2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

3 uykuyu sabah 6 da uyandiginda gnduz yarimsaat 1 saatte uayndiginda uyutuyordum. Artik tamamrn 2 uyku. Oglen 3 ten sonra uyutma dedi doktor ama gun icinde hic uyumayan bebegi 3 ten 8 e kadar gelde tut .
3 de erken degilmi ya bebekten bebege fark var ama gene de yorulur 3 de uyanirsa 7de uyutmak gerek erken olur.Kimisi hic takmiyor 8de yatirip tekrar kaldirip 12de yatiran da var oyle mi olmak iyi bilemedim ama ben bu isin bir duzeni olmasi gerektigini dusunyorum.

Devletteki doktorum dedi canım çok yoğun enfeksiyon var tedavi edilmezse erken doğuma sebep olur dedi bunu Ebru hanıma kontrol icin gittiğimde anlattım dogru dedi takip edicez sıkıntı olduğunu hissettiğin an hemen gel randevu almadan dedi😣 benim tüp bebek olduğu icin ve cikolata kisti sezeryana yönlendirme yapıyor gibiler o yüzden 37-38 en geç🥰
Hayırlı olsun doğumda kistiniz alındı mı

3 de erken degilmi ya bebekten bebege fark var ama gene de yorulur 3 de uyanirsa 7de uyutmak gerek erken olur.Kimisi hic takmiyor 8de yatirip tekrar kaldirip 12de yatiran da var oyle mi olmak iyi bilemedim ama ben bu isin bir duzeni olmasi gerektigini dusunyorum.
Hic gec yatirma taraftari degilim kiziminda en gec 10.30 uyur genelde 9.30 da yatar calisinca oyle duzen kurduk .huysuzlugu yoksa hasta degilse 6 dan sonra uyutmuyorum neredeyse 1 yil oldu surda kaldi 1 yil sonra bu kadar sikinti olmaz. Sabredecegiz baska caresi yok.2 yasinda emmeyide birakinca cok sik uyanmiyorlar . Cis nobeti oluyor 😂

Selam kızlar nasılsınız benim kızım 7 sene sonunda olmuştu 15.5 haftalık hamile olduğumu ogrendim bugün adet görmedim için geç haberim oldu pazar günü gebelik testi yaptım pozitif olunca doktora gittim kız bebek bu da 2021 Mart annesi olarak paylaşmak istedim sizlerle de
Başka var mı acaba benim gibi merak ettim

Selam kızlar nasılsınız benim kızım 7 sene sonunda olmuştu 15.5 haftalık hamile olduğumu ogrendim bugün adet görmedim için geç haberim oldu pazar günü gebelik testi yaptım pozitif olunca doktora gittim kız bebek bu da 2021 Mart annesi olarak paylaşmak istedim sizlerle de
Aaa bı bebek daha mı :) bence harıka

Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🤲 araları az olacak arkadaş gibi olacaklar ne güzel

2 kız çok güzel geliyor bana gözünüz aydın beraber büyüyecekler ne güzel

Allah saglicakla kucaginiza aldirsin. Ne guzel ikisi birden buyuyecek.😍

Susleri kiyafetleri hazir bizde haftaya c.tesi gunu kutlamayi dusunuyoruz. 28 subat pzartesi olunca😍1 yas asisi var huzursuz olmadan atlatim insallah. 1 martta da ise basliyorum insallah benim ve ailem icin hayirli bir zamandir.
Bir yanim ise baslamak istiyor bir yanimda uykuszlukla nasil olacak diyor. Allah kolayligini versin insallah.

Kizlar mrb kizimin haftaya dogum gunu ve biz hala yurumuyoruz 😭 sizinkiler yuruyormu emekliyor koltuktan tutunup siraliyor ellerini birakip 2 3 sn duruyor ama adim atmiyor ellerini tutup yurutmeye calisiyoruz oturmak istiyor

Kizlar mrb kizimin haftaya dogum gunu ve biz hala yurumuyoruz 😭 sizinkiler yuruyormu emekliyor koltuktan tutunup siraliyor ellerini birakip 2 3 sn duruyor ama adim atmiyor ellerini tutup yurutmeye calisiyoruz oturmak istiyor
Benimki 20 gün oldu sürünmeye başladı 11 aylık oldu bu ayın 13 ünde kalkıp oturmuyo da hep yuvarlanarak gidiyodu sıralama yapmak da yok ama çok haraket li bende takıyordum bıraktım takmayı yavaştan kalkıp oturma başlangıçları da yapıyo zamanı gelince yapıcaklar ben emeklemez heralde diyodum Bi gün bianda başladı hiç üzme kendini

X