2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim komşum 30 haftalık hamile idari izinde evde. Kocasının birlikte çalıştığı kişi pozitif çıkınca kocasinida test yaptılar oda pozitif cikti. Sonra kızada test yaptılar pozitif mis sadece halsizligim hafif grip olcak gibi hissediyodum bı haftadir oyuzden bol bol limon yedim dedi. Küçük hastanede doğum yapacaktı doktoru tedbir amaçlı büyük hastanede doğum yapmasını söylemiş başka hiç bi sıkıntısı yokmuş
Çok şükür canım rabbim hepimizi korusun inşallah

Ama benim doktorum sen zayıfsın hissedersin dedi ve bir kere ciddi anlamda oynadı ve bu gaz değildi ama kanıtlıyamıyorum tabiki ama bence hissediyoruz kesinlikle
Ben diretmek istemedim hayır bu farklı diye birşey demedim ben uzun zamandan beri hissediyorum mesela ama doktor hayır diyor 😅 özellikle zeytin yediğimde coşuyor mesela 🙈

Gunaydin kizlar benimki ultrasonda amuda kalkmisti ikra meyra da pek anlayamadi ne diyosunuz 😁

Eklentiler

• IMG_20200909_125904.jpg
    IMG_20200909_125904.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 42
Günaydın hamişler. Yaşı 35 ve üstü olup ikili test sonucu iyi olan var mı?
Ben haftaya cuma gidicem inşallah devlete randevu aldım. Dün kendi Dr muz ense kalınlığı ölçtü 1.23 dedi. Daha öncesinde de burun kemiği oluşmuş demişti. Hatta dün herşey normal görünüyor inşallah böyle devam eder gebeliğin boyunca dedi. Ama kanda büyük ihtimal riskli çıkacak 35 yaşındayım. Normalde yaptırmak istemiyorduk biz ama çok kişi aklımızı bulandırdı yaptıralım dedik bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah 🤲

Ben haftaya cuma gidicem inşallah devlete randevu aldım. Dün kendi Dr muz ense kalınlığı ölçtü 1.23 dedi. Daha öncesinde de burun kemiği oluşmuş demişti. Hatta dün herşey normal görünüyor inşallah böyle devam eder gebeliğin boyunca dedi. Ama kanda büyük ihtimal riskli çıkacak 35 yaşındayım. Normalde yaptırmak istemiyorduk biz ama çok kişi aklımızı bulandırdı yaptıralım dedik bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah 🤲
Benim de haftaya perşembe yapılacak. Karından sıvı aldırmak istemiyorum. DNA testleri de çok pahalı inşallah gerek kalmaz hakkımızda hayırlısı

Ben şuan 12. Haftadayım ve 4.gebeliğim kesinlikle hissediyorum. Ama ara ara hissetmemek çok normal
Mrb arkadaşım bence de hissediliyo zsten 10.haftadan itibaren zıplama şeklinde hareket ediyomuş.Benim ikiz 10.haftadan itibarren balık kayar gibi sağlı sollu hissediyorum arada.Bağırsak hareketini gebelik öncesi hayatımdan bildiğim icin kesinlikle ayırtedebiliyo insan.

11+4ken muayeneye gittiğimde doktor 3cm kanama alanı olduğunu söyledi.
12+6ken tekrar gittim 4cm oldu ve progestan verdi. 13+1 ken ikili test İçin radyoloji bölümüne gittim ve kanama alanımın 6cm ye ulaşmış olduğunu söyledi. Gerçekten kanama alanı bebekle(74mm) neredeyse aynıydı. çok korktum. Çok şükür bebişle alakalı sıkıntı yok hatta 3gün önden gidiyor. Hatta doktor erkeğe benzetti. Kanama alanı da keseye çok yakın değilmiş. Doktorum yakın takip etmek istedi kanama alanı geçene kadar her hafta kontrole gel dedi.
kızlar bana yardımcı olun nolur düşük mü olacak şimdi, bu kanama alanı ne zaman geçecek 😔

11+4ken muayeneye gittiğimde doktor 3cm kanama alanı olduğunu söyledi.
12+6ken tekrar gittim 4cm oldu ve progestan verdi. 13+1 ken ikili test İçin radyoloji bölümüne gittim ve kanama alanımın 6cm ye ulaşmış olduğunu söyledi. Gerçekten kanama alanı bebekle(74mm) neredeyse aynıydı. çok korktum. Çok şükür bebişle alakalı sıkıntı yok hatta 3gün önden gidiyor. Hatta doktor erkeğe benzetti. Kanama alanı da keseye çok yakın değilmiş. Doktorum yakın takip etmek istedi kanama alanı geçene kadar her hafta kontrole gel dedi.
kızlar bana yardımcı olun nolur düşük mü olacak şimdi, bu kanama alanı ne zaman geçecek 😔
Riskli.gebelige bakan bi doktordan randevu alip baktirin Allahin izniyle bisey olmaz bebis önden bile gidiyormuş

X