- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
Bilgiler için teşekkür ederizSlm kızlar o kadar heycanlisiniz ki yazmadan edemedim ilk hamileliğim le ilgili değerlerimi yazmak istedim size bnm 12 eylül sat 32. Gün kanda 190di 34. Gün 587 40. Gün kesemizi gördük 49.gun kalpatışını duydum
Şimdi 2. Yi istiyorum belki bende buraya gelirim suan yumurtlama kovaliyorum dua edin olur mu siz hamislerin duasi kabul olur degeriniz guzel arttıysa benim kendi fikrim acil bise yoksa dr.a 7. Hafta gitmeniz çok zor biliyorum ama virüs de bi gerçek
Bugün tekrardan kan verdi mi kaç gekdi benimki 1195 geldiO zaman yarın baktırıyım umarım artmıstır o zaman 80 i geçmesi lazım en az
Ya bilmiyorm. 4 haftalık oluyor bu durumda. Cinsiyet tahminine gitt aklım. Sağda mı soldamı deyip durdum doktoroŞuan tam olarak kaç günlükken gördünüz keseyi ☺
başlamışsın belirtilere hadi hayırlı olsun. adetinin ilk tarihi ne zamandı. ileri haftalarda mısın acabaGünaydın kızlar galiba gebeliğin belirtilerini yaşamaya başladım. Dün gece sebepsiz yere ağlamaya başladım durdurmadım kendimisonra birden midem bulandı kosa kosa banyoya gittim ama sabah bulanti olmadi cok sukur. Dünden beri de sanki adet olacakmışım gibi karnım dizlerim ağrıyor. Sizde durumlar nasıl?
Ya bilmiyorm. 4 haftalık oluyor bu durumda. Cinsiyet tahminine gitt aklım. Sağda mı soldamı deyip durdum doktoroo da bak burada diyor.. kan tahlilinden sonra tekrar bi inceleme yapar. Tatile gidiyorm . Valla çocuk Allaha emenet olacak.
Bende arafta kaldim 4 kimyasalim var gitsemmi diye. Nette kesinlikle zarari yok diyor
[/QUOTEvet oyle yaziyo ama bilniuorm benim karindan bakti doktor bat gunumde bastirinca asiri agrim oldu bacagima vuran eve geldim kan geldi o yuzden korkuyorm ben valla karar size kalmis alttan hic bastirmam korkuyorm kendimi iyice kasarim diye baktirmicam
Yok yok hatta en geri haftada olan benimdir sanırım cunki 2 haziran adet tarihiydi bat 24'tü öyle az aralık olunca zaten geciktigi için anladımbaşlamışsın belirtilere hadi hayırlı olsun. adetinin ilk tarihi ne zamandı. ileri haftalarda mısın acaba
NiyekiKorktum simdi yaaa.
Niyeki
Herkes aynı değildir alttan muayeneden korkmak boşuna bence. Sıkıntı olucak olsa dr bakmaz öyle.Arkadas ustten muayene sonrasi bile kanamam oldu diye yazinca tedirgin oldum. Yarin randevum var
kuzum arkadaşta yazmış bak bence bunları düşünme. Eğer ki doktorun güvendiğin birisi ise zaten yanlış bişey yapmaz sen işlemler konusunda kafanı karıştırma benceArkadas ustten muayene sonrasi bile kanamam oldu diye yazinca tedirgin oldum. Yarin randevum var
Canım benim inşallah rabbim bekletmez seni tekrar kavuşursun yavrunaKızlar bende kaybettiğim bebeğimde adet günü 34 ile öğrendim.ertesi gün 96 ydı.2 gün sonra 225 sonra 593 sonra 1475 oldu. Dr artık kan verme olmuştur o demişti.adetin 43. Günü keseyi gördük 51.günde kalp atışını duyduk.
Dış gebelikte değerler 1 ileri 2 geri arttı. Zaten kanamam olmuştı ve sancım çoktu.
Sakin olup beklemek lazım. Allah hepinizin bebeğini korusun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.
Darısı benim gibi bekleyen herkese.
İnşallah canım inşallahkuzum arkadaşta yazmış bak bence bunları düşünme. Eğer ki doktorun güvendiğin birisi ise zaten yanlış bişey yapmaz sen işlemler konusunda kafanı karıştırma bence
Canım benim inşallah rabbim bekletmez seni tekrar kavuşursun yavruna
Herkes aynı değildir alttan muayeneden korkmak boşuna bence. Sıkıntı olucak olsa dr bakmaz öyle.
Ben keseden sonra tekrar gitmiştim dr istersen haftaya gel dedi. Yok bence vajinal bakın yoksa düşünürken deliricem dedim.
Drda dedi aferin valla herkes korkuyor bununla ilgili çok semire katıldım. Genelde böyle düşünüyorlar dedi. Boşuna korkupta bebeğinide strese sokma canım
kuzum arkadaşta yazmış bak bence bunları düşünme. Eğer ki doktorun güvendiğin birisi ise zaten yanlış bişey yapmaz sen işlemler konusunda kafanı karıştırma bence
Canım benim inşallah rabbim bekletmez seni tekrar kavuşursun yavruna
Güzel haberlerle geleceksin inanıyorumYarina az kaldi kalbim agzimda insallah degerim artip kese olusmustur. Sabah 09.45 randevum.