- 10 Şubat 2014
- 686
- 1.182
- 36
Gözün aydın canım
Sağ olun teşekkür ederim. Sizinde Allah tamamına erdirir inşallah. Yarına randevu aldım bakalım bu durumda gitmek de sıkıntı ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım
Sagol canım amin inşallah ben daha erken diye gitmedim bekliyorum bakalım sadece beta takibi yaptım şimdilik artış iyi cok sukurSağ olun teşekkür ederim. Sizinde Allah tamamına erdirir inşallah. Yarına randevu aldım bakalım bu durumda gitmek de sıkıntı ama
Merhabalar bugün bende an itibariyle Mart annesi olacağım inşallah. Adetim 3 gün gecikmisti sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm ☺ inşallah hepimiz sağ salim kucaklarimiza alırız
Eki Görüntüle 2653851
Hayırlı olsun gebelikleriniz hanımlar..sağlıcakla kucaklariniza alırsınız inşaallah Kısmetse bende 2. Çocuk istiyorum.Bat 30 Haziran umarım aranıza katılabilirim
Hayırlı olsun gebelikleriniz hanımlar..sağlıcakla kucaklariniza alırsınız inşaallah Kısmetse bende 2. Çocuk istiyorum.Bat 30 Haziran umarım aranıza katılabilirim
Bende şu an mide bulantısı var ki ben bunu sıcak havadan diye sayıyorum. Göğüs hassasiyetim var o da her adetten önce olur zaten. Yumurtlamadan beri kasık ve bel ağrım var ama bunlarda kesin yorgunluktandir. Belirti demeyeceğim boşa çıksın istemiyorum. Bat 29 haziran bekliyorumMerhaba bende bel ağrısı var ama artık herşeyi belirti saymıyorum fazla umitlenmemek adına sonra üzücü oluyor.Adet gecikmesini belirti olarak sayacagim...sizin kendinizde fark ettiğiniz var mı
Aynen bende artık belirti olsa bile belirtilen saymıyorum. Yoksa herşeyi hamilelik diye yorduğumda o moddan çıkamıyorum zor oluyor...en iyisi gecikmeyi beklemek☺Bende şu an mide bulantısı var ki ben bunu sıcak havadan diye sayıyorum. Göğüs hassasiyetim var o da her adetten önce olur zaten. Yumurtlamadan beri kasık ve bel ağrım var ama bunlarda kesin yorgunluktandir. Belirti demeyeceğim boşa çıksın istemiyorum. Bat 29 haziran bekliyorum
Ben test aldım yarın ilk idrarla bakacağım sanirim. çıkmayacak biliyorum ona göre strese girmem kafam rahat adetimi olurum diye düşünüyorumAynen bende artık belirti olsa bile belirtilen saymıyorum. Yoksa herşeyi hamilelik diye yorduğumda o moddan çıkamıyorum zor oluyor...en iyisi gecikmeyi beklemek☺
O zaman müjdeli haberlerinizi bekliyoruzBen test aldım yarın ilk idrarla bakacağım sanirim. çıkmayacak biliyorum ona göre strese girmem kafam rahat adetimi olurum diye düşünüyorum
İyi düşünelim iyi olsun belki de yapmam bakalım kafama eserseO zaman müjdeli haberlerinizi bekliyoruz
Beta hcgBaya hcg 2017 yarın gitsem kese gözükür mu sizce
Okuduklarıma göre değişkenlik gösteriyor ama 5000 civarında karından görünüyormuş daha öncesinde vajinal görünüyor.Beta hcg
Normal gebelik testi yaptım adetime 4 gün var negatif çıktı. Sanırım Mart annesi olamayacağım hayırlısı
Keseyi gördünüz mü?Merhaba benim adetime 4 5 gün kala idrar testimde 6 7 saat sonra silik çizgi çıkmıştı bence kesinlikle atma geceye kadar beklet bi bakalım