2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok kızlar kafama takmadım açıkcası doktor içimizde tereddüt kalmasın diye yapalım dedi. Evet 15.haftada yapılmış olacak fark ediyor mu bilmiyorum. dira90 dira90 kuzum yok perinatoloğa yönlendirdi
Nerde yaptıracaksin canım.Bizimki de kendi yapmıyormuş.1ay önceden randevu alanlar var.

Bende kanamadan 2 gün hastanede yattım şimdi kahverengi tam geçti diyorum bi daha başlıyor psikolojim bozuldu
Ben de kanama yok çok şükür.Ama bu kahverengiler hala var.Daha 10gun var kontrole de.Surekli gitmek istemiyorm dr.a.

Ayyy ben de devamli tuzlu seyler yemek istiyorum:KK43: tatli cok severim yiyorum ama yedikten sonra midem cok kotu oluyor🙄
Bazi tatlılardan benimde midem bulanıyor hemen.Ama tuzlu da midemi bulandiiryor.Bisey yiyemiyorum ki.

Bugün nihayet ikili test sonucumu aldim. Bi sıkıntı yok Allah'a şükür. Bebeğim 14 haftalik olmuş. Cinsiyetini de çok net gösterdi. Oğlum olacak inşallah 😊
Gözünaydın canım.Rabbim sağlıkla hayirla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bence gosterirse bebis soyler, bakalim az kaldi🙈 neden bilmiorum ama ben senin kadar merak etmiyorum, sorun ben de sanirim 🙈🙈 belki tup bebek oldugu icin sadece saglikla buyusun ve kucagima alayim istiyorum ❤
Olablr cnm tabiki saglikli olsun bendd cinsiyet fark etmez sadece merak normalddde sabirsizmdir zaten cok sanrm ondan. Ins saglikla kavusuruz

X