Ben de vermiyordum geçen hafta doktora sordum verebilirsin dedi.ama fazla verme ki midesi dolmasin yoksa emmez seni dediBen vermiyorum daha hava cok sicak olunca veresim geliyor ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de vermiyordum geçen hafta doktora sordum verebilirsin dedi.ama fazla verme ki midesi dolmasin yoksa emmez seni dediBen vermiyorum daha hava cok sicak olunca veresim geliyor ama
Mamaya başladıysan ver canim bebeğine. Ben emziriyorum yinede veriyorum az az alıyor zaten.Ben vermiyorum daha hava cok sicak olunca veresim geliyor ama
Bende birkaç cay kaşığı ile veriyorum cay kaşığını dolduramıyorum yakasına falan döküyor tukuruyot geriBen de vermiyordum geçen hafta doktora sordum verebilirsin dedi.ama fazla verme ki midesi dolmasin yoksa emmez seni dedi
Ben de gidince sorayim biBen de vermiyordum geçen hafta doktora sordum verebilirsin dedi.ama fazla verme ki midesi dolmasin yoksa emmez seni dedi
Biraz arastirdim gerek yok deniyor mama icse bile ama ben havalardan dolayi versem mi diyordum birde doktorun fikrini alirim bakalimMamaya başladıysan ver canim bebeğine. Ben emziriyorum yinede veriyorum az az alıyor zaten.
Sor tabi daha iyi olurBen de gidince sorayim bi
Biraz arastirdim gerek yok deniyor mama icse bile ama ben havalardan dolayi versem mi diyordum birde doktorun fikrini alirim bakalim
Bizim doktorumuz bi kac cay kasigi su ver dedi canim mamadan sonraKizlar bebeklerinizi emzirdikten sonra dilinde beyaz süt kalıntısı oluyor mu benim bebekte arada oluyor su veriyorum çay kaşığıyla sizler neler yapiyorsunuz
Bu ara bebeler diyette snrım yemıyorlarİnşaAllahh canım ya. Mama hiç istemiyorum vermeyi. Zaten biberon almıo asla. Omzuma yaslayıp gazını cıkarıom. Fışkırta Fışkırta kusuo. İnşallah geçicidir. Bide 2 3 gündür emmek istemio eliyle ittirio. Acaba 4 ay sendromu mu acaba
Evet evet geçen hastanede tam hemşire oksijen ölçeceğinde Bı fışkırttı. İnsan korkuo. İşte kusmasına okadar takılmamıştım taki kilo kaybedince ye kadar. Bide 2 3 gündür emmek istemio 1 2 dk emip eliyle ittirio.
Ben sadece anne sutuyle beslıyorum dun doktor kontrolunde su vereyım mı dedım gerek yok dedi.. ama bı kac kere vermıstım belkı yıne verırım doktorlar frklı konusuo hepBen de gidince sorayim bi
Biraz arastirdim gerek yok deniyor mama icse bile ama ben havalardan dolayi versem mi diyordum birde doktorun fikrini alirim bakalim
Bazı yazilarda anne sütü ve formül mama icen bebeklerde ilave suya gerek yok diyor ama bazı yerler azicik verilmeli diyor ben de sadece cok sıcak günlerde arada vereyim bari diyorum ama kararsizim doktora gidince soracagimBen sadece anne sutuyle beslıyorum dun doktor kontrolunde su vereyım mı dedım gerek yok dedi.. ama bı kac kere vermıstım belkı yıne verırım doktorlar frklı konusuo hep
Normal sartlarda mama da verilse emzirilse de 6 aydan once suya gerek yok deniliyor.ki ben kizimda hic vermedim 6 ay dolmadan.ama ogluma şimdi veriyorum çünkü çişi azaldı.bunu soyledim doktora terle de atiyordur falan dedi.ama az da olsa verebilirsin dedi suBen de gidince sorayim bi
Anladım canım. Bizde bezde degisim olmadi mamadan sonra cogaldi hatta. Disarilar cok sicak ama evimiz serin oluyor genelde sanirim ondan.Normal sartlarda mama da verilse emzirilse de 6 aydan once suya gerek yok deniliyor.ki ben kizimda hic vermedim 6 ay dolmadan.ama ogluma şimdi veriyorum çünkü çişi azaldı.bunu soyledim doktora terle de atiyordur falan dedi.ama az da olsa verebilirsin dedi su
O zaman hic vermene gerek yok canim.tabi yine sen bilirsinAnladım canım. Bizde bezde degisim olmadi mamadan sonra cogaldi hatta. Disarilar cok sicak ama evimiz serin oluyor genelde sanirim ondan.
