2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kanama alanin varsa birsey diyemiyorum canım fakat ben bastan beri hic kesmedim iliskiyi . Ilk 5 6 haftalikken iliski sonrasi bi iki damla kan geldi camasira baya korkmustum ama arastirdim bi iki damla sorun olmazmks onemsizmis 9 . Haftaya kadar lekelenme oldu kahverengi yinede devam ettik cunku doktor o konuda hicbisiy demedi . En son 9.hafta kontrolds doktor yasak dedi bende simdiye kadar siz o konuyla ilgili hicbirsey demediniz diye ben devam ettim sorunda olmadi deyince doktorum madem sorun yasamadin o zaman devam edebilirsin dedi . O gunden sonrada ayni rutinime devam ettim . Uzatmadan kisacasi 13.haftamdayim hic bir sorun yasamadim suan hic yasamiyorum zaten ilk 3 ay genelde doktorlar yasakliyor ama 3 aydan 6 aya kadar eger sıkıntı yoksa dusuk riski filan o zaman serbest diyorlar. En rahat 3 6 ay arasi olacagini nette araştırsan tum doktorlar söylüyor o yüzden ben diger arkadaşların düşüncelerini bilmiyorum ama sorun yoksa tamamen kesme olayini gereksiz görüyorum sorun yoksa ama dedigim gibi . Suan kanama alanin filan yoksa bence deneyeblrsn sendd . Zaten cinsellik yuzunden düşük diye birsey doktorların kitaplarında bile yazmazmis youtubeda bir doktordan dinledim. Aslinda basta benim doktorumda dedi iliski yüzünden cocuk dusmez korkma diye . Benim bildiklerim ve fikirlerim bunlsr canım . Ha birde orgazm olunca bebege bisiy olurmu demissin olmaz . Olsa 3 aydir bana coktan olurddu daha dun gordum bebegim sukur sapasaglam hemde hergun 40 dk yuruyus yapiyorum . Ustune yuruyus arti iliskinin denk geldigi gunlerde oluyor ama hic sorun olmuyor. Korkma bence sende kendine sans verebilirsin
Ay canım valla rahatlattın içimi ya, doktoru aradım bi sıkıntı olur mu dıye lekelenmen bitmediyse 1 hafta daha bekle dedı, ama sen de lekelenmeyle devam etmişsin sanırım çok şükür bişey olmamış, ya zaten eşimle ilişkiden bilerek kaçınıyoduk ama artık ben rüyalarımda görmeye başladım🤣Allah korusun bebeklerimizi ama bu da Allahtan gelen işte

Bende dun ekrandan cektigim fotoyu atiyim bari ama cok.belirsiz dun 2lide oyle net gordumki muthisti surekli hareket etti sag ayagiyla yaylanip havaya uctu bi sirt ustu donuyo bi yuz ustu bi saga donuyo bi sola gozum yoruldu izlerken takip edemedik doktorla 🤣hicmi durmaz ya valla yaramaz olucak cok belli .
Eki Görüntüle 2688244

bence bu bebek erkek ☺️

Selamın aleyküm kızlar maşallah öğrenen olmuş cinsiyetleri ben 13 haftadayım ama doktor bakmadı cinsiyete 2lidede göstermedi dedi doktor artık randevuda görürüm 2 hafta sonra hem belli olur sıpa 😅

Ay canım valla rahatlattın içimi ya, doktoru aradım bi sıkıntı olur mu dıye lekelenmen bitmediyse 1 hafta daha bekle dedı, ama sen de lekelenmeyle devam etmişsin sanırım çok şükür bişey olmamış, ya zaten eşimle ilişkiden bilerek kaçınıyoduk ama artık ben rüyalarımda görmeye başladım🤣Allah korusun bebeklerimizi ama bu da Allahtan gelen işte
Dogru sonucta istek ALLAH tarafindan geliyor utanılacak bisey degil bu . 1 hafta daha bekle lekelenme varsa sonra dene bakalim sorun olmazsa devam edersin cnm

Benim bebeğimin 1,7 çıktı. 2,5 üstü mü riskliymiş? Üzmeyin kendinizi. İnşallah test sonucunuz iyi gelir. Kendi doktorunuz mu yaptı ölçümü? İyi bir perinatalog bulup ona mı gitseniz acaba? Allah yardımcınız olsun. Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah.
Bugün de bana baktı Dr muz 1.23 dedi. Şuan normal herşey inşallah böyle devam eder hamilelik dedi. Haftaya devlette 2li test için gidicem bakalım hepimiz hakkında hayırlısı olsun.

Bende dun ekrandan cektigim fotoyu atiyim bari ama cok.belirsiz dun 2lide oyle net gordumki muthisti surekli hareket etti sag ayagiyla yaylanip havaya uctu bi sirt ustu donuyo bi yuz ustu bi saga donuyo bi sola gozum yoruldu izlerken takip edemedik doktorla 🤣hicmi durmaz ya valla yaramaz olucak cok belli .
Eki Görüntüle 2688244
Bende erkeğe benzettim. İnşallh erkekdir. İlk çock bence erkek olmalı. 2 çockdan yanayım ikincisi kız olmalı. Psikolojide çocuk sıralamasında Adler yaklaşımını benimsediğimden.

Bende ilk çocuk hep erkek olsun istedim oldu çok şükür.Ben en büyüktüm.Hem abla hem abi gibi oldum kardeşlerime.Ama hep bi abim olsun istedim.Oglum abi olacak bakalım 2.'nın cinsiyeti ne olacak.?

Eki Görüntüle 2688244
Canım bence erkek bu rabbim gönlündekini nasip etsin😍

X