Yaptm tesekkur ederimProfilindeki hesap detaylarından düzeltebilirsin
Amin ins canım aslında ovulasyonda takip ettim öğünleri değerlendirdim cok erkende değildi 14 gun çatladı yumurtaHayırlı olsun demek ki senin baya erken döllenmiş , galiba adet öncesi döllenmişsin hayırlısıyla gelsin bebişin sen de bizim kervana katıldın
Slm kızlar bende bugün hamile oldugumu ögrendi. Dün regli günümdü bugün beta hcg 177.50 cıktı.persembe tekrar kan vericem 4 kimyasalim var insallah bu sefer hevesim kursagimda kalmaz.
AminnnnBende niyetimi buraya yazayım hep birlikte amin diyelimbende hayırlısıyla bu ay hamile kalıp mart annesi olayım hepimiz
Daha 9 gun varInsallahadetine kac gün kaldi ?
beklemek çok heyecanli, sabirlar diliyorum. insallah hayirlisi ile olucakDaha 9 gun var
Eveeet cok heyacanli ben gecikirse 2 gun falan oyle yapmayı düşünüyorum test... negatif olursa kotu olucam yoksa hemde ilk defa test yapicambeklemek çok heyecanli, sabirlar diliyorum. insallah hayirlisi ile olucak
Gözün aydın canım saglıkla gelsin insallahSlm kızlar bende bugün hamile oldugumu ögrendi. Dün regli günümdü bugün beta hcg 177.50 cıktı.persembe tekrar kan vericem 4 kimyasalim var insallah bu sefer hevesim kursagimda kalmaz.
Rabbim sizede nasip etsinEveeet cok heyacanli ben gecikirse 2 gun falan oyle yapmayı düşünüyorum test... negatif olursa kotu olucam yoksa hemde ilk defa test yapicam
Eveeet cok heyacanli ben gecikirse 2 gun falan oyle yapmayı düşünüyorum test... negatif olursa kotu olucam yoksa hemde ilk defa test yapicam
Günaydın 2021 anneleri2020 mart annesi olarak kızımla size şans dilemeye geldik. İnşallah hepiniz sağlıklı hamilelikler geçirip kucağınıza alırsınız. Rabbim yardımcınız olsun hamileliğin tadını çıkarın çok güzel
Cok tesekkur ederiz canım amin insallahGünaydın 2021 anneleri2020 mart annesi olarak kızımla size şans dilemeye geldik. İnşallah hepiniz sağlıklı hamilelikler geçirip kucağınıza alırsınız. Rabbim yardımcınız olsun hamileliğin tadını çıkarın çok güzel
Gözün aydın canımMerhabalar bugün bende an itibariyle Mart annesi olacağım inşallah. Adetim 3 gün gecikmisti sabah test yaptım çift çizgiyi gördüminşallah hepimiz sağ salim kucaklarimiza alırız
Eki Görüntüle 2653851