2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kusmaları biten var mı? Halen daha ilaç alıyorum. Bitmedi gitti. 2. Tremestr , 2. balayı , çok rahat geçmesi... hani nerde.. 14 haftalık olcağm halen daha aynı.
Kuzenim 7 aya kadar kusmuştu inşallah bu kadsr uzun sürmez sizinki

Kızlar bugün 12 haftama girdim Perşembe 2li test için gidicem şu düşük tehlikem umarım artık yoktur ilk gebeliğim de sürekli küstüm bunda çok şükür hiç kusmadim yalnız 3 gündür baş dönmem aşırı derecede 😱😭 her hamilelik farklı sanırım hepsinde ayrı bir zorluk yaşanıyor benim gibi baş dönmesi sorunu olan varmı ?
Benim de başım çok dönüyor tansiyonum da düşük

Ben sonuç kafamı karıştırmasın diye yaptırmıcam canım geneli yanlış çıktığı in izn olayına sevindim
Bende yaptırmayı düşünmüyordum aslında ama ne bileyim Dr ben öneririm falan deyince burdaki arkadslar da doğumda herşeye hazırlıklı olmak için yaptırmalısın deyince acıkcası yaptırayım dedim. Yaştan dolayı riskli çıkabılır 35 yaşındayım çünkü. Ama hala kararsızım. Bi kaç arkadsım yaptırmadı sadece burun kemiği ve ense kalınlığına baktırdılar okadar.

Bende yaptırmayı düşünmüyordum aslında ama ne bileyim Dr ben öneririm falan deyince burdaki arkadslar da doğumda herşeye hazırlıklı olmak için yaptırmalısın deyince acıkcası yaptırayım dedim. Yaştan dolayı riskli çıkabılır 35 yaşındayım çünkü. Ama hala kararsızım. Bi kaç arkadsım yaptırmadı sadece burun kemiği ve ense kalınlığına baktırdılar okadar.
Benim yaptırmama sebebim ikiz olduğu için canım sonuç farklı çıkıyormuş yoksa ilk kızımda yaptırmıştım bana 3 lü test dahs doğru sonuç veriyor ikiz de dediler o yüzden inşallah 3 lü test yaptırcam

Kızlar bir sonraki kontrole gittiğimde 15 hafta olucak bebek cinsiyeti görürmüyüz sizcee..12. Haftada göstermedi çünkü uyudu hep🙃

Kızlar bir sonraki kontrole gittiğimde 15 hafta olucak bebek cinsiyeti görürmüyüz sizcee..12. Haftada göstermedi çünkü uyudu hep🙃
Bence görürsünüz. Tatlı yiyin girmeden. Benimkide uyuyordu ama doktor karnıma vurdu hafif uyandırdı 😅

Kızlar hamileliğinizde ateşinizi ölçüyor musunuz benim gün boyu ateşim hep 36.8 yada 36.9 sıcak basmalarından mahvoluyorum arada 37 yada 37.1 oluyor 5 dk balkonda hava alıyorum hemen düşüyor tek ben mi yaşıyorum acaba

Kızlar hamileliğinizde ateşinizi ölçüyor musunuz benim gün boyu ateşim hep 36.8 yada 36.9 sıcak basmalarından mahvoluyorum arada 37 yada 37.1 oluyor 5 dk balkonda hava alıyorum hemen düşüyor tek ben mi yaşıyorum acaba
Ev çok sıcak diyip duruyorum eşim yoo normal diyor hayır diyorum aç şu pencereleri 😊

Merhaba herkese iyi pazarlar,
Ben ikili tarama ve diğer tüm gebelik testleri ile ilgili fikrimi söylemek istedim çünkü burada konu ile ilgili çok fazla yorum okudum.bana kizabilirsiniz belki ama bazılarına gerçekten çok şaşırdım.
Bu testlerde ki amaç bebekte bir rahatsizlik varsa kürtaj olmak için değil.tabi bunu tercih edene de saygı duyarım.bu testlerdeki amaç eğer bir rahatsızlık varsa, anne karnında veya doğduğunda gerekli önlem alinabilsin diyedir.
Örnek olarak Allah korusun bir kalp rahatsızlığı varsa doğumu tam donanımlı yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan bir hastanede yaparsanız çocuğunuzun hayatını kurtarirsiniz.bu sadece bir örnek.
Çocuk down sendromlu olsa da kabulum deseniz de genetik rahatsızlıklar peşinde bu gibi durumları da getirir.
Benim fikrim eğer çocuğun sağlığını sıhhatini düşünüyorsanız erken önlem almak için yaptırılması.
İkili tarama yetersiz bir test olduğu dogru. Bu yüzden ben fetal DNA testi de yaptırdım. inş olumlu sonuç geldiğinde de huzurlu bir hamilelik geçirmeyi umuyorum ☺️

Aynı şekilde inşallah herkes evladını sağlıkla kucağına alsın 🤗

Kızlar cinsiyet öğrendiniz mi benm 12 hafta ama hiç bişeyi belli degil doktor oğullarımı 10 11,de söylemişti bunda en azından tahmin eder dedim ama yok hiç bilgi vermedi

Günaydın, lierac krem göğüslere de sürülüyor mu, ne sıklıkla sürmeliyiz, göğüslerin yara olmaması için tavsiyeniz var mı? Çok oldu ama tecrubeli annelerin fikrini merak ettim
Goguslerine ve kalçalarına hatta üst bacaklarina doğru sursen iyi ur kilo aldığın için oralardan da catlayabiliyorsun

Bende de durum ayni, bise uzerine avuc iclerimle ayak altlarim inanilmaz yaniyo:KK43: ciplak ayak betona basiyorum sonra da gaz sancisi cekiyorum:KK43: buyuk ikilemdeyim 😂

X