Ay canım valla rahatlattın içimi ya, doktoru aradım bi sıkıntı olur mu dıye lekelenmen bitmediyse 1 hafta daha bekle dedı, ama sen de lekelenmeyle devam etmişsin sanırım çok şükür bişey olmamış, ya zaten eşimle ilişkiden bilerek kaçınıyoduk ama artık ben rüyalarımda görmeye başladımAllah korusun bebeklerimizi ama bu da Allahtan gelen işteKanama alanin varsa birsey diyemiyorum canım fakat ben bastan beri hic kesmedim iliskiyi . Ilk 5 6 haftalikken iliski sonrasi bi iki damla kan geldi camasira baya korkmustum ama arastirdim bi iki damla sorun olmazmks onemsizmis 9 . Haftaya kadar lekelenme oldu kahverengi yinede devam ettik cunku doktor o konuda hicbisiy demedi . En son 9.hafta kontrolds doktor yasak dedi bende simdiye kadar siz o konuyla ilgili hicbirsey demediniz diye ben devam ettim sorunda olmadi deyince doktorum madem sorun yasamadin o zaman devam edebilirsin dedi . O gunden sonrada ayni rutinime devam ettim . Uzatmadan kisacasi 13.haftamdayim hic bir sorun yasamadim suan hic yasamiyorum zaten ilk 3 ay genelde doktorlar yasakliyor ama 3 aydan 6 aya kadar eger sıkıntı yoksa dusuk riski filan o zaman serbest diyorlar. En rahat 3 6 ay arasi olacagini nette araştırsan tum doktorlar söylüyor o yüzden ben diger arkadaşların düşüncelerini bilmiyorum ama sorun yoksa tamamen kesme olayini gereksiz görüyorum sorun yoksa ama dedigim gibi . Suan kanama alanin filan yoksa bence deneyeblrsn sendd . Zaten cinsellik yuzunden düşük diye birsey doktorların kitaplarında bile yazmazmis youtubeda bir doktordan dinledim. Aslinda basta benim doktorumda dedi iliski yüzünden cocuk dusmez korkma diye . Benim bildiklerim ve fikirlerim bunlsr canım . Ha birde orgazm olunca bebege bisiy olurmu demissin olmaz . Olsa 3 aydir bana coktan olurddu daha dun gordum bebegim sukur sapasaglam hemde hergun 40 dk yuruyus yapiyorum . Ustune yuruyus arti iliskinin denk geldigi gunlerde oluyor ama hic sorun olmuyor. Korkma bence sende kendine sans verebilirsin