2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun. Ben de aynı şeyleri yaşadım. Doktor ihmali olduğunu düşünüyor musunuz?

Merhaba kızlar nasıl geçiyor günleriniz. Benim bu aralar aşırı yorucu geçiyor. İlk 2 ay gayet güzeldi uyku düzenimiz vardı gaz sıkıntımiz da olmadi hiç ama 3 aylık olduğumuzdan bu yana meme reddi yaşıyoruz bu büyüme atağı midir nedir sürekli bir huysuzlugu var gunduz uykusu 15 dakikadan ibaret o da ev sessiz ise. Abisi de beni aşırı zorluyor kıskançlıkları ve yaramazlıkları tavan yaptı. Bir de grip oldu kardeşine yaklaşma dedikçe ona da bulaştırdı ikisinin de burnu felaket akıyor. Yani tek çocuk hiç çocukmuş ben onu anladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İyi akşamlar kızlar, bugun emzirme ödeneği almaya gittim ptt ye, size görünmüyor dedı, doğum yaptığım hastaneyi aradım acaba onlar başvurmadı mı dıye, devlet memuru iseniz doğum yardımı ve emzirme yardımı alamazsınız dedı, ben öğretmenim,sanki memurlar da alıyor dıye biliyordum burda alan var mı kızlar ben mi yanlış hatırlıyorum?

Emzirme alamıyoruz ama aile sosyal pol. Basvurup dogum nyardimi aliyoruz her 2 cocugumda da yatti ptt den adimiza yatiyor

Gecmis olsun canim 2 cocukla zor oluyor benim sinirlerim bozuldu kizimin ani yaptigi hareketler oglumu korkutuyor uykusunda surekli aglayarak uyaniyor yavas sevelim bebegi diyoruz anlamiyor. Allahtan apartmanda komsular varda aksam oldumu bebege esim bakiyor biz 2 saat disarda oluyoruz cocuklarla oynuyot. Birde kizlar atom.bombasından meteordan bahsetmis cocuk odasinda kalamiyor ben bebegi uyutuyorum dibimde bitiyor yemegi bile yemeden kalkip bebegin yanina geliyor. Bebeginde damaklari kasiniyor salyasi akiyor yakamiz islak hep. Anlayacagin rahatlik yok 15 haziranda kayinvalidenin yanina gidecegim 15 gun birlikte bakariz.

Çok geçmiş olsun. Ben de aynı şeyleri yaşadım. Doktor ihmali olduğunu düşünüyor musunuz?
Doktor ihmali olduğunu düşündük ilk başta ama benim 37.haftada nişan geldi hemen gel alacağız dedi.ilk oglumda mekonyumlu su gelmişti ama o yutmamisti.miadi dolan cikmak isteyen.oksijensiz kalan veya anne strese girerse bu durumlarda bebek kaka yapabilirmiş.bir cok doktora sorduk.yani doktor önceden bilemezmis kaka yapacağını.kapali bir kutu iste..umarim iyisinizdir sizde

Sağol canım sizin büyük kaç yaşında benimki 5.5 kardeşi doğduğundan beri daha da huysuzlaştı benimle uyumak istiyor biz eskiden daha mutluyduk diyor bir türlü kabul edemedi kardeşini artık en son beni de emzirsene dedi bilmiyorum artık ne yapacağım çok yoruldum. Sizede değişiklik olur 15 gün

Benim e devlette iban kayitli, emzirme analik hesabima yatti.belki de bu sadece postaneden alınıyordur hesabima yatsın diye bekliyorum bende pttye bi sorayım o zaman
Emzirme ne ki canim sgk nin sut paraso dedigimi esim sgk ya gitmis ben devlet memru.oldugum oldugum.icin çıkmamış

Kizim ekimde 6 yaşına grecek cok fark yok senin oglunla aralarinda. Gececk bu durumlarida kizimda yuz versem emmek isteyecek tiksindirmek icin iyy o bebegin sutu diyorux iste sen ablasin vs oylr dizginliyoruz canim.

Bende su vermeye basladim cok sicak burasi arada veriyorum tukuruyor biberona alismadigi icin brde suyun tadi tuzu yok içmiyor .damaklari cok kasiniyor oglumunda ssu akitiyor sureklj

Bizde haziran 24 te 4 oluyoruz salya bizde de cok artti damaklardan diş izleri belli oluyor ebemizde erken cikarablir dedi bgn havuc verdm eline bi 5 dk kasidi damaklarni sonra birakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…