2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öğle arasına girilmişti acildeki doktora gösterdim ne var ne yok tam sınırda birkaç gün sonra tekrar yaptırın dedi. Hiç böyle olan var mı merak ettim 5in üstü gebe diye biliyorum
iki günde bir kan testini tekrar edin bence, düzenli yükseliyor mu ona bakılır, her gün iki katına çıkması gerek.
bi arkadaşımızın kan testi pozitifti fakat olması gerektiği yükseliş olmadı, az az yükseldi, böyle durumda gebeliği sonlandırıyorlar. o sebeple iki günde bir yaptırın kan testini. inşallah hamilesinizdir

Anladım teşekkür ederim cmt pazar da adet olmazsam yine test yaptırıcam inşallah hayırlısıyla olur

Merhaba kızlaar ben 2020 mart anasıyım2.bebem 9 martta dunyamıza geldi 10 yasında da bir oglum var buraya sizlere hayırlı olsun demeye geldim. Rabbim bir avazda kurtarsın ınsallah sorularınız olursa ozel mesaj yazabilirsiniz sevaptır cevaplarız tekrar hayırlı olsun

Tebrikler acilisi siz yaptiniz pesi sira herkesten guzel haber aliriz insallah

Ohh sağlıcakla gelsin bebiş inşallah güzel guzel buyur

Merhaba,

Bende mart annesi olmak istiyorum.Bu ay ovulasyon testi ile takip yaptım ama ilk kez yaptığımdan tuttu mu bilmiyorum.BAT 30 haziran 2 gündür acayip mide bulantısı ve kasık, belde batmalar ağrılar var.İlk iki gebeliğimde de adetten 4-5 gün önce mide bulantısı ile anlamıştım hamileliğimi acaba yine öyle mi diye düşünmeden edemiyorum.
İnşallah Allah herkesin kalbine göre hayırlısı ile nasip eder.

Mrb arkadaslar benimde aslında yarın adet tarihim ama ben 8 gun varken ogrendim ilk yaptıgım testte cıktı cok sukur kan verdim ilk degerim 93 2 gun sonra 283 cıktı cok sukur insallah bende mart annesi olacagım rabbim isteyen herkese nasip etsin

Hayırlı olsun demek ki senin baya erken döllenmiş , galiba adet öncesi döllenmişsin hayırlısıyla gelsin bebişin sen de bizim kervana katıldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…