- 1 Kasım 2019
- 2.676
- 4.688
Aynen benimki de kucağımda oturmak etrafı şzlemdk istşyor.Benim miniğim de aynı. Memeyle kavga ediyor resmen. Çekiştiriyor, Allah tan dişleri yok diyorum yoksa koparacak
Allah hepimize kolaylık versin.
Bir de oturmak istiyor Agah :)) bildiğin böyle başını kaldırıp oturur pozisyona gelmeye çalışıyor, oturur pozisyonda tutunca da çok mutlu oluyor
Ya çok titiz bir insan, çok takıntılı biede başkalarının evinde misafir oldupunda görğdklerini sanki onlar her zaman öyleymiş gibi sanıyor.Hamile iken de anlayışsız dı hala öyle çocuğu vereceksin ona hem baksın hemde evi toplasın bakalım ben dert ediyorum eşim bana neden dert ediyosun olmasın boşver diyo gerçekten tanımadan sinir oluyorum eşinize
Canim ben cok arastirdim, drlar vurdurulmasindan yana.emzirdigim icin ben de tereddutteydim.asi hakki cikmasina ragmen 1 ay kadar bekledimKizlar merhaba. Aranizda covid aşısi vurulan oldu mu su an sadace biontech var bildiğim kadar. Aşı hakkım çıktı.emzirirken vurdurmakta sıkıntı olur mu sizce. Bu ayın sonunda işe başlayacağım nasipse.kızım 2.5 aylık oldu.kafamda deli sorular
Benimde arastirdiklarim hep bu yönde.sonuç olarak corona olunca emzirebilirsam aşısıni olunca da emzieebilmeliyimCanim ben cok arastirdim, drlar vurdurulmasindan yana.emzirdigim icin ben de tereddutteydim.asi hakki cikmasina ragmen 1 ay kadar bekledim2 hafta önce ben de biontech vuruldum.
Allah yardimcin olsun kendini psikolojik olarakda yipratma. takmamayi bileceksin onun istedigi gb biri olmak bebekle biraz zor. Hem temizlik hem yemek hem bebek hepsi olmuyor. Esim 8 yillik evliliğimizde ilk defa dun utu yapti o da bebegin kiyafetlerini.dun cok agladi oglum onu susturamak bana düştü utuler ortada kaldi rica ettim yapti.Ya çok titiz bir insan, çok takıntılı biede başkalarının evinde misafir oldupunda görğdklerini sanki onlar her zaman öyleymiş gibi sanıyor.
Benimki de yattı 9 Mayıs'ta doğum yaptım. 10 gün kaldı hastanede. Çok korkuyorum.Arkadaşım bebeğin ne durumda ben de cuma doğum yaptım aynı sebepten yatiyor
Ben de aynı durumdayım. Çok çok üzgünüm. Nasıl durumu bebeğinizin.?Kızlar malesef bebeğim hala yoğun bakım ünitesinde.mekonyum aspirasyonu olmuş ciğerlerinde az bir mekonyum varmış solunum cihazına bağlı ve antibiyotik tedavisine başlanacakmış.dr ümitli konuştu ama benim yüreğim yanıyor nolur dualarınızı eksik etmeyin.yaşafi isminin yüzü suyu hürmetine dua edin yavruma da hemen düzelip sağlıcakla geliversin yanima
Doğum yardimi parasi yatan var mi? Martta basvuru yapmıştım.mayista yatar demistiler ama hala yat
Peki oksijensiz kalmış mı bu arada bebek?Çok geçmiş olsun.Rabbim sifalar versin bu güzel günün yüzü suyu hürmetine
5 gündür yoğun bakımda hala çıkmadı ciğerleri yoğun sekrasyona uğramış onu temizliyorlar ama genel itibariyle iyiymis,doktormuz öyle söyledi bugün çok şükür Allahima
Sizinde mi mekonyum aspirasyonu sebebiyle yatıyor ?ne diyor doktorunuz?
Benimki de yok ortadaDoğum yardimi parasi yatan var mi? Martta basvuru yapmıştım.mayista yatar demistiler ama hala yatmadı.
Doğum raporu ve nufus cuzdani fotokopisiyle aile çalışma ve sosyal hizmetler müd. Gidilip basvuru yapılıyor.herkese veriliyor.Şartları ne? Herkese veriliyor mu?
Öncelikle çok gecmis olsun.evet oksijensiz kalip solunum cihazina bağlanmıştı mekonyum az miktarda ciğerlerdeydi aspire edildi 10 gün yoğun bakimda yatti.cok şükür simdi iyi kucağımda uyuyor hatta şuanPeki oksijensiz kalmış mı bu arada bebek?
Nereye basvurdunuz5 martta doğum yaptım, hemen başvurdum, 2 hafta önce ptt den teslim aldım doğum yardımını. Ama ptt de 1 saat sıra bekledim, sıra beklemeyi bilmeyen, yok ben yaşlıyım yok hastayım diyerek öne geçmeye çalışan ahlaksız tiplerle uğraşarak rezillik çektim :/ en son birine dalacaktm artık, 2 aylık bebeğimi bırakıp gelmişim, 1 saat sıra beklemişim, bi de destursuz araya kaynamaya çalışan tiplere eyvallahım yok!! Off çok sinirlendim :))))
Geçmiş olsun canım... Benim oğluma ultrasonda teşhis konuldu sonra fetüs kardiyolojisine yönlendirildi. Orda sıkıntı problem oladabilir, olmayadabilir dendi. Doğuma bebeğime acil müdahale edebilecek bir ekiple girdik. Çok şükür bebeğim sağlıklı dünyaya geldi. Bizden genetikle ilgili birşey istemediler oğlum 8 yaşında ama çok şükür ki sağlığı da yerinde. Tek böbrekli doğmuş daha önceki yazımda yazdığım gibi 7 yaşında öğrendik tesadüfen. İnşallah senin bebeğimde sağlıkla dünyaya gelir.Merhaba benimde tek arter tek ben ve böbrekte at nalı böbrek teşhis edildi. Genetik bir hastalık olabilir dediler. Amniyosentez önerildi yaptırdım sonuç bekliyorum. Ama yaptırdığıma çok pişmanım içim içimi yiyor. Bebeğime bir şey olursa diye. Çocuğunuz nasıl? Tek damardan dolayı böyle sorunlar olabiliyor diye söyleyende var. İnşallah genetik bir sorun çıkmaz.
Merhaba biz de bu haftasonu göz muayesıne gıdecez.. rota da gecen hafta olduİyi akşamlar kızlar...
Uzun zamandır yazamadım 1 martta doğum yaptım çok şükür bebeğim sağlıkla büyüyor. İnşallah bu hafta sonu sünnet olacak
Sizler göz muayenesini yaptırdınız mı?
Rotavirüs aşısı yaptıracak arkadaşlar bu ay uygunmuş biz yaptırdık. Paylaşmak istedim.
Ne kadarlık bebeğiniz, mr çekilmismiydi? Bir sorun var mıydı? Çok üzgünüm, sütüm kesildi.Öncelikle çok gecmis olsun.evet oksijensiz kalip solunum cihazina bağlanmıştı mekonyum az miktarda ciğerlerdeydi aspire edildi 10 gün yoğun bakimda yatti.cok şükür simdi iyi kucağımda uyuyor hatta şuansakın üzülmeyin geçecek sapasağlam gelecek sizin miniginizde