2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nası gecıyor gunlerin :)
Günler koşturma ile geçiyor bi uyanıyorum ne ara akşam oluyor anlamıyorum Bebeğimden çok ev işleri yoruyor genelde onlara da sağolsun eşim el atıyor. Göğüs uçlarım aşırı yara olmuştu acıdan birşey görmedi gözüm o ara foruma giremedim iyi emziremedim diye kilo alımı da az olmuştu falan onunla uğraştım, yaralarım iyileşti kilo alımımızda inşallah artar biraz alt sınırlara yakın ilerliyoruz
Ama son günler iyice eğlenmeye başladık hareketleri baya çoğaldı sevimlilikleri arttı o yokken biz neye gülüyormuşuz bilmem sizin nasıl gidiyor

Merhabalar kızlar bebeğim 65günlük göbek deliği bu şekilde hala normal mi. Bir de günde 5kere falan kaka yapıyor bana çok gibi geliyor. aynı durumda olan var mı

Eklentiler

• IMG_20210612_221509.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 27
Selam kizlar nasilsiniz bende giremedim birsuredir benimki de dis cikaricak sanirm eli surekli agzinda biberonu agzinda oynatiyo cigniyo. Cok sukur meme reddi yasamadik ama gunduz huzursuz ise emmiyor. Uykudan uyandigi an verdigimde sakin oluyor guzel emiyo. Uykusu cok hafif 15 dkka falan. Bu durum beni zorluyo baya surekli ilgi kucak istiyo bakalm nekdr surecek

Selam canım bizde de durumlar aynı uyku konusunda. Gündüzleri nadiren uzun uyuyor onun dışında kısa kısa kestiriyor hep. Dış konusuna gelince de 2 aylık olunca elini ağzına götürmeye başladı bizimki. Şimdi 3 aylık artık elini ağzından alamıyoruz doktor dış çıkacağı anlamına gelmiyor ama damakları çok kaşınıyor arada ellerinizi yıkayıp sizde yardım edin dedi hatta

Merhabalar kızlar bebeğim 65günlük göbek deliği bu şekilde hala normal mi. Bir de günde 5kere falan kaka yapıyor bana çok gibi geliyor. aynı durumda olan var mı
Gobeginde sikinti mi var anlamadim neden sorun yaptigini. Ama kakasi sorun degil canim oglumda bazen cok bazen daha az yapiyor

Uyuyan bebegimiz olsa sasircam mutfagi zor topluyorum.ki yemek ve temizlik hak getire

cok cabuk büyüyorlarmısss tadını cıkarmaya calısıyorum :)

Hele 2. Bebekler daha hizli buyuyormus kardes dusunurseniz anlayacaksiniz. Kosusturma icinde kayniyorlar.
Aynen yaa benim kızım 2.5 yaşında.ona eskisi gibi vakit ayıramamak, bebek durunca da işe koşturup bebeği birakmak beni üzüyor haksızlık yapmışım gibi geliyor
Ve şu söz çoook doğruymuş: tek çocuk hiç çocuk

Biz duygusal dusunuyoruz halbuki onlar oyle gormuyorlar. Ben bazen kizimi yokluyorum aman bir uyumadın mert ne uykusuzsun ablayla oyun oynayacaktik diyorum o hemen savunuyor kardesini o daha minicik brbek ne yapsin diyor ya da baska savunucu sozlersizin yas araligi daha kucuk 2 yila birlikte oynarlar mutlu olursunuz.su pandemide kardes ne kadar onemliymis gordum. Kardesi olanlar evde birlikte vakit gecirirlerken kizim yalnizdi

Hep gozumun önünde Allah izin verirse 2 sene sonrası

Ben de kaynanaları çok iyi anladım valla, bazen bakıyorum uyurken, küçücük yavrum ileride büyüyecek birilerine aşık olacak, belki kalbi kırılacak, sonra en fazla birkaç yıldır tanıdığı biriyle evlenecek, gözümden sakındığım uyurken nefesini kontrol ettiğim dakka başı ateşini ölçtüğüm bebeğimin başka bir ailesi olacak, ben hep ikinci planda kalıcam

Nesini iyi anladın mesela ben anlamadım :)

Selam kızlar nasılsınız? Bebislerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz malum çok hareketlendiler artık sürekli oyun konuşma vs istiyorlar benimki oyun halisini çok sevdi oyuncaklarla oynuyor siz neler yapıyorsunuz bebislerinizle

4. aya girdik artık oturmak istiyor kendini oturma pozisyonuna getirmeye çalışıyor doktorlar bu ayda oturtmaya başlayabilirsiniz diyorlar annemde öyle dedi siz oturtmaya başladınız mı

Eger doğum takviminiz dogruysa henüz 3 aylık olarak sayiliyorlar canim. O yuzden henüz oturtmak için erken.
Ben de oyun halısına koyuyorum.firsar bulursam zeka kartlarıni gösteriyorum.
Kurabiyex

4. aya girdik artık oturmak istiyor kendini oturma pozisyonuna getirmeye çalışıyor doktorlar bu ayda oturtmaya başlayabilirsiniz diyorlar annemde öyle dedi siz oturtmaya başladınız mı
Her ihtimale karşı 4buçuk aylıkken oturtmaya başlarım ama kucağımda.
Hafif geriye yaslar pozisyonda günde 5-10 dk otursalar kafi. 6. Aya kadar desteksiz oturmuş olurlar bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…