- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 26
İnşallah evhamdir benimkisi de bizimde uni 2 gün gelen çocuk nörolog var birde yakın ildeki özele aldım 2 görüş olsun diye peşpeşe gideceğiz gece daha yüksek irkilmeleri oluyor gündüz dahanhagif özelde eeg olacaklara gündüz gece durumu yok sanırım olsa daha sağlıklı olabilir aslındaEvet canım yan dal olduğu için ücretleri yüksek. Ben de oğlumu uyku problemleri için çok kez götürdüm. Hiçbir sorun çıkmadı ve birşey de çıkmadı. Çözüm de olmadı.
Melatonin kullandık bir süre ama o da 1 yaştan sonra zaten.
Uyku eegsi ve normal eeg ler yapıldı. Çocuğum çok zorlandı kafasında yapışkanlı kablolarla.
Özellikle uyku eegsi yani gece boyu takipli video eeg nin ücreti epey yüksek 700 civarı idi 2 sene önce.
Bizim bulunduğumuz şehirde özelde çocuk nörolog yoktu o dönem ve normal nörolojiye gitmiştik. Onlar da eeg çekmişti. Şehir hastanesi ve üni de randevu ile uğramamak için özele götürdük.
Nörolog bana çok evham yaptığımı söyleyip beni terapiste yönlendirdi
Ben tatmin olmadım, bu sefer de çocuk nörolojiye götürdüm. Video eeg çekildi, birşey çıkmadı yine. Uyku eğitimi tavsiye etti.
Oğlum şuan 5 yaşında hala uyku sorunu var.
1 yemek kaşığı çok değil mi ya ben yarım çay nardağına 1 çay kaşığı diye baktım saraçoğlunun küründeYarım çay bardağına 1 yemek kaşığı yeterli Canım
Coronadan mi şüpheleniyorsun canim yarin bir doktora git inşallah yoktur biseyinKızlar çok hepnze ayrı ayrı teşekkür ederim ben çok kötym ateşm 37.5 ama o beni zorlamıyor kemiklerm sızlıyor acbaaa hastamı oldm nolcak
Pazartesi gittik canım 58-64 olmuş. Geriden geliyor yine 1 ay sonra tekrar çekilecek. Siz gittiniz mi tekrarkuyrukluyildiz canım tekrar gittiniz mi kalça usgsi için ?
Yatıyorum ben canımSezeryan olan anneler yüzüstü yatabiliyor musunuz
Yatmakta sakınca yok ama kafamı koydugum gibi uyudugum ıcın fırsat olmadı dıyelımSezeryan olan anneler yüzüstü yatabiliyor musunuz
Yatıyorum ben canım
ya ben hala acıyacak diye cesaret edemiyorumYatmakta sakınca yok ama kafamı koydugum gibi uyudugum ıcın fırsat olmadı dıyelım
Verdm testi negatif çıktı mastit olmşm herhalde hayla gögsümde düğüm var kuzm Allah sonumu hayr etsnn ölüm gbi bişeydi Bugün biraz iyimm Başm agrıyor sadceCoronadan mi şüpheleniyorsun canim yarin bir doktora git inşallah yoktur biseyin
Sen yinede şikayetlerin devam ederse 1 test daha iste. Negatif pozitife donebiliyor. Allah korusun sifa versinVerdm testi negatif çıktı mastit olmşm herhalde hayla gögsümde düğüm var kuzm Allah sonumu hayr etsnn ölüm gbi bişeydi Bugün biraz iyimm Başm agrıyor sadce
Hiç sorma canım çok stresli bir gündü 10 yaş yaşlandımAll is well canim bebis muayeme oldu mu sonuclariniz cikti mi?
göğsünü boşaltman lazım canim çok geçmiş olsunVerdm testi negatif çıktı mastit olmşm herhalde hayla gögsümde düğüm var kuzm Allah sonumu hayr etsnn ölüm gbi bişeydi Bugün biraz iyimm Başm agrıyor sadce
Cok geçmiş olsun inşallah biseyi yoktur bebeğinin canım hastanede olmak bile çok üzüyor bizi haklisin. Allah yardımcınız olsun bebislerimizin canı yanmasın inşallah ❤Hiç sorma canım çok stresli bir gündü 10 yaş yaşlandımvideoyu west sendromuna benzettiler 2 doktorda ve 2 eeg çekildi birşeye rastlanmadı ama belli bir isimde koyamadilar duruma uyumayacak kadar iskilmesi söz konusu hiç yaşayan oldu mu sesimi duyan var mı bilmem keşke paylaşsa geçer mi ne olur bilmem tedavid ya da ilaçlı bir durum yok uni deki kadın doktor bayram sonrası tekrar eeg istedi ama özelde ki gerek görmedi
İçimde firtınalar kopuyor uykusuzluk vs geçtim yavrum bakarken içim titriyor Allah tüm evlatları korusun
Cok gecmis olsun insallah ciddi birsey degildirHiç sorma canım çok stresli bir gündü 10 yaş yaşlandımvideoyu west sendromuna benzettiler 2 doktorda ve 2 eeg çekildi birşeye rastlanmadı ama belli bir isimde koyamadilar duruma uyumayacak kadar iskilmesi söz konusu hiç yaşayan oldu mu sesimi duyan var mı bilmem keşke paylaşsa geçer mi ne olur bilmem tedavid ya da ilaçlı bir durum yok uni deki kadın doktor bayram sonrası tekrar eeg istedi ama özelde ki gerek görmedi
İçimde firtınalar kopuyor uykusuzluk vs geçtim yavrum bakarken içim titriyor Allah tüm evlatları korusun
Canım netten baktım şimdi eeg mutlaka sorunlu çıkardı diyor West sendromunda bak sizinki çok şükür temiz çıkmış. Videolara baktım ama belirgin ayırt edilemiyor sen nasıl şüphelendin . Çocuk selam verir gibi başını öne eğer kasılırken diyor nette öyle mi yapıyorHiç sorma canım çok stresli bir gündü 10 yaş yaşlandımvideoyu west sendromuna benzettiler 2 doktorda ve 2 eeg çekildi birşeye rastlanmadı ama belli bir isimde koyamadilar duruma uyumayacak kadar iskilmesi söz konusu hiç yaşayan oldu mu sesimi duyan var mı bilmem keşke paylaşsa geçer mi ne olur bilmem tedavid ya da ilaçlı bir durum yok uni deki kadın doktor bayram sonrası tekrar eeg istedi ama özelde ki gerek görmedi
Canım Ben videolara baktım senin bebişte öyle mi yapıyor inşallah bişey çıkmayacaktır. Dualarım senin ve bebeğinleHiç sorma canım çok stresli bir gündü 10 yaş yaşlandımvideoyu west sendromuna benzettiler 2 doktorda ve 2 eeg çekildi birşeye rastlanmadı ama belli bir isimde koyamadilar duruma uyumayacak kadar iskilmesi söz konusu hiç yaşayan oldu mu sesimi duyan var mı bilmem keşke paylaşsa geçer mi ne olur bilmem tedavid ya da ilaçlı bir durum yok uni deki kadın doktor bayram sonrası tekrar eeg istedi ama özelde ki gerek görmedi
Dün gittik düzelmiş bizim 58di 60 olmuş. Çift bez takıyor musun?Pazartesi gittik canım 58-64 olmuş. Geriden geliyor yine 1 ay sonra tekrar çekilecek. Siz gittiniz mi tekrar