2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen. Erkek olanlar bile kız dediler. Bu yıl başında ise tam tersi olmuşdu🤩 kız dedikleri 18. Haftada erkek çıkmışdı. Etrafımda duydum çünkü.
Şimdi daha çok merak ettim 😀 cumartesi ayrıntılıya gideceğim kesin öğrenirim inşallah 🤓

Çok önemli mi yani hamileliğinde demir ilacı kullanmayan var mı ? Multivitamin kullanıyorum onun içinde bi miktar var ama.. Yarın bi mesaj atayım çok önemli ise 😑
Canim valla ben pek bilmiyorum burada okumustum, cok onemli diyenler vardi ama ben oturup arastirmadim acikcasi.. istersen bi google da bak arastir..

Gözün aydınnn seninki de şaşırtanlardan olmuş 😁😁
Gerçekten bu sene kız senesi galibaa❤❤ ah bu minikler, diyorum ki erkek sandık kızmış güvenimi sarstı 17. Haftada gittiğimde tekrar şaka anne şaka kız değilim erkeğim ben der mi acaba diyorum 😂😂 derse doğunca poposunu ısıracağım 😁
Tekrar hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prenses🌸🤗 Bu arada şu çikolata olayları bir benimkini hareketlendirmiyor başka yiyecekler bulmam lazım 😂

Çok geçmiş olsun canım ya yasadigin korkuyu tahmin ediyorum 😔

İsim konusuna gelince ben de isim arıyorum ya. Yazdıkların arasından ise Beren diyorum 🤗🌸
Teşekkür ederim cnm. Benim doktor kesin kız değişmez dedi.
Çikolatayı çok zor yedim transferden bu yana ilk defa çikolata yedim zorla, midem bulandı uzun bir süre. Ama değdi doktor zor yakaladı görüntüleri kıpır kıpır hiç durmadı yavrum.

Çok önemli mi yani hamileliğinde demir ilacı kullanmayan var mı ? Multivitamin kullanıyorum onun içinde bi miktar var ama.. Yarın bi mesaj atayım çok önemli ise 😑
Ben sadece multivitamin kullanıyorum. Demir vs ekstra takviye kullanmıyorum. Gerekli olsa verirdi doktor diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim cnm. Benim doktor kesin kız değişmez dedi.
Çikolatayı çok zor yedim transferden bu yana ilk defa çikolata yedim zorla, midem bulandı uzun bir süre. Ama değdi doktor zor yakaladı görüntüleri kıpır kıpır hiç durmadı yavrum.
Maşallah bebişe 😍
Ya benim doktor erken tahmin yapıyor ama asıl cinsiyet belirleme günü gelmeden değişmez ve %100 demiyor o konuda biraz garantici. Her tahmini sonrası belirtiyor asıl 16 17. Hafta önemli diye 😁
Bayadır yememişsin kuzum ben tedaviye başlayınca zararlı tüm gıdaları hayatımdan çıkardım ama çikolata hariç.. Onu yiyorum arada 😑

X