2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar nasılsınız benim kızım 7 sene sonunda olmuştu 15.5 haftalık hamile olduğumu ogrendim bugün adet görmedim için geç haberim oldu pazar günü gebelik testi yaptım pozitif olunca doktora gittim kız bebek bu da 2021 Mart annesi olarak paylaşmak istedim sizlerle de
Başka var mı acaba benim gibi merak ettim
Ohh o kadar sabretmeye karşılık iki cimcime çok sevindim 😘 İkiz gibi büyüyecekler

Susleri kiyafetleri hazir bizde haftaya c.tesi gunu kutlamayi dusunuyoruz. 28 subat pzartesi olunca😍1 yas asisi var huzursuz olmadan atlatim insallah. 1 martta da ise basliyorum insallah benim ve ailem icin hayirli bir zamandir.
Bir yanim ise baslamak istiyor bir yanimda uykuszlukla nasil olacak diyor. Allah kolayligini versin insallah.
Bende yarın kutlayacaktim süslemistik kv kp görümcem covid oldular iptal ettik mecbur inşallah haftaya artık. Uykusuzluk gerçekten birşeye benzemiyor oğlumda çok yaşadım şükür kızım öyle değil.

Kizlar mrb kizimin haftaya dogum gunu ve biz hala yurumuyoruz 😭 sizinkiler yuruyormu emekliyor koltuktan tutunup siraliyor ellerini birakip 2 3 sn duruyor ama adim atmiyor ellerini tutup yurutmeye calisiyoruz oturmak istiyor
Şükür 11 aylıktan bu yana yürüyoruz ilk zamanlar bizde öyleydik 2-3 saniye durup oturuyordu elinden tutup yürütmeye çalışınca da direk oturuyordu. Sonra birden yürümeye başladı sizinki de yakındır bence örümceğe hiç bindirmedim siz bindiriyor musunuz o da geciktiriyor çünkü

Kizlar mrb kizimin haftaya dogum gunu ve biz hala yurumuyoruz 😭 sizinkiler yuruyormu emekliyor koltuktan tutunup siraliyor ellerini birakip 2 3 sn duruyor ama adim atmiyor ellerini tutup yurutmeye calisiyoruz oturmak istiyor
Benim kızımda tam olarak bu durumda yarın yürüme arkadaşını kuracağız belki onunla motive olur 🙏🏻

Benim kızımda tam olarak bu durumda yarın yürüme arkadaşını kuracağız belki onunla motive olur 🙏🏻
Biz ne zaman yuriteci biraktik yurune arkadasini aktif kullanmaya basladi oglum. O kadar kullanmiyordu bilr ama tembellestiriyor cocugu. Simdi ara ara kalkip yuruyor odadan odaya geciyor bakti dustu hemen emekliyor😂isine ne gelirse.
T Tgcee_123 senin kizinda baslar yakinda guveni geldiginde yuruyorlar. Saglikli olsunlar yterki.

Bende yarın kutlayacaktim süslemistik kv kp görümcem covid oldular iptal ettik mecbur inşallah haftaya artık. Uykusuzluk gerçekten birşeye benzemiyor oğlumda çok yaşadım şükür kızım öyle değil.
Gec olsun guc olmasin. Masallah hep uyusun deliksiz uykulari olsun. Benim sipa anne kokusu mi ariyor ya da bu aralar alttaki kesicileri cikacak ondan cok huysuz
Parmaklari agzinda ne bulsa agzinda .2 yasina kadar disleri tamamlarsak

Şükür 11 aylıktan bu yana yürüyoruz ilk zamanlar bizde öyleydik 2-3 saniye durup oturuyordu elinden tutup yürütmeye çalışınca da direk oturuyordu. Sonra birden yürümeye başladı sizinki de yakındır bence örümceğe hiç bindirmedim siz bindiriyor musunuz o da geciktiriyor çünkü
1 ay kadar bindirdim snrasinda kendini atmaya calisti biraktik bindirmeyi parmak uclarinda gidiyordu smdi tabana basiyor ama yurumek icin pek istekli degil sabredip beklicez artik

Benimki 20 gün oldu sürünmeye başladı 11 aylık oldu bu ayın 13 ünde kalkıp oturmuyo da hep yuvarlanarak gidiyodu sıralama yapmak da yok ama çok haraket li bende takıyordum bıraktım takmayı yavaştan kalkıp oturma başlangıçları da yapıyo zamanı gelince yapıcaklar ben emeklemez heralde diyodum Bi gün bianda başladı hiç üzme kendini
Doktorumuzda oyle diyor hazir olunca yurur bi sorun yok dedi napalim bekleyip gorucez insallah

Her bebek farklı muhakkak bizimki 9 aylık yürüdü takma canım kafana elbet yürüyecektir biraz genetik olabiliyo esim kardeşleri hep 9 aylık yurumusler

Yürüme arkadsi cok işime yaradı benim ben yürüteç hic almadım fischer köpekcigin arkadsi onu almıştım 7aylık fln dı müziği ışığı dikkatini çekiyordu ilk oturarak oynuyordu sonra tutunup gezmeye başladı 9. Ayda tam yürüdü iyiki erken almışım tavsiye ederim almadıysanz

