- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
Bize de haber verEvet canım inşallah ya çok istiyorum
Aynen öyle canım 16 gün bitti üzerindenZaten çatlatma iğnesinden 12 gün sonra mı kan veriliyor adete göre değil diye biliyorum
Tabiki canım dua etBize de haber ver
Aynen öyle sonuç olarak karnımızda bir canlı var ve ilgilenilmiyor 2li test bile yaptırana gerek yok dedi ben yaptırdımBir an önce kafamıza yatan bi doktor bulmak lazım. Vakit ilerliyor
Var gibi benimde silikti öğrendiğimdekızlar 17.gün çatlatma iğnesinin
Yorumlarınızı almak istiyorum
Çatlatma İğnemiydi canım senindeVar gibi benimde silikti öğrendiğimde
30 yaştan bildiriyorum cinsiyet erkek30 yaşımdaki anne adaylarının cinsiyetini merak ediyorum.. ??
Yok ben normal hamile kaldım ama çizgi belli oluyorÇatlatma İğnemiydi canım seninde
Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde versin inşallah kuzumTabiki canım dua et
Anladım canımYok ben normal hamile kaldım ama çizgi belli oluyor
Büyüdüğünde kız arkadaş seçeneği çok olacak desene30 yaştan bildiriyorum cinsiyet erkekbu sene kız senesi gerçekten çoğunlukta kıza denk geldim biz azınlık olduk
Ben cinsiyeti bilmiyorum ama Çin de erkek diyor rusda kızHerkes cinsiyeti öğrenmeye başladı ben de sabırsızlanıyorum ama böyleÇin takvimi Rus takvimi falan tuttu mu bari kızlar
Ben bebek geldiğinde 30 olcam şuan 29 bakalım bizimki ne olacak?Belirtiler karma oğlumda bu kesin erkek dedik cıktı cidden.Tabi takvimler hep kiz diyordu.30 yaştan bildiriyorum cinsiyet erkekbu sene kız senesi gerçekten çoğunlukta kıza denk geldim biz azınlık olduk
Oğlumda kız diyordu benim.Bunda erkek yazıyor.Bakalım bu tutacak mi?Herkes cinsiyeti öğrenmeye başladı ben de sabırsızlanıyorum ama böyleÇin takvimi Rus takvimi falan tuttu mu bari kızlar
Yok cok haklisin, ben de cok sinir olurum bilmisliklere ama bu annelik hissiyati cok farkli bi psikolojiymis, herseyi takiyoruz, kendimizi dusunmeyip onu dusunuyoruz once, bilincaltimizda da hep hamile ilac yutmaz var... ama ben soyle sakinlesiyorum ben ne kadar iyi hissedersem bebegim de oyle hissederEn sinir olduğum şey doktordan iyi biliyor gibi davrananlardıı. Bende öyle yapıyorum şuan farkındayım. Doktora da sordum içiyorum yapamıyorum diye. İçeçeksin yapacak bşey yok dedi. Ama ne bileyim yaaa işte
İnşallah sen bırakabilirsin kuzum
Çin takvimine baktımHerkes cinsiyeti öğrenmeye başladı ben de sabırsızlanıyorum ama böyleÇin takvimi Rus takvimi falan tuttu mu bari kızlar
Şimdi sağlık ocağına gittim doktor gaviscon benzeri ilaç yazdı iyi geliyormuş mide yanmasına kuzum kullandın mı hiç belki mide bulantını da durdururEn sinir olduğum şey doktordan iyi biliyor gibi davrananlardıı. Bende öyle yapıyorum şuan farkındayım. Doktora da sordum içiyorum yapamıyorum diye. İçeçeksin yapacak bşey yok dedi. Ama ne bileyim yaaa işte
İnşallah sen bırakabilirsin kuzum
Çin de ama tek cevap olur genelde canımÇin takvimine baktımhem kız hem erkek olabilir diyo hayatım belirsiz benim ya