- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
O zaman vajinal bakacak sanırım çünkü karından 4000 üstü gözüküyor sanırımZaten 1500 olunca bakarız demişti sanırımhatırlamıyorum heyecandan.
Kızlar diyetisyenden edindiğim bilgilere göre maydonoz yememek gerekiyormus hurmayı fa sordum yiyebilirsin dedi hatta diyet listesine yazdı günde 1 adet. Kahve konusunda da sadece türk kahvesi o da sakin 1 fincanı geçme dedi. Günde 1 tane soda içebilirsin dedi
soda gerçekten çok önemli hamilelikte . her gün 1 tane içebilsek keşke. sade olanı ben fazla içemiyorum. meyveli olanlar zararlı zaten.
Tebrikler canim bende 284 ile gitmistim dr vajinal ultrason ile bile daha goremeyiz dedi normal ultrason ile en erken deger 2000-4000 arasi oldugunda görebiliriz dedi ama sende yinede git cunku folik asit baslatti ve bazi testler istemisti bendenSelam kızlar ilk beta hcg 29 haziranda 79 du bugün tekrar kan verdim 224 çıkmışama hala küçük olduğu için ultrasonda görünmez sanırım bugün akşam doktora sonuç göstermeye gidicem bakar mı bilmiyorum
Evet o hesaplama çok garip adet başlangıcından itibaren gebelik sayiliyormus çok şaşırdım bende bebek yoktu ki o zaman
Günaydın serocum
Gerçekten çok çok ilginçBende ilk başta bu hesaba çok şaşırmıştım. Bende diyorum benimki 15 günlük biliyorum ne zaman olduğunu
Adetin ilk günü 1.günmüş meğer rahim hazırlandığı için
Katlandı çok şükür kuzumdeğerin güzel canım zaten 5'in üstünde olması iyi günaşırı ikiye katlanarak giderse gayet sağlıklı bir gebelik bence . başka doktora gidip kese var mı yok mu diye baktırsam mı diye düşünüyorum da Çok kararsızımçok merak ediyorum
ay kıyamamValla annemde hep kızıyor ama elimde değil sanki etrafa bişeyler saçılacak gibi hissediyorum
sağlıklı büyüsünlerde kaç gün olduğu çokta mühim değilGerçekten çok çok ilginçblast. Embriyo tarihine göre hesaplanıyor dedi bazı arkadaşlarım bende ona göre hesapladım zaten adet tarihi ile hesapla arasında 2 3 gün oluyor
ay kıyamam
İnşallah aramıza katılırsınızAdetim 2 gün gecikti cok tedirginim cuma günü test yapmıstım hiç birsey gözükmemişti ama 2 gün gecikmem var inşallah hamileyimdir Bi kac gün daha beklicem
Ah orası öyle tabii bakmayın ilk heyecan, ilk heves, kurcalayıp duruyoruz o yüzdensağlıklı büyüsünlerde kaç gün olduğu çokta mühim değil
Biraz fazla cahiliz bu konulardaAh orası öyle tabii bakmayın ilk heyecan, ilk heves, kurcalayıp duruyoruz o yüzdenlaf olsun işte yoksa yeterki sağlıklı büyüsünler en önemlisi o
Kesinlikle öyleyizBiraz fazla cahiliz bu konulardaama bu bilmemezlikte güzel bence
İnşallah canım inşalalhKesinlikle öyleyizevet güzel, bu bilinmezlik benim içimi kıpır kıpır ediyor çok heyecanlanıyorum sonumuz hayır olsun inşallah
Oluur tabiki çok memnun olurum❤ Kocaelide yaşıyorumİnşallah canım inşalalhseni de not edeyim mi ilk sayfaya
Ve 24 yaşındayımİnşallah canım inşalalhseni de not edeyim mi ilk sayfaya
tahmini doğum tarihi ne xaman canım. Bide tabloyu düzenleyecek mune ben yapamadım o zaman yazacağım tamam mıVe 24 yaşındayım
Canım benim var ama tiksinme gibi anlayamadımmKızlar bulantısı olan var mi?
O zama ayrı ayrı olmasın buraya yazayım tek tektahmini doğum tarihi ne xaman canım. Bide tabloyu düzenleyecek mune ben yapamadım o zaman yazacağım tamam mı☺
Canım benim var ama tiksinme gibi anlayamadımm
Henüz yok canımKızlar bulantısı olan var mi?
Canım benim var ama tiksinme gibi anlayamadımm
Bende erken diye düşünüyorum ama bugün fena midemHenüz yok canım
böyle daha iyi oldu kuzumO zama ayrı ayrı olmasın buraya yazayım tek tekyaş 24, şehir kocaeli, tahmini doğum 11 Mart 2021 inşallah ❤
Bence de henüz erkendir kuzumBende erken diye düşünüyorum ama bugün fena midem