Yürüme her çocukta farklı Benim doktor arkadaşım onunda bebeği 17 aylık olmustu yürümüyordu nöroloji ye randevu aldılar 18 ay olmasına birbhafta kala yürümeye başladı o yüzden ben takmiyorum zaten bebeğe bakmak bakımları başlı başına stres birde bu şekilde kendimi yormak istemiyorum ..benim bebeğime çocuk doktorumuz tembel geç emekler geç döner dedi ama tam tersi bir hafta sonra tam döndü ardından emekledi inanmıyorum zamanlama olaylarına

Merhaba kizlar. Bütün kuzucuklarimizin doğum günü kutlu olsun💕🐥 benim kızımin da haftaya ilk doğum günü. Ben sizlere beslenme durumlarını sormak istiyorum. Özellikle sadece mama veya mama destekli buyutenler ek gıda ile birlikte şu an nasıl besleniyor bebekleriniz? İstahlar ne durumda? Hangi yiyecekleri çok seviyorlar ve garanti yer dediğiniz tarif var mı? Çok çok iştahsız kızım için yardımlarınızı bekliyorum..

Merhaba kizlar. Bütün kuzucuklarimizin doğum günü kutlu olsun💕🐥 benim kızımin da haftaya ilk doğum günü. Ben sizlere beslenme durumlarını sormak istiyorum. Özellikle sadece mama veya mama destekli buyutenler ek gıda ile birlikte şu an nasıl besleniyor bebekleriniz? İstahlar ne durumda? Hangi yiyecekleri çok seviyorlar ve garanti yer dediğiniz tarif var mı? Çok çok iştahsız kızım için yardımlarınızı bekliyorum..
Merhaba cnm sizinde dogum gününüz şimdiden kutlu olsun benim kızımm 2 ay anca emdi malesef emmedi mama veriyodum 6 aya kadr simdide yemesi ne cok iyi ne cok kotu tavuklu yogurt ve tarhana çorbasını cok seviyor kahvaltıyı seçiyor yumurtanın sadece beyazını yiyor oyuzunden bende yukarı pisiriyorum içinede sarısını eziyorum biraz pekmez muz 1 tane ceviz rendeleyip karıştırıp yediriyorum hepsini bitiremiyor ama yarısını yiyor sonra 1 kere mama verip oglen uykusuna yatıyorum kalkınca yogurt ve armut yada elma rendeliyorum aradan biraz gecinceye genelde corba veriyorum akşam üstüde biz neyersek artk onada veriyorum tuzsuz yapıyorum yemekleri pırasa ıspanak patetes nohut balık tavuk kofte pilav makarna ne yaparsam veriyorum bazen irmikli muhallebi gibi yapıyorum sabahta pankek krepte yapıyorum bazen birde severek yediği taze fasulyeyi kıyıp atmadım buzluğa onu kaynatıp süzüyorum arpacık sogan kıyma zeytin yağda kavuşuyorum fasulyelerde içine atıp karıştırıyorum yanınada ayran yapıyorum onuda seviyor aklma gelenler bukadar

Merhaba cnm sizinde dogum gününüz şimdiden kutlu olsun benim kızımm 2 ay anca emdi malesef emmedi mama veriyodum 6 aya kadr simdide yemesi ne cok iyi ne cok kotu tavuklu yogurt ve tarhana çorbasını cok seviyor kahvaltıyı seçiyor yumurtanın sadece beyazını yiyor oyuzunden bende yukarı pisiriyorum içinede sarısını eziyorum biraz pekmez muz 1 tane ceviz rendeleyip karıştırıp yediriyorum hepsini bitiremiyor ama yarısını yiyor sonra 1 kere mama verip oglen uykusuna yatıyorum kalkınca yogurt ve armut yada elma rendeliyorum aradan biraz gecinceye genelde corba veriyorum akşam üstüde biz neyersek artk onada veriyorum tuzsuz yapıyorum yemekleri pırasa ıspanak patetes nohut balık tavuk kofte pilav makarna ne yaparsam veriyorum bazen irmikli muhallebi gibi yapıyorum sabahta pankek krepte yapıyorum bazen birde severek yediği taze fasulyeyi kıyıp atmadım buzluğa onu kaynatıp süzüyorum arpacık sogan kıyma zeytin yağda kavuşuyorum fasulyelerde içine atıp karıştırıyorum yanınada ayran yapıyorum onuda seviyor aklma gelenler bukadar

Mamayıda gece yatmadan bidaha veriyorum birde sabaha karşı 5 gibi uyanıyo mama diye ağlıyo birde ozamn veriyorum

Susleri kiyafetleri hazir bizde haftaya c.tesi gunu kutlamayi dusunuyoruz. 28 subat pzartesi olunca😍1 yas asisi var huzursuz olmadan atlatim insallah. 1 martta da ise basliyorum insallah benim ve ailem icin hayirli bir zamandir.
Bir yanim ise baslamak istiyor bir yanimda uykuszlukla nasil olacak diyor. Allah kolayligini versin insallah.
3 ay önce basladım ben de işe, insan alısıyor hıc merak etme:)
Oglum da bı an da yurumeye basladı hıc yurumeyecek gibiydi

X