- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
Ne güzel demi bizde günü bekleyelim belirti bekleyelim falan sak diye bayılıp hemen hamilesinyada bayılıyorlar ahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel demi bizde günü bekleyelim belirti bekleyelim falan sak diye bayılıp hemen hamilesinyada bayılıyorlar ahah
İsterdim ama bayılıp öğrenmeyiNe güzel demi bizde günü bekleyelim belirti bekleyelim falan sak diye bayılıp hemen hamilesin
Bi dahakine inşallahİsterdim ama bayılıp öğrenmeyi
Allah kolaylık versin canım çok zorNe güzel siz evdesiniz ben hemsireyim hastanede çalışıyorum inşallah şu Corona biter bir an önce
Ahah nasipBi dahakine inşallah
Allah yardımcın olsunNe güzel siz evdesiniz ben hemsireyim hastanede çalışıyorum inşallah şu Corona biter bir an önce
İsterdim ama bayılıp öğrenmeyi
Ay bulantı da zor gerçekten yaaaBen 8 haftalik hamileyken yumurta hasliyordum tencerenin kapagini acinca yumurtanin kokusunu alinca adeta fışkırtarak kusmaya basladim. Esime dedimki eger yumurtadan tiksindiysem bende var birsey .ertesi gün zaten randevum vardi reglim düzensiz diye meger hamileymisim. 9 ay boyunca tabak bardak hatta duvarlar laminantlar bile yumurta koktu.
Ben 8 haftalik hamileyken yumurta hasliyordum tencerenin kapagini acinca yumurtanin kokusunu alinca adeta fışkırtarak kusmaya basladim. Esime dedimki eger yumurtadan tiksindiysem bende var birsey .ertesi gün zaten randevum vardi reglim düzensiz diye meger hamileymisim. 9 ay boyunca tabak bardak hatta duvarlar laminantlar bile yumurta koktu.
Ah bide ben panik atak hastasıyım sırf bu yüzden corona zamanı düşünmüyodum. Kist yüzünden olmuyo sanıyodum cok sasirdim cidden yaa. Degisik duygular icindeyim hem mutlu hem korkak. Benim ailemde corona geçiren de 6 kişi oldu rabbim tüm hamileleri korusunBenim de aynı oldu kist yüzünden hemen olmaz sanıyordum daha yeni denemeye başlamıştık insan sasiriyo yani demi. Corona beni de düşündürüyo dün hastaneye gittim bugün boğazım ağrıyo deyip duruyorum
Evet kayınvalidem dedi bana da yüksege uzanma diye düsük riski de yapıyomusKızlar bu arada ilk 3 ay yüksek raflara uzanmayın derler kordon dolanması olabiliyomuş
Aynen sabah carpıntıyla uyandım heyecandan heralde istahsızlık da basladi özellikle sabahları cok zor yemeye basladımMide bağlantısına kadar önceden belli olmaz mı ah şu filmler ama gebeliğin basında olabiliormus bulantı bilemem artık
Ya sorma ders çalışmam lazım ama masaya oturuyom uykum geliyo nasılda zorluyorum kendimi
Evet çubuk kraker ise yarıyormuş birde hemen yataktan kalkmamak lazimmis
Benimde öyle sabah bulantısı değil ama öğlene doğru oldu zaten normalde bile çok midesi bulanan bi insanım ya
Günaydın hepimizde var o tedirginlik telaş canım çok normal benim bulantı oldu ama belirti mı bilmiyorum birde halsizlik çok var hiç birşey yapamadan panda gibi yuvarlanasim var
Olabilir ağlamak güzel geliyor ama sonra diyorum kendine gelBen de ağlıyorum valla heralde vucut hormon salgılayınca yeni yeni alısıyo ondandir
Gözün aydın canım inşallah artarmerhaba kızlar bende bu gün kan değerimin 66,1 olduğunu öğrendim. eğer artmaya devam eder ve hamilelik netleşirse bende mart annesi olucam inşallah
Reglin geçmiş miydi kaçıncı günündü? Ben de 39 la ögrenmiştimmerhaba kızlar bende bu gün kan değerimin 66,1 olduğunu öğrendim. eğer artmaya devam eder ve hamilelik netleşirse bende mart annesi olucam inşallah
inşallah bakalım yarın kan tahlili yaptırıcam tekrarGözün aydın canım inşallah artar