2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi sağlık ocağına gittim doktor gaviscon benzeri ilaç yazdı iyi geliyormuş mide yanmasına kuzum kullandın mı hiç belki mide bulantını da durdurur
Benim kusamadigim aksamlar ozellikle asiri mide yanmam oluyo, uyutmayacak sekilde, bana da gaviacon verdi, cuma gunu kullandim, bana faydasi kusturmak oldu Kusunca da yanma gecti bi daha icer miyim? Cok cok cok cok cok zorda kalmazsam hayir

O ne ya baya yardımcı olmuş
Valla ya birkaç ay önce yaptım öyle yazıyordu morelim 0 bu ne be dedim şimdi tekrar yaptım başka takvimde Rus takvimde erkek Çin takviminde kız yazıyor gene hayatım belirsiz

Benim kusamadigim aksamlar ozellikle asiri mide yanmam oluyo, uyutmayacak sekilde, bana da gaviacon verdi, cuma gunu kullandim, bana faydasi kusturmak oldu Kusunca da yanma gecti bi daha icer miyim? Cok cok cok cok cok zorda kalmazsam hayir
Bende kronik gastrit var ya bana iyi geliyor aslında başka bir üstü ilaç yazmış daha etkili yani ama almadım evde gaviscon varken zaten bunu doktor yazmıştı

Aynen ya sen ne zaman gideceksin canım
Ben kalp atışını duyduğumda doktor 2 hafta sonra yine gel dedi çünkü daha önce düşüklerim olmuştu. 8. Haftada gittim en son daha da gitmedim bu hafta gitsem mi yoksa en azından 10 gün daha bekleyip cinsiyet tahminini beklesem mi kararsızım. Daha ileç vitamin falan kullanmaya da başlamadım. İkinci olunca çok rahat davranıyorum

Herkes cinsiyeti öğrenmeye başladı ben de sabırsızlanıyorum ama böyle Çin takvimi Rus takvimi falan tuttu mu bari kızlar
benim irkek dedi çin kız çıktı
çok doğru diyorsun halbuki onun yanında ne ilaçlar içiyoruz folik asit olsun vitamin olsun. İlaç yani oda, onuda doktor verdi ay iyi olsunlar sağlıklı doğsunlarda çekeriz bi 5 ay daha
Şimdi sağlık ocağına gittim doktor gaviscon benzeri ilaç yazdı iyi geliyormuş mide yanmasına kuzum kullandın mı hiç belki mide bulantını da durdurur
yok kuzu onu hiç kullanmadım
Ben tek tük alıyorum kızçeme bişeyler ya. Çok tatlılaaaaar kıyafetler

Ayrıntılı ultrason da cinsiyette yanılma olmaz demi kızlar

Çin den bize ne zaman hayır gelmiş ki

Büyüdüğünde kız arkadaş seçeneği çok olacak desene sağlıkla kucağına al canım oğluşunu
Kız hiç oldumu bu şimdi kızlarımıza da seçenek çok bu oğlan sanirim benimde ilk öğreteceğim şey temizse temiz arasın hiç bir ana kuzusunun namusuna göz dikmesi adam olsun kızımda da evlenecegi zman erkeği arastiricam eğer temiz çıkmazsa yüzüne vurucam Kuran'da mümin diye geçer erkek kız ayırmaz bizim insanlar Müslümanım der ama namus konusunda pek gevsekler ALLAHin emrini degil toplum ca uydurduklarina inanır çok hassasım bu konuda kızım yanimda oğlum evleneceği hanımın ailesinin yanında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…