2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

20200905_161328.jpg kizlar szice gobus normalmi fazlami

Gittiğimde 13+3 dum ultrasonda 14 buçuk dedi 14 den sonra yapilmiyomus
Benden 1hafta daha önde çıkmış canım. Anladım. Çok sağol ❤ ikiz senin dimi? İkizlerde çok önerilmiyordu zaten. Kuzeniminde ikizleri oldu, onda da yapılmadı, ikiside çok sağlıklı maşallah 🙏🏻

Benden 1hafta daha önde çıkmış canım. Anladım. Çok sağol ❤ ikiz senin dimi? İkizlerde çok önerilmiyordu zaten. Kuzeniminde ikizleri oldu, onda da yapılmadı, ikiside çok sağlıklı maşallah 🙏🏻
Ya bende istemiyodum teklif etse kabul etmicektim zaten ultrasonla bakıp haftası ileri olmaz deyince çok rahatladım 🥰

Kızlar bugün 12 haftama girdim Perşembe 2li test için gidicem şu düşük tehlikem umarım artık yoktur ilk gebeliğim de sürekli küstüm bunda çok şükür hiç kusmadim yalnız 3 gündür baş dönmem aşırı derecede 😱😭 her hamilelik farklı sanırım hepsinde ayrı bir zorluk yaşanıyor benim gibi baş dönmesi sorunu olan varmı ?

14+4 de yine cinsiyet göstermedi 😢
İkili testte ufak bi sıkıntı var ama ciddi bşey değil dedi doktor.
Haftaya detaylı ultrason a gireceğim bari orda cinsiyet görsem 😞
Allahın izniyle kötü birşey yoktur canım,içini ferah tut. Hem detaylıda cinsiyeti de görür belki 🙏🏻

14+4 de yine cinsiyet göstermedi 😢
İkili testte ufak bi sıkıntı var ama ciddi bşey değil dedi doktor.
Haftaya detaylı ultrason a gireceğim bari orda cinsiyet görsem 😞
Hay Allah ben kesin görürsün sandım yaa 🤦🏻‍♀️ Benim doktorum pazartesi kesin görürüz demişti, gidince 14+2 olacağım o zaman bizim de görünmeme ihtimali hâlâ olur. Nazlı çıktılar😁
İkili için içini ferah tut doktor önemli görmemiş bu güzel birşey. Hayırlısı olsun inşallah 🙏
Merhaba hamişler 😊
Bugün kontrolüm vardı çok şükür haftasıyla uyumlu gidiyor Kızım :) cinsiyetini de öğrendik şimdi sevmeye kızım diye devam edebilirim ve yavaş yavaş bişeyler almaya başlayabilirim sanırım 🙈😍
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin 😍❤ Bizlere de öğrenmek nasip olsun inşallah 🤗

Kizlar 10 gün önce kanamadan dolayı dr.a gitmiştim.Haftalik iğnem ve hergun progestan fitil kullanıyorum.Kanama bitti ama bu kahverengi lekelenmeler hala var.Ne zaman bitecek bu kahverengiler ya.
Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum 😔

Ahhh nazli cikti bizim sipalar, heycani son zamana kadar yasatacaklar desene 😊
Nasil bir sikinti cikti canim ama sukur ciddi olmamasina sevindim🙏🏻 Benim de sali gunu kontrolum vardi, 13+2 olacagiz o gun, cok heveslenmiyim bari ben de cinsiyet icin😂
İyidir inşallah doktorlar her ayrıntıyı değerlendiriyor zaten ciddi bir şey de değil demiş

Detaylı 20. haftadan sonra yapılıyordu sanki seninki erken mi yapılacak canım?

Beni de normal pantolonlarım sıkmaya başladı geçen hamileliklerden olanları çıkardım da onların da tam mevsimi uymuyor. Şuan tam bedenini alsan karın kısmı iyi olur ama biraz daha büyüyünce ben 1 beden büyük alıyordum çünkü sadece karın değil kalça falan da büyüyor öyle daha rahat edersin. ilk zaman göbek kısmı az bol gelse de penye kumaş oluyor ya çok fena durmuyor
Ins cinsiyet yakin zamanda belli olur bende catladim meraktan bide cogu kisinin bellide oldh insan dahada bi meraklaniyo tek kalinca ogrenemeyen bikac kisi arasındayız ins bzde öğreniriz tez zamanda . Ikili testide bende daha yaptırmadım ama az bi sapmada bssy olmuyormus bi doktor videosunu izledim hstta sspma cok olsa bile ihtimal yine cok düşükmüş korkma hic
Meraklandiriyor iyice seninki 😊 ciddi birşey değilmiş canım takma kafana. Detaylı ultrason için erken değil mı bana kasima randevu verdiler 20. Hafta oluyo galiba senin erken mı yapılacak ki
Haftaya kesin görürsün canım.detaylı ultrasonu kendi dr.un mu yapacak.?
Allahın izniyle kötü birşey yoktur canım,içini ferah tut. Hem detaylıda cinsiyeti de görür belki 🙏🏻
Hay Allah ben kesin görürsün sandım yaa 🤦🏻‍♀️ Benim doktorum pazartesi kesin görürüz demişti, gidince 14+2 olacağım o zaman bizim de görünmeme ihtimali hâlâ olur. Nazlı çıktılar😁
İkili için içini ferah tut doktor önemli görmemiş bu güzel birşey. Hayırlısı olsun inşallah 🙏

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin 😍❤ Bizlere de öğrenmek nasip olsun inşallah 🤗
Yok kızlar kafama takmadım açıkcası doktor içimizde tereddüt kalmasın diye yapalım dedi. Evet 15.haftada yapılmış olacak fark ediyor mu bilmiyorum. dira90 dira90 kuzum yok perinatoloğa yönlendirdi

X