- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bulantısı olan var mi?
Adetim 2 gün gecikti cok tedirginim cuma günü test yapmıstım hiç birsey gözükmemişti ama 2 gün gecikmem var inşallah hamileyimdir Bi kac gün daha beklicem
Şimdi sonuca baktı telden mesaj yazmış haftaya çarşamba bakıcaz inşallahO zaman vajinal bakacak sanırım çünkü karından 4000 üstü gözüküyor sanırım
Bende sadece folik asit kullaniyorum canim.Bu arada kizlar vitamin ne kullaniyorsunuz. Dün bana saglik ocagindan kan ilaci ve d vitamini verdiler ama kendi doktorum sadece folic asid kullan digerlerine 3.aydan sonra dedi.
Maşallah sen erken başladınSelam kizlar bebisler nasil ben dünden beri uyuyorum oturdugum yerde.
bende sadece folik asit kullanıyorumBu arada kizlar vitamin ne kullaniyorsunuz. Dün bana saglik ocagindan kan ilaci ve d vitamini verdiler ama kendi doktorum sadece folic asid kullan digerlerine 3.aydan sonra dedi.
Daha iyi kuzum gidip görmemekte üzer insanı. Zamanında gitmek daha güzelŞimdi sonuca baktı telden mesaj yazmış haftaya çarşamba bakıcaz ☺☺ inşallah
Kızlar bulantısı olan var mi?
[QUOTE="Kurabiyemusavir, post: 64364029, membeKuzum hurma yı son haftalarda yiyin doğum kolay olur diyorlar bunu benim arkadaşlarımda çok söylüyor. İlk başlarda düşüğe sebep oluyormuş. Doğruluğu ne kadar bilmiyorum ama
[QUOTE="Kurabiyemusavir, post: 64364029, membe
Kesinlikle doğru hurma maydanoz bitki çayları düşüğe sebep oluyo ödem söktürücü oldukları için yemeyin, hamileliğin son zamanları ben artık doğsun diye her gün birçok hurma yerdim 40+4te doğdu ilk bebeğim bir de hamileliğim boyunca her gün bir tane ceviz yemiştm akıllı olsun diye küçük bir deha kızım var ben şimdiden başladım her gün süt yumurta peynir yiyorum ilk hamileliğimde de böyle yaptığım için kalsiyum sıkıntısı çekmedim dişim çürümedi hiç
Bu arada kizlar vitamin ne kullaniyorsunuz. Dün bana saglik ocagindan kan ilaci ve d vitamini verdiler ama kendi doktorum sadece folic asid kullan digerlerine 3.aydan sonra dedi.
Bende hergün 1 tas yogurt 1 bardak süt 1 yumurta 3 ceviz 5 findik yiyorum . Oglumda 9 ay deli gibi ceviz yemiştim . Kıymali mercimek ve kasar peyniride bebege kilo aldiriyormus.
İkinize de cook sevindim gözünüz aydın. Benimki mesela beklenmedik bir gebelik oldu bu ay. Aslında bir 8 aydır deniyorduk ama kist oldugunu ögrenmiştim cok sancım falan vardı hatta ameliyat olabilirim diye korkuyordumNasılsa olmaz deyip rahat bıraktık ve şok. Şimdide günler nasıl geçecek neler olacak telaşı sardı corona da var yaGözün aydın cnm coooook sevindim rabbim kucağına aldigin gunleride göstersin bende tüp bebek ile hamile kaldım . Tüp bebek ila hamile kalanları görünce kendim hamile kalmışım gibi çok seviniyom. Şimdi ne zmn gidiceksin kontrole doktor ne zmn gel dedi
niye kızKizlar birde kekik yemeyin
Valla bende sen gibiyim. Hamileliği bu kadar bekledim ama şuan anın tadını çıkaramıyorum. Acaba kese gözükecek mi kalp atışı duyulacak mı falan Kafama çok takıyorum. Ve bu sıralar çok ağlıyorumGünaydın kızlarr biraz geç oldu cünkü sabaha kadar uyuyamadım. Ya benim gibi telaslı tedirgin olan yok mu, haberin keyfini cıkaramadim bir türlü. Ne garip duyguymus.. hadi konusalım mı biraz belirtileriniz neler? Benim sat 31 mayıstı, hesaba göre şu an 4+3 üm ve gögüslerim cok cok acıyor, gelen giden kan yok şükür. Birde duygularım garipleşti iyiceee
İkinize de cook sevindim gözünüz aydın. Benimki mesela beklenmedik bir gebelik oldu bu ay. Aslında bir 8 aydır deniyorduk ama kist oldugunu ögrenmiştim cok sancım falan vardı hatta ameliyat olabilirim diye korkuyordumNasılsa olmaz deyip rahat bıraktık ve şok. Şimdide günler nasıl geçecek neler olacak telaşı sardı corona da var ya
Mide bağlantısına kadar önceden belli olmaz mı ah şu filmler ama gebeliğin basında olabiliormus bulantı bilemem artıkBence de henüz erkendir kuzum ☺ Ama filmlerde hep mide bulantısı ile öğreniyorlar
Ya sorma ders çalışmam lazım ama masaya oturuyom uykum geliyo nasılda zorluyorum kendimiSelam kizlar bebisler nasil ben dünden beri uyuyorum oturdugum yerde.
Evet çubuk kraker ise yarıyormuş birde hemen yataktan kalkmamak lazimmisYok canim benim baslamadi. Bana hemsire sabahlari uyaninca yaninda cubuk kraker olsun 2 3 tane yiyip öyle kalk dedi.
Benimde öyle sabah bulantısı değil ama öğlene doğru oldu zaten normalde bile çok midesi bulanan bi insanım yaSabah bulantılarım henüz yok ama birşeyler yedikten sonra bulanmaya başlıyor
Günaydın hepimizde var o tedirginlik telaş canım çok normal benim bulantı oldu ama belirti mı bilmiyorum birde halsizlik çok var hiç birşey yapamadan panda gibi yuvarlanasim varGünaydın kızlarr biraz geç oldu cünkü sabaha kadar uyuyamadım. Ya benim gibi telaslı tedirgin olan yok mu, haberin keyfini cıkaramadim bir türlü. Ne garip duyguymus.. hadi konusalım mı biraz belirtileriniz neler? Benim sat 31 mayıstı, hesaba göre şu an 4+3 üm ve gögüslerim cok cok acıyor, gelen giden kan yok şükür. Birde duygularım garipleşti iyiceee
yada bayılıyorlar ahahMide bağlantısına kadar önceden belli olmaz mı ah şu filmler ama gebeliğin basında olabiliormus bulantı bilemem artık
Benim de aynı oldu kist yüzünden hemen olmaz sanıyordum daha yeni denemeye başlamıştık insan sasiriyo yani demi. Corona beni de düşündürüyo dün hastaneye gittim bugün boğazım ağrıyo deyip duruyorumİkinize de cook sevindim gözünüz aydın. Benimki mesela beklenmedik bir gebelik oldu bu ay. Aslında bir 8 aydır deniyorduk ama kist oldugunu ögrenmiştim cok sancım falan vardı hatta ameliyat olabilirim diye korkuyordumNasılsa olmaz deyip rahat bıraktık ve şok. Şimdide günler nasıl geçecek neler olacak telaşı sardı corona da var ya