- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
Bence de bence deEvet yani adetten hemen sonra ya da önce olsa da demekki aynı haftalık hesabı oluyo hesabı bile ilginç bu anneliğin
Bende şimdi bununla ilgili konulara bakıyordumkızlar bu dönemde nelere dikkat ediyorsunuz özellikle ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz özellikle dikkat ettiğiniz bir şeyler var mı
BencedeBence de bence deo yüzden millet 9ay 10 günlük dığuruyor
Hadi ya ben günde 1 tane hurma yiyordum maydanoz ve nane de kesinlikle yemeğin diyorlar o yüzden onları da yemiyorum bir avuç ceviz biraz meyve işte kuru üzüm falan yiyorum her gün bir deBende şimdi bununla ilgili konulara bakıyordum ☺
herkes paketli gıdalardan uzak durun diyor. Doktor bana sadece çiğ et ve güzel yıkanmamış yeşillik yeme dedi. Pastırma vs. Başka bildiğim bişey yok.
bitki çayını önermiyorlar.
hurmayı ilk başlarda yemeyin diyorlar.
maydonoz yemeyin diyorlar.
Kuzum hurma yı son haftalarda yiyin doğum kolay olur diyorlar bunu benim arkadaşlarımda çok söylüyor. İlk başlarda düşüğe sebep oluyormuş. Doğruluğu ne kadar bilmiyorum amaHadi ya ben günde 1 tane hurma yiyordum maydanoz ve nane de kesinlikle yemeğin diyorlar o yüzden onları da yemiyorum bir avuç ceviz biraz meyve işte kuru üzüm falan yiyorum her gün bir de
Gunaydin kızlar yaa ben kafein tuketmeyi kestim, ama nane maydanoz cok severim ve tüketiyordum, haricinde hergun ceviz ye demisti arkadasim. Dr henuz gebelik olarak degerlendirmedigi icin beslenme konusunda birsey soylemedi hic sormak aklima gelmedi o an.Hadi ya ben günde 1 tane hurma yiyordum maydanoz ve nane de kesinlikle yemeğin diyorlar o yüzden onları da yemiyorum bir avuç ceviz biraz meyve işte kuru üzüm falan yiyorum her gün bir de
değerin güzel canım zaten 5'in üstünde olması iyi günaşırı ikiye katlanarak giderse gayet sağlıklı bir gebelik bence . başka doktora gidip kese var mı yok mu diye baktırsam mı diye düşünüyorum da Çok kararsızımAaa sende 5. Gün öğrenmişsinmaşallah değerin 5.güne göre baya iyi çıkmış benim 22 çıktı biraz şüpheye düştüm arkadaşlar falan 5. Güne göre çok normal dediler dün gece verdiğim kan 70 çıktı daha 100leri 100 üstünü göremedim sağlıkla katlandı ya o yeter şimdilik dedim kontrol 2hafta sonra mı ya baya zaman varmış
Acaba ileriki zamanlarda mı söyleyeceklerGunaydin kızlar yaa ben kafein tuketmeyi kestim, ama nane maydanoz cok severim ve tüketiyordum, haricinde hergun ceviz ye demisti arkadasim. Dr henuz gebelik olarak degerlendirmedigi icin beslenme konusunda birsey soylemedi hic sormak aklima gelmedi o an.
Kese gorundukten sonra olabilir.Acaba ileriki zamanlarda mı söyleyecekler
Sanmiyorum sonucta biyolojik olarak vucudumuz ayarlanmış, hapsurmada bir refleks ve kasilmayi engelleyemezsin bence sorun yaratmaz icini rahat tutKızlar bende bişey soracağım.
ben normal insanlar gibi hapşıramıyorum ister istemez kendimi sıkıyorum. Ve her hapşırmamda kasığıma ağrı giriyor. Acaba bu sıkıntılı bi durummu ya
Kuzum hurma yı son haftalarda yiyin doğum kolay olur diyorlar bunu benim arkadaşlarımda çok söylüyor. İlk başlarda düşüğe sebep oluyormuş. Doğruluğu ne kadar bilmiyorum ama
Gunaydin kızlar yaa ben kafein tuketmeyi kestim, ama nane maydanoz cok severim ve tüketiyordum, haricinde hergun ceviz ye demisti arkadasim. Dr henuz gebelik olarak degerlendirmedigi icin beslenme konusunda birsey soylemedi hic sormak aklima gelmedi o an.
O bende de var koruma içgüdüsüyle galiba sıkıyoruz kendimizi açıyor benimde. Bide sabahalri afedersiniz öyle bir sıkışmayla uyanıyorum ki o da çok ağrı yapıyor. Ama daha 1 haftadır böyle oluyor gebelikten benceKızlar bende bişey soracağım.
ben normal insanlar gibi hapşıramıyorum ister istemez kendimi sıkıyorum. Ve her hapşırmamda kasığıma ağrı giriyor. Acaba bu sıkıntılı bi durummu ya
heraldeeeKese gorundukten sonra olabilir.
teşekkür ederimSanmiyorum sonucta biyolojik olarak vucudumuz ayarlanmış, hapsurmada bir refleks ve kasilmayi engelleyemezsin bence sorun yaratmaz icini rahat tut
yok benim hep böyle oluyor kuzum hep sıktığım için kasığım ağrırdı ama şimdi acaba zararınolur mu die düşündümO bende de var koruma içgüdüsüyle galiba sıkıyoruz kendimizi açıyor benimde. Bide sabahalri afedersiniz öyle bir sıkışmayla uyanıyorum ki o da çok ağrı yapıyor. Ama daha 1 haftadır böyle oluyor gebelikten bence
Her zaman mi yapıyorsun niye serocum kaşıkların ağrır tabi rahat bırak onlarıheraldeee
teşekkür ederim
yok benim hep böyle oluyor kuzum hep sıktığım için kasığım ağrırdı ama şimdi acaba zararınolur mu die düşündüm☺
Kızlar diyetisyenden edindiğim bilgilere göre maydonoz yememek gerekiyormus hurmayı fa sordum yiyebilirsin dedi hatta diyet listesine yazdı günde 1 adet. Kahve konusunda da sadece türk kahvesi o da sakin 1 fincanı geçme dedi. Günde 1 tane soda içebilirsin dedi
Havalar çok sıcak oldugu icin soda sayisina takilmadim ama Eylül Öztürk varya oda gebe hergun mineral icin soda içiyor bende içiyorum
Valla annemde hep kızıyor ama elimde değil sanki etrafa bişeyler saçılacak gibi hissediyorumHer zaman mi yapıyorsun niye serocum kaşıkların ağrır tabi rahat bırak onları
Canım benim ilk 82. 2 Gün sonra 270 çıkmıştı doktor 10 gün sonraya randevu verdi kese içinSelam kızlar ilk beta hcg 29 haziranda 79 du bugün tekrar kan verdim 224 çıkmışama hala küçük olduğu için ultrasonda görünmez sanırım bugün akşam doktora sonuç göstermeye gidicem bakar mı bilmiyorum
Zaten 1500 olunca bakarız demişti sanırımCanım benim ilk 82. 2 Gün sonra 270 çıkmıştı doktor 10 gün sonraya randevu verdi kese içinSeninki de yaklaşık öyle bi zmaanda gel der sanırım