Sonucta verilse de bie zararinin olacagini sanmam sudur nihayetindeO zaman hic vermene gerek yok canim.tabi yine sen bilirsin
Ağzında pamukcuk oldumu hiçBizim doktorumuz bi kac cay kasigi su ver dedi canim mamadan sonra
Ben veriyorum canım su içeceğini anlayınca bi mutlu oluyor ki çok sıcak var suyun zararı olacağını düşünmüyorumBazı yazilarda anne sütü ve formül mama icen bebeklerde ilave suya gerek yok diyor ama bazı yerler azicik verilmeli diyor ben de sadece cok sıcak günlerde arada vereyim bari diyorum ama kararsizim doktora gidince soracagim
Yaa tepki veriyor mu suya yerim onu benn. Aynen bir zarari olmaz ben gerek yoksa bosuna vermeyeyim diye dusunuyordum sadece ek gidaya bile yeri geliyor baslanmasi gerekiyor bu ayda. Su verince ne olacak sankiBen veriyorum canım su içeceğini anlayınca bi mutlu oluyor ki çok sıcak var suyun zararı olacağını düşünmüyorum
Senin Metehan da mı emmio canımBu ara bebeler diyette snrım yemıyorlar
Ben sadece anne sutuyle beslıyorum dun doktor kontrolunde su vereyım mı dedım gerek yok dedi.. ama bı kac kere vermıstım belkı yıne verırım doktorlar frklı konusuo hep
Idrari koyu renkti, terledigi icin susuz kaliyordur ver dedi doktorumuz afiyet olsun bebisinizeBende bugun basladm bir cay kasigiyla doktorun boyle demesi rahatlatti beni smdi
Ne yazik ki benim.bebisime şu aralar bi kerede 120 cc yedirmek imkansiz. Sanirim sicaktan boyle oluyor. Doktor da 6. Ayina kadar en az 7800 gr olmali dedi iyice stres oldum. Daha cok var cunku o kilolara Umarim benimki de beslenmeye baslar artikAmiin işallah sizinki de sever. Ben hipp alacak gibiydim ama baktım herkes sma önerdi onu alayim dedim. Hatta doktorumuz bircok mama saydı ben de sadece birini önerirseniz hangisini alalim dedim o zaman sma alın bebeklerinde damak tadı var sonucta dedi. Ona ragmen gidip aptamil denedik tabi biz hata ettik başta
Mama miktarı konusuna gelecek olursak doktorunuz bebeginizin gidişatına göre öneride bulunacaktır muhtemelen ama bize günde 4 defa verin dedi. Normalde 4. Ayda bebekler daha fazla süt icer ama bizimkinin midesi ufak bu yüzden 120 ile baslayin baktiniz içiyor arttırın dedi. Mamaların ikisini verebilirseniz gece verin dedi gün icinde sürekli biberonla haşır neşir olsun istemedi ama ben gece sadece 1 kere verebiliyorum.. 3 defa gündüz sabah öğle akşam veriyorum. Eğer emmek isterse mamadan sonra emziriyorum ama pek emmiyor tabi. Mama icmedigi bosluklarda da sık sık emzirmeye çalışıyorum
Aynen oyle.maksat midesi suyla dolmasın, emmekten vazgecmesin vermeyin demelerindeki amaç.Sonucta verilse de bie zararinin olacagini sanmam sudur nihayetinde
Yok cok sukur olmadi hicAğzında pamukcuk oldumu hiç