2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Korktum simdi yaaa.
İlk gebeliğimde üstten keseyi ve bebeği görmüştük malesef olumsuz sonuçlandı.İkinci gebeliğimde 5 haftalık iken özel hastanede alttan baktılar.7 haftalıkken devlette alttan baktılar sonra hep özelde üstten bakıldı ve şükür sağlıklı bir kızım oldu..Ben de alttan üstten bakılma ile gebeliğin sorunlu olması arasında bağ olduğunu düşünmüyorum..Allah hayırlısını versin..İçinizi ferah tutun.

Ben Ankara da semt polikliniğinde baktırdım. Biraz doktrla alakalı bence. Doktor direk ultrasonda baktı. Vajina ya gerek duymadı. Kimyasal gebeliğimde gittiğim acildeki kadın direk vajinadan baktı. Özel hastaneye karşıyım ama bazen devletdeki hastanelerde paldr küldürede karşıyım. 2 hastanedeki doktorla devam ederim. Takip için Özel hastanede gebelik takibi düşünmüyorrm şimdilik.
canım bende ankara dayım hangi hastaneye gitmeyi düşünüyosun

canım bende ankara dayım hangi hastaneye gitmeyi düşünüyosun
50.yıl atatürk gögüs hastanesinde emine hanım ve yenimahalle semt poliklngnde Yetkin bey var. İkisinide beğendim. Nasip bebek sağlıklı gelişirse sonrada bakarım duruma göre. Şimdilik bu ikisi baktı. Yetkin bey çok nazik biri. Çarşamba il dışına çıkcağımı söyledim. Hemen yarına randevu verdi. Kendi anabinasına. Tahlilleri acil istetti.

İlk gebeliğimde üstten keseyi ve bebeği görmüştük malesef olumsuz sonuçlandı.İkinci gebeliğimde 5 haftalık iken özel hastanede alttan baktılar.7 haftalıkken devlette alttan baktılar sonra hep özelde üstten bakıldı ve şükür sağlıklı bir kızım oldu..Ben de alttan üstten bakılma ile gebeliğin sorunlu olması arasında bağ olduğunu düşünmüyorum..Allah hayırlısını versin..İçinizi ferah tutun.

Insallah canim icimi ferahlattin.

Ben battan 3 gün önce vermişim 40 cikmiş. Bat tarihim tam yarınmış baktımda programdan. Ondan mi düsük cikti acaba bilemiyorum endiselendim bi yandan. Gerci internette 3 haftalık gebelikte 5-50 arası normal diyo bende yaptırdıgımda 3 haftadaymısım. Bakalım neler olacak

50.yıl atatürk gögüs hastanesinde emine hanım ve yenimahalle semt poliklngnde Yetkin bey var. İkisinide beğendim. Nasip bebek sağlıklı gelişirse sonrada bakarım duruma göre. Şimdilik bu ikisi baktı. Yetkin bey çok nazik biri. Çarşamba il dışına çıkcağımı söyledim. Hemen yarına randevu verdi. Kendi anabinasına. Tahlilleri acil istetti.
ben ilk hamileliğim de zübeyde hanıma gitmiştim memnun kaldım.özellikle doktorum çok çok iyiydi. yine zübeyde hanıma gitcem doktorumun tayni çıkmış ona çok üzüldüm. leyla çakır ın adını çok duydum ona aldım randevumu inşallah ondan da memnun kalırım

Görümcem kızında bat günü 7 ile öğrenmişti kız kocaman oldu şimdi. Korkmayın bhcgye takılmayın. Artışta %60 olunca sıkıntı yok zaten

Merhaba kizlar benim ilk gebeligim bat 23 hazirandi ve dört gün gecikince idrar ve kan testim pozitif cikti 26 haziranda. Son adetin 34. Günü bhcg 284 çıktı. Bugun dr gittim ama doktor henuz keseyi goremeyecegini en erken 3 temmuzda görebileceğini simdilik dis gebelik olma ihtimalini soyledi ve benden bazi testler istedi. Birde folik asit baslatti eger melegim tutunursa dogum 2 mart 💕 umarim hersey yolunda gider hepimiz saglicakla kavusuruz 🤲

Merhaba kizlar benim ilk gebeligim bat 23 hazirandi ve dört gün gecikince idrar ve kan testim pozitif cikti 26 haziranda. Son adetin 34. Günü bhcg 284 çıktı. Bugun dr gittim ama doktor henuz keseyi goremeyecegini en erken 3 temmuzda görebileceğini simdilik dis gebelik olma ihtimalini soyledi ve benden bazi testler istedi. Birde folik asit baslatti eger melegim tutunursa dogum 2 mart 💕 umarim hersey yolunda gider hepimiz saglicakla kavusuruz 🤲
Hayırlı olsun ben bu drları anlamıyorum ya anlayamayacağım da galiba. Bhcg düzenli artınca dış gebelik olmuyor bunu söyleyecekleri yerde anca korkutsunlar tedirgin etsinler. Sağ salim kucağına alırsın inşallah

Satımız da, bebeğimizin doğacağı zamanda, hastaneye gideceğimiz günde aynı biliyor musunuz 😁😁

Merhaba hayırlı olsun bebisin :KK36:

Hayırlı olsun ben bu drları anlamıyorum ya anlayamayacağım da galiba. Bhcg düzenli artınca dış gebelik olmuyor bunu söyleyecekleri yerde anca korkutsunlar tedirgin etsinler. Sağ salim kucağına alırsın inşallah
İnsallah 🤲 bugün boyle gecince evet esimde bende epey tedirgin olduk 10 aydir istiyoruz cunku bugüne kısmet oldu biraz erken ogrenmisiz sanirim beklemek suan zor geliyor kalp atisina kadr tam sevincimizi yasayamayacagiz. Hepimizin hcgleri olmasi gereken gibi artış gösterir insallah 🤲🤲🤲

X