Hayırlı olsun canım bende 11 inde yaptırıcam inşallah sıkıntı çıkmaz bende deBugün nihayet ikili test sonucumu aldim. Bi sıkıntı yok Allah'a şükür. Bebeğim 14 haftalik olmuş. Cinsiyetini de çok net gösterdi. Oğlum olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım bende 11 inde yaptırıcam inşallah sıkıntı çıkmaz bende deBugün nihayet ikili test sonucumu aldim. Bi sıkıntı yok Allah'a şükür. Bebeğim 14 haftalik olmuş. Cinsiyetini de çok net gösterdi. Oğlum olacak inşallah
Gözün aydin cnm cok sevindimBugün nihayet ikili test sonucumu aldim. Bi sıkıntı yok Allah'a şükür. Bebeğim 14 haftalik olmuş. Cinsiyetini de çok net gösterdi. Oğlum olacak inşallah
Sağol kuzum❤Teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun
Ay bende tatlı görmek istemiyorumOyy maşallah.Ben tuzlu görmek bile istemiyorum.
Ben gun boyu cok iyiyim ama aksam yenek yedikten sonra inanilmaz bulantim oluyo hala ben de ilac kullaniyorum ve birakmak istiyorum ama nasil olacak bilmiorum.. ben de 13. Haftaya girdimKusmaları biten var mı? Halen daha ilaç alıyorum. Bitmedi gitti. 2. Tremestr , 2. balayı , çok rahat geçmesi... hani nerde.. 14 haftalık olcağm halen daha aynı.
Benim bütün gün midem bulandı ama biraz önce ayvalık tostu diye ağladım resmen ağladım.nasıl bir hormondur bu, allahım neler yapıyorum ben inanamıyorum, eşim gitti bulmayaBen gun boyu cok iyiyim ama aksam yenek yedikten sonra inanilmaz bulantim oluyo hala ben de ilac kullaniyorum ve birakmak istiyorum ama nasil olacak bilmiorum.. ben de 13. Haftaya girdim
Ay ne güzel bizim burda salgın çok fazla dışardan birşey yiyemiyorum. Günlerdir hamburger diye ağlıyorum evde yap diyor eşim. Bugün uğraştım ekmeğine kadar kendim yaptım çokta güzel oldu ama ben burgerdaki sağlıksız olanlardan istiyordumBenim bütün gün midem bulandı ama biraz önce ayvalık tostu diye ağladım resmen ağladım.nasıl bir hormondur bu, allahım neler yapıyorum ben inanamıyorum, eşim gitti bulmaya
Aynen, illa dışarıdakini istiyor insanın canı, kaşar peynirini evden götürdü kıyamam yaa hamburger ekmeğine kadar yapmışsın, bravo valla eline sağlıkAy ne güzel bizim burda salgın çok fazla dışardan birşey yiyemiyorum. Günlerdir hamburger diye ağlıyorum evde yap diyor eşim. Bugün uğraştım ekmeğine kadar kendim yaptım çokta güzel oldu ama ben burgerdaki sağlıksız olanlardan istiyordum
Ben kullandım hamileliğimin başında. Sürekli ishaldim. Dayanamayacak gibi oldum,doktora söyledim. Masum olan başka bişey vereyim dedi. İnofolic combi yi verdi. Şekeri dengeliyormuş hiç bilmiyordum. İyi geldi bana. Doktoruna sorabilirsen başka bir ilaç önerir belki. Çok zordu seni anlayabiliyorum.Kizlar litfen yardim edin seker hapi beni mahvetti kusuyorm surekli ishalim asiri gaz yapti. Doktorum alisma sureci dio bebege zarari yok diyo okdr korkuyorum ve caresiz hissediyorumki anlatamam. Bu konuda deneyimi olan varmi veya cevresinde hamileyken seker hapi kullanan Yurtdisindaym bunlara hc guvenmiyorm nedense internette sacma sapan seyler okuyorum aklimi kacircam
Cok tesekkur ederim cvbn icin cnm inan bunalima girdim ve tek korkum bebege zarar vermesi.Ben kullandım hamileliğimin başında. Sürekli ishaldim. Dayanamayacak gibi oldum,doktora söyledim. Masum olan başka bişey vereyim dedi. İnofolic combi yi verdi. Şekeri dengeliyormuş hiç bilmiyordum. İyi geldi bana. Doktoruna sorabilirsen başka bir ilaç önerir belki. Çok zordu seni anlayabiliyorum.
Bebege zarari olsa vermezlerdi dimiBen kullandım hamileliğimin başında. Sürekli ishaldim. Dayanamayacak gibi oldum,doktora söyledim. Masum olan başka bişey vereyim dedi. İnofolic combi yi verdi. Şekeri dengeliyormuş hiç bilmiyordum. İyi geldi bana. Doktoruna sorabilirsen başka bir ilaç önerir belki. Çok zordu seni anlayabiliyorum.
Yok yok zarar vermez. Benim de ishalim olmasaydı devam edecekti, zararı olan birşeyi vermezler için rahat olsun. Şekerden sürekli insülin kullananlar var hamileliğinde. onlar bile devam ediyorlar. Ben 850lik kullanıyordum, belkide ağır geldi. Senin kaçlık canım?Bebege zarari olsa vermezlerdi dimi
Gunde toplamda 2000 mg aliyorum iki gundur dozu yukseltti bu yzden bukdr kotu oldm ztnYok yok zarar vermez. Benim de ishalim olmasaydı devam edecekti, zararı olan birşeyi vermezler için rahat olsun. Şekerden sürekli insülin kullananlar var hamileliğinde. onlar bile devam ediyorlar. Ben 850lik kullanıyordum, belkide ağır geldi. Senin kaçlık canım?
Oooo senin çok yüksekmiş gerçekten. Ondan kötü olmuşsun evet. Telefonla sorabiliyorsan sor canım, belki dozunu ayarlar hastaneye gitmeden. Çok geçmiş olsunGunde toplamda 2000 mg aliyorum iki gundur dozu yukseltti bu yzden bukdr kotu oldm ztn
Tesekkur ederim cnmsoylediklern biraz rahatlatti. Azalticam dozaji kendisiyle gorusene kdr cnku vucut kaldirmioOooo senin çok yüksekmiş gerçekten. Ondan kötü olmuşsun evet. Telefonla sorabiliyorsan sor canım, belki dozunu ayarlar hastaneye gitmeden. Çok geçmiş olsun