriyorum cinsiyet erkek 😊 bu sene kız senesi gerçekten çoğunlukta kıza denk geldim biz azınlık olduk😄
Ben bebek geldiğinde 30 olcam şuan 29 bakalım bizimki ne olacak?Belirtiler karma oğlumda bu kesin erkek dedik cıktı cidden.Tabi takvimler hep kiz diyordu.

2gun var.Persembe sabahı dr.kontrolumuz var.Heyecandan ölücem galiba.Hem nasıl?Bi de cinsiyet merakı var ki.Ikili testimiz de var.Ruyamda benim olmayan erkek bebek gördüm bi kaç kez.Ama bi de benim olan yalnız esmer bi kız çocuğu seviyordum.Kizim diyordum hatta.

En sinir olduğum şey doktordan iyi biliyor gibi davrananlardıı. Bende öyle yapıyorum şuan farkındayım. Doktora da sordum içiyorum yapamıyorum diye. İçeçeksin yapacak bşey yok dedi. Ama ne bileyim yaaa işte 😞
İnşallah sen bırakabilirsin kuzum
Yok cok haklisin, ben de cok sinir olurum bilmisliklere ama bu annelik hissiyati cok farkli bi psikolojiymis, herseyi takiyoruz, kendimizi dusunmeyip onu dusunuyoruz once, bilincaltimizda da hep hamile ilac yutmaz var... ama ben soyle sakinlesiyorum ben ne kadar iyi hissedersem bebegim de oyle hisseder 🥰 o yuzden sen iyi ol ki bebisin de iyi olsun 🙏🏻❤️ Insallah biz de birakacagiz bulanti ilaclarini 🙏🏻❤️

Herkes cinsiyeti öğrenmeye başladı ben de sabırsızlanıyorum ama böyle :işsiz: Çin takvimi Rus takvimi falan tuttu mu bari kızlar
Çin takvimine baktım 😂😂😂😂hem kız hem erkek olabilir diyo hayatım belirsiz benim ya 😂😂😂😂

En sinir olduğum şey doktordan iyi biliyor gibi davrananlardıı. Bende öyle yapıyorum şuan farkındayım. Doktora da sordum içiyorum yapamıyorum diye. İçeçeksin yapacak bşey yok dedi. Ama ne bileyim yaaa işte 😞
İnşallah sen bırakabilirsin kuzum
Şimdi sağlık ocağına gittim doktor gaviscon benzeri ilaç yazdı iyi geliyormuş mide yanmasına kuzum kullandın mı hiç belki mide bulantını da durdurur

X