2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen benimki de kucağımda oturmak etrafı şzlemdk istşyor. Çok mutlu oluyor.

Ya çok titiz bir insan, çok takıntılı biede başkalarının evinde misafir oldupunda görğdklerini sanki onlar her zaman öyleymiş gibi sanıyor.

Canim ben cok arastirdim, drlar vurdurulmasindan yana.emzirdigim icin ben de tereddutteydim.asi hakki cikmasina ragmen 1 ay kadar bekledim 2 hafta önce ben de biontech vuruldum.

Ya çok titiz bir insan, çok takıntılı biede başkalarının evinde misafir oldupunda görğdklerini sanki onlar her zaman öyleymiş gibi sanıyor.
Allah yardimcin olsun kendini psikolojik olarakda yipratma. takmamayi bileceksin onun istedigi gb biri olmak bebekle biraz zor. Hem temizlik hem yemek hem bebek hepsi olmuyor. Esim 8 yillik evliliğimizde ilk defa dun utu yapti o da bebegin kiyafetlerini.dun cok agladi oglum onu susturamak bana düştü utuler ortada kaldi rica ettim yapti.

Doğum yardimi parasi yatan var mi? Martta basvuru yapmıştım.mayista yatar demistiler ama hala yatmadı.

Ben de aynı durumdayım. Çok çok üzgünüm. Nasıl durumu bebeğinizin.?

Peki oksijensiz kalmış mı bu arada bebek?

Şartları ne? Herkese veriliyor mu?
Doğum raporu ve nufus cuzdani fotokopisiyle aile çalışma ve sosyal hizmetler müd. Gidilip basvuru yapılıyor.herkese veriliyor.
Nufus cuzdani fotokopisi hem annenin hem bebeğın varsa diger cocuklarin da.aklimda boyle kaldi.oraya gidince de istenilenleri soyluyorlar zaten

Peki oksijensiz kalmış mı bu arada bebek?
Öncelikle çok gecmis olsun.evet oksijensiz kalip solunum cihazina bağlanmıştı mekonyum az miktarda ciğerlerdeydi aspire edildi 10 gün yoğun bakimda yatti.cok şükür simdi iyi kucağımda uyuyor hatta şuan sakın üzülmeyin geçecek sapasağlam gelecek sizin miniginizde

5 martta doğum yaptım, hemen başvurdum, 2 hafta önce ptt den teslim aldım doğum yardımını. Ama ptt de 1 saat sıra bekledim, sıra beklemeyi bilmeyen, yok ben yaşlıyım yok hastayım diyerek öne geçmeye çalışan ahlaksız tiplerle uğraşarak rezillik çektim :/ en son birine dalacaktm artık, 2 aylık bebeğimi bırakıp gelmişim, 1 saat sıra beklemişim, bi de destursuz araya kaynamaya çalışan tiplere eyvallahım yok!! Off çok sinirlendim :))))

Nereye basvurdunuz

Geçmiş olsun canım... Benim oğluma ultrasonda teşhis konuldu sonra fetüs kardiyolojisine yönlendirildi. Orda sıkıntı problem oladabilir, olmayadabilir dendi. Doğuma bebeğime acil müdahale edebilecek bir ekiple girdik. Çok şükür bebeğim sağlıklı dünyaya geldi. Bizden genetikle ilgili birşey istemediler oğlum 8 yaşında ama çok şükür ki sağlığı da yerinde. Tek böbrekli doğmuş daha önceki yazımda yazdığım gibi 7 yaşında öğrendik tesadüfen. İnşallah senin bebeğimde sağlıkla dünyaya gelir.

İyi akşamlar kızlar...
Uzun zamandır yazamadım 1 martta doğum yaptım çok şükür bebeğim sağlıkla büyüyor. İnşallah bu hafta sonu sünnet olacak

Sizler göz muayenesini yaptırdınız mı?

Rotavirüs aşısı yaptıracak arkadaşlar bu ay uygunmuş biz yaptırdık. Paylaşmak istedim.

Merhaba biz de bu haftasonu göz muayesıne gıdecez.. rota da gecen hafta oldu

Ne kadarlık bebeğiniz, mr çekilmismiydi? Bir sorun var mıydı? Çok üzgünüm, sütüm kesildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…