2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hala algılayamadım galiba istiyorduk zaten ama hızlı oldu ondan galiba sen nasılsın nasil hissediyorsun
Yaaa öyle mii❤ Bende inanamıyorum 2 yılı aşmıştı isteyeli malum sonra tedaviye başladık, tedavinin verdiği bir korku oluyor, sonuçtan aklım çıkardı hep şimdi sonucu aldım ama hâlâ aklım çıkıyor bir garip bazen şimdi benim bebeğim mi var diyorum

Ya evet insan herşeyden korkuyo demi cok farkli bir hismis ilk mı olacak senin de

Benimde 5.gun embriyosuydu.bende beşinci gün idrarda pozitif görünce kan verdim 64 çıktı sekizinci günü test günümde kan verdim 322 çıktı arama bosver test günü ararsın. Bana iki hafta sonra gel dedi zaman gecmiyo şimdi haftya kontrolüm var

Aaa sende 5. Gün öğrenmişsin maşallah değerin 5.güne göre baya iyi çıkmış benim 22 çıktı biraz şüpheye düştüm arkadaşlar falan 5. Güne göre çok normal dediler dün gece verdiğim kan 70 çıktı daha 100leri 100 üstünü göremedim sağlıkla katlandı ya o yeter şimdilik dedim kontrol 2hafta sonra mı ya baya zaman varmış

Merhaba birşey sormak istiyorum 5. gün derken döllenme olduktan sonraki 5. gün değeri mı bu. Neden soruyorum ben ilk öğrendiğimde değer 20ydi ne zaman oldu onu merak ediyorum
Evet evet gerçekten herşeyden korkuyor insan Çok farklı çok harika bir hismiş. Kıyamam yaa bişey olmasın onlara İlk olacak nasipse insallah
Benimde ilk olacak inşallah

Merhaba birşey sormak istiyorum 5. gün derken döllenme olduktan sonraki 5. gün değeri mı bu. Neden soruyorum ben ilk öğrendiğimde değer 20ydi ne zaman oldu onu merak ediyorum

Benimde ilk olacak inşallah
Döllenme olduktan sonra embriyoyu takip ediyorlar ve 5 gün izleyip dondurdular benim embriyomu, bu test sonucu transferden sonra 5. Gün olmuş oluyor döllenmeden sonra değil Ah ilklerin verdiği heyecan çok hoşmuş

Döllenme olduktan sonra embriyoyu takip ediyorlar ve 5 gün izleyip dondurdular benim embriyomu, bu test sonucu transferden sonra 5. Gün olmuş oluyor döllenmeden sonra değil Ah ilklerin verdiği heyecan çok hoşmuş
Anladım şimdi bu hesaptan bir yere varamam ben o zaman teşekkür ederim

Anladım şimdi bu hesaptan bir yere varamam ben o zaman teşekkür ederim
Gerçekten benimde kafam çok karışık 8 gün önce transfer oldum yani 8 gündür bebeğim benimle ama hesap yapınca 3+5 çıkıyor yahu 3 haftadır nasıl benimle oluyor diyorum gebelik oluşumu transferden önce ilaçlarla başladığı içinmiş. Bu konu bende şey gibi, karmaşık akrabalık ilişkileri

Evet o hesaplama çok garip adet başlangıcından itibaren gebelik sayiliyormus çok şaşırdım bende bebek yoktu ki o zaman
Günaydın serocum

Evet o hesaplama çok garip adet başlangıcından itibaren gebelik sayiliyormus çok şaşırdım bende bebek yoktu ki o zaman

Günaydın serocum
Bende ilk başta bu hesaba çok şaşırmıştım. Bende diyorum benimki 15 günlük biliyorum ne zaman olduğunu
Adetin ilk günü 1.günmüş meğer rahim hazırlandığı için

Bende ilk başta bu hesaba çok şaşırmıştım. Bende diyorum benimki 15 günlük biliyorum ne zaman olduğunu
Adetin ilk günü 1.günmüş meğer rahim hazırlandığı için
Evet yani adetten hemen sonra ya da önce olsa da demekki aynı haftalık hesabı oluyo hesabı bile ilginç bu anneliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…