- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Allah razı olsuunMerhaba hayırlı olsun
Amin inşallah hepimizinki sağlıkla ve kolaylıkla gelsin inşallahAllah razı olsuunsana da hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah canım benim
Amin amiiin inşallahAmin inşallah hepimizinki sağlıkla ve kolaylıkla gelsin inşallah
Ben hala algılayamadım galibaAmin amiiin inşallah
Yaaa öyle mii❤ Bende inanamıyorum 2 yılı aşmıştı isteyeli malum sonra tedaviye başladık, tedavinin verdiği bir korku oluyor, sonuçtan aklım çıkardı hep şimdi sonucu aldım ama hâlâ aklım çıkıyor bir garipBen hala algılayamadım galibaistiyorduk zaten ama hızlı oldu ondan galiba sen nasılsın nasil hissediyorsun
Ya evet insan herşeyden korkuyo demiYaaa öyle mii❤ Bende inanamıyorum 2 yılı aşmıştı isteyeli malum sonra tedaviye başladık, tedavinin verdiği bir korku oluyor, sonuçtan aklım çıkardı hep şimdi sonucu aldım ama hâlâ aklım çıkıyor bir garipbazen şimdi benim bebeğim mi var diyorum
Benimde 5.gun embriyosuydu.bende beşinci gün idrarda pozitif görünce kan verdim 64 çıktı sekizinci günü test günümde kan verdim 322 çıktı arama bosver test günü ararsın. Bana iki hafta sonra gel dedi zaman gecmiyo şimdi haftya kontrolüm varAllah razı olsun canım beniiimSeninde gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah işin aslı doktoruma bile söylemedim çünkü doktorlar erken test yapmaya kızıyor söylersem moral bozucu birşey derse hevesim kaçar dedim 5. Gün embriyosu transfer olmuştum 5. Günümde idrarda pozitif gördüm sonra hemen kan verdim ve dünde verdim katlanıyor mu diye çok şükür katlandı içim rahatlı test günüm 6 temmuz, doktorum o gün öğrenir
Evet evet gerçekten herşeyden korkuyor insanYa evet insan herşeyden korkuyo demicok farkli bir hismis ilk mı olacak senin de
Aaa sende 5. Gün öğrenmişsinBenimde 5.gun embriyosuydu.bende beşinci gün idrarda pozitif görünce kan verdim 64 çıktı sekizinci günü test günümde kan verdim 322 çıktı arama bosver test günü ararsın. Bana iki hafta sonra gel dedi zaman gecmiyo şimdi haftya kontrolüm var
Merhaba birşey sormak istiyorum 5. gün derken döllenme olduktan sonraki 5. gün değeri mı bu. Neden soruyorum ben ilk öğrendiğimde değer 20ydi ne zaman oldu onu merak ediyorumBenimde 5.gun embriyosuydu.bende beşinci gün idrarda pozitif görünce kan verdim 64 çıktı sekizinci günü test günümde kan verdim 322 çıktı arama bosver test günü ararsın. Bana iki hafta sonra gel dedi zaman gecmiyo şimdi haftya kontrolüm var
Benimde ilk olacak inşallahEvet evet gerçekten herşeyden korkuyor insanÇok farklı çok harika bir hismiş. Kıyamam yaa bişey olmasın onlara İlk olacak nasipse insallah
Döllenme olduktan sonra embriyoyu takip ediyorlar ve 5 gün izleyip dondurdular benim embriyomu, bu test sonucu transferden sonra 5. Gün olmuş oluyor döllenmeden sonra değilMerhaba birşey sormak istiyorum 5. gün derken döllenme olduktan sonraki 5. gün değeri mı bu. Neden soruyorum ben ilk öğrendiğimde değer 20ydi ne zaman oldu onu merak ediyorum
Benimde ilk olacak inşallah
Anladım şimdi bu hesaptan bir yere varamam ben o zamanDöllenme olduktan sonra embriyoyu takip ediyorlar ve 5 gün izleyip dondurdular benim embriyomu, bu test sonucu transferden sonra 5. Gün olmuş oluyor döllenmeden sonra değilAh ilklerin verdiği heyecan çok hoşmuş
Gerçekten benimde kafam çok karışıkAnladım şimdi bu hesaptan bir yere varamam ben o zamanteşekkür ederim
Neden şaşırdın bebeğim 31 Mart doğumlu 3 ayını dün bitirdi hesap yapma kabiliyetiniz yok galibacanım benimde ilk başlarda regl ağrılarım olmuştu
3 aylık olunca doğum marta mı denk geliyor ki
Üslup bi harikaNeden şaşırdın bebeğim 31 Mart doğumlu 3 ayını dün bitirdi hesap yapma kabiliyetiniz yok galiba
Evet o hesaplama çok garip adet başlangıcından itibaren gebelik sayiliyormus çok şaşırdım bende bebek yoktu ki o zamanGerçekten benimde kafam çok karışık8 gün önce transfer oldum yani 8 gündür bebeğim benimle ama hesap yapınca 3+5 çıkıyor yahu 3 haftadır nasıl benimle oluyor diyorum gebelik oluşumu transferden önce ilaçlarla başladığı içinmiş. Bu konu bende şey gibi, karmaşık akrabalık ilişkileri
Günaydın serocumGünaydınlarrr
Bende ilk başta bu hesaba çok şaşırmıştım. Bende diyorum benimki 15 günlük biliyorum ne zaman olduğunuEvet o hesaplama çok garip adet başlangıcından itibaren gebelik sayiliyormus çok şaşırdım bende bebek yoktu ki o zaman
Günaydın serocum
Evet yani adetten hemen sonra ya da önce olsa da demekki aynı haftalık hesabı oluyo hesabı bile ilginç bu anneliğinBende ilk başta bu hesaba çok şaşırmıştım. Bende diyorum benimki 15 günlük biliyorum ne zaman olduğunu
Adetin ilk günü 1.günmüş meğer rahim hazırlandığı için
teşekkür ederimSenin ki hayırlı olsuntakibe gittiğin bir yer var mı. Ben henüz erken olduğu için doktor seçmedim