2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tebrikler canim bende 284 ile gitmistim dr vajinal ultrason ile bile daha goremeyiz dedi normal ultrason ile en erken deger 2000-4000 arasi oldugunda görebiliriz dedi ama sende yinede git cunku folik asit baslatti ve bazi testler istemisti benden

Evet o hesaplama çok garip adet başlangıcından itibaren gebelik sayiliyormus çok şaşırdım bende bebek yoktu ki o zaman

Günaydın serocum
Bende ilk başta bu hesaba çok şaşırmıştım. Bende diyorum benimki 15 günlük biliyorum ne zaman olduğunu
Adetin ilk günü 1.günmüş meğer rahim hazırlandığı için
Gerçekten çok çok ilginç blast. Embriyo tarihine göre hesaplanıyor dedi bazı arkadaşlarım bende ona göre hesapladım zaten adet tarihi ile hesapla arasında 2 3 gün oluyor

Katlandı çok şükür kuzum Ben senin yerinde olsam kesin bu düşünce aklimdan geçerdi belkide dayanamayıp giderdim ama bir bakıma da az kalmış sık dişini bence

Adetim 2 gün gecikti cok tedirginim cuma günü test yapmıstım hiç birsey gözükmemişti ama 2 gün gecikmem var inşallah hamileyimdir Bi kac gün daha beklicem

Gerçekten çok çok ilginç blast. Embriyo tarihine göre hesaplanıyor dedi bazı arkadaşlarım bende ona göre hesapladım zaten adet tarihi ile hesapla arasında 2 3 gün oluyor
sağlıklı büyüsünlerde kaç gün olduğu çokta mühim değil

Adetim 2 gün gecikti cok tedirginim cuma günü test yapmıstım hiç birsey gözükmemişti ama 2 gün gecikmem var inşallah hamileyimdir Bi kac gün daha beklicem
İnşallah aramıza katılırsınız

tahmini doğum tarihi ne xaman canım. Bide tabloyu düzenleyecek mune ben yapamadım o zaman yazacağım tamam mı☺

Canım benim var ama tiksinme gibi anlayamadımm
O zama ayrı ayrı olmasın buraya yazayım tek tek yaş 24, şehir kocaeli, tahmini doğum 11 Mart 2021 inